Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית באגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת

יש לי וולו 340 GL ישנה שנת 88

היא הנעה אחורית וגיר אוטומטי

היא מורדת מהכביש

ואני מכועניין לבנות ממנה באגי השאלה שלי היא עם מבחינה חוקית מותר לי לעשות ממנה באגי בלי לנהוג עליה רק לבנות ולמכור מותר או אסור???

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

דבר ראשון באגי זה לא דבר חוקי

בגלל זה נוסעים בו בשטחים רחוקים ממשטרות...

אם אתה מתכוון לבנות אז קודם תדאג שיש לך נגרר או כל דרך אחרת כדי לגרור אותה .

בד"כ מה שעושים זה לפרק לה את כל המרכב ולקצר את השאסי ע"י בעל מקצוע שאתה סומך עליו ! זה בעיה בטיחותית...

אבל פה אני מניח שאם היא הנעה אחורית אז ההנעה היא ע"י דרייבשפת שפה העניין מסתבך...

הבסיס הכי טוב הוא חיפושית כי יש בה מנוע אחורי וההנעה היא גם אחורית ככה שיש לך את מערכת ההנעה בצד אחד ומערכת ההיגוי בצד שני ואז לא בעיה להאריך/לקצר .

בקיצור מה אני מבלבל לך בשכל, חכה שמישהו מבין יגיע :wink: .

אבי

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לבנות באגי אני יודע

שזה לא חוקי אני גם יודע

מה שאני רוצה לדעת הוא רק עם המישטרה יכולה לעשות לי משהו כשאני רק בונה ולא נוסע איתה. זה הכל.

ואין לי את הרשיונות של הרכב.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

כל עוד הבאגי הזאת לא תשמש להסעת מחבלים... :p

ועכשיו ברצינות. המשטרה לא תחפש אותך בנרות על זה שאתה בונה באגי בחצר, יש להם דברים יותר חשובים לעשות.

שלד

פורסם

גבר *** ההודעה מנוסחת בלשון זכר אך מתייחסת לגברים ונשים כאחד *** עד כמה שאני יודע כל זמן שהרכב לא זז מהמקום שלו (לא עולה על הכביש) אתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה.:grin:

האמת שזה גם מאוד תלוי איפה אתה עושה את זה, כלומר אם אתה גר במושב משטרה בחיים לא תגיע אליך ואין לך מה לדאוג, וגם אם אתה גר בעיר והאוטו עומד בחניה פרטית ולא מפריע לאף אחד (כולל הרעשים של העבודה, הפירוק והבנייה) אין שום סיבה שהמשטרה תגיע אליך. הבעיה שלך תתחיל רק אם המשטרה תחליט "לחפש" אותך ולהציק לך כי אין לך את הרשיונות של הרכב, ואז הם יכולים להחליט שגנבת את הרכב, "ולך תוכיח שאין לך אחות" :puppydoge.

אבל ביננו ואני אומר לך את זה מתוך נסיון, הסיכוי שהמשטרה תגיע אליך בזמן הבנייה הוא ממש ממש קטן:lol: אני בניתי כבר כמה פעמים באגי וגם עכשיו אני בתהליך של בנייה.

אז שיהיה לך בהצלחה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק - נמלים מתות ברצינות.

אל תיקח את החיים ברצינות - גם ככה לא תצא מהם חי.

לא נכשלתי רק מצאתי 10,000 דרכים בהם זה לא עובד.

לא הצלחתי לסדר את הבלמים - אז הגברתי את הצופר.

פורסם

את האמת זה מה שמדאיג אותי

כי אני מסובך עד מעל לראש עם המישטרה כבר ו השכנים כאן לא הכי מחבבים אותיי

ואין לי בכלל רשיונות של הרכב

אבל אני יודע שהוא לא גנוב.

אני אדבר עם אבא ואני ארהב מה אני עושה כי עם אני לא יבנה הרכב ימכר או ינתן במתנה.

פורסם
לבנות באגי אני יודע

ואאלה? שמעתי שיש איזה צרפתי אחד שמחפש מישהו בדיוק כמוך שילמד אותו, ז'אן שלסר אחד. :roll:

לבנות באגי זה לא לקחת כמה ברזלים, רתכת ב 400 ש"ח ולחבר אותם... והופ, יש לי באגי...

אתה צריך לקחת המון דברים בחשבון.

לחבר כמה ברזלים בקומבינה זה נחמד ונותן הרבה סיפוק, אבל תישתדל שלא תהפוך את הרכב למלכודת מוות לך ולמי שינסע אתך!!!

אין לך ביטוח, אין לך רישוי, במיקרה ותתהפך ומישהו מחבריך יפצע תצטרך למכור כיליה, כבד וריאה כדי לממן את הטיפולים...

תחשוב על זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תראה אני לא מיקצוען

אבל לקחתי בחזבון ושוב אמרתי שאני לא מיתכוון ליסוע אלה רק לבנות ולמכור

פורסם

אם ככה אז עזוב את הנושא

רוב הסיכויים שלא תחזיר את כל ההשקעה

תמכור אותה לפירוקיה או משהו בסגנון

לפי דעתי ככה תרוויח הכי הרבה

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
תראה אני לא מיקצוען

WTF??

אני לא מבין.... אתה רוצה לבנות באגי לעצמך או שאתה רוצה לבנות אותו בכדי למכור?

אם כן.... אז תתבייש לך.... אתה מוכר למישהו מסכן עבודה לא ראוייה שתסכן חיים.

קו---------------------------------------

פורסם

חלק מההנאה היא לבנות

ולא אני אל בונה את זה בצורה חובבנית.

ואני גם לא בדיוק מחפש להחזיר את כל ההשקעה.

פורסם
תראה אני לא מיקצוען

הבנתי אותך.

אתה בעצם כן הולך לבנות באגי בדיוק כמו כל חאפר אחר שלא מבין מה הוא עושה כמו שתיאר גילי, באגי שהיא לא בטיחותית בגרוש ועלולה אכן להפוך למלכודת מוות ליושבים בו.

בגלל שאתה יודע שאין לך מושג מה אתה עושה אתה לא מתכנן לנהוג בבאגי אלא למכור אותה - שמישהו אחר עלול להיהרג.

במילים אחרות - אתה עושה משהו שאני אישית הייתי דואג שתשב בכלא עליו במידה והיה קורה למישהו משהו, קוראים לסעיף הזה "רשלנות פושעת".

ותחשוב על זה טוב טוב.

מוטי.

פורסם

אוקיי אז אני זה שלא יודע מה הוא ומנסה לבנות " מלכודת מוות"

ועוד לנסות להויח על זה וצריך להיכנס לכלאא.

אז לדעתי חבל ואפשר לחסוך במילים ופשוט לשלוח אליי מישטרה נכון מוטי???

צלצל אלים תבקש מהם שיבואו ויעצרו אותי בבקשה.

אני מניסה לקלוט

כאן זה פורום ולכל אחד יש את האפשרות להזהיר או לתת עצה וזה נכון

אבל להיכנס לחיים הפרטיים לא נראה לי שזה אמור לקרואת בכל מקרה לא בפורום הזה.

ערב טוב מאסף שממש ממש מרגיז שמזלזלים בו ושמוטי רוצה לשלוח לומישטרה לבית כיה וא רוצה לבנות מלכודת מוות ולשים בה שפן נסיונות .

פורסם

OK, בא נעשה טיפה סדר...

את האמת זה מה שמדאיג אותי

כי אני מסובך עד מעל לראש עם המישטרה כבר ו השכנים כאן לא הכי מחבבים אותיי

ואין לי בכלל רשיונות של הרכב

אבל אני יודע שהוא לא גנוב.

אני אדבר עם אבא ואני ארהב מה אני עושה כי עם אני לא יבנה הרכב ימכר או ינתן במתנה.

מה עוד אתה צריך? שמוטי באמת יקרא למישטרה :wink:

ברצינות...

בניית באגי היא עניין לא חוקי. (נקודה)

אסור לנוע בדרכי הארץ ברכב ללא תקינה, אישור וביטוח בתוקף...

אם אתה מוכן לקחת אחריות על מה שאתה עושה, ואתה מוכן לשאת בתוצאות, וזה אומר החרמת הרכב ועד שלילה ל7 שנים, או במיקרה של פגיעה שרכוש או יותר גרוע בחיי אדם, אתה , או במיקרה שלך, האפוטרופוסים שלך ישלמו מכיסם (כי נראה לי שאתה עוד לא בן 18 :roll: ), ולשם כך יצתרכו למכור את הרכוש שלהם!

עכשיו, תחשוב על זה טוב בלילה, תחזור בבוקר ותגיד לנו מה ההחלטה שלך...

לילה טוב, ומחשבות פוריות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תפקיד הפורום הוא לחלוק מידע ולפתור בעיות, כאשר מישהו מתכנן לעבור על החוק תפקיד הפורום הוא להזהיר אותו ולא לעזור לו, אם הוא היה שואל איך אני דורס מישהו למוות במינימום נזק גם היינו צריכים לעזור לו? זה אותו הדבר.

הוא מתכנן לעבור על החוק והפורום לא צריך לעזור לו!

אם הוא היה מבין את כל הסיכונים בדבר הוא לא היה חושב בכלל לבנות דבר כזה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...