Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני יותר מחודש הזמנתי מוצר באמזון, אחרי שתאריך היעד עבר, פניתי לשרות לקוחות.

הם דחו את תאריך האספקה 3 פעמים ובסוף החזירו לי את הכסף. עכשיו באתר כתוב שהפריט נאבד.

אחרי שקיבלתי את ההחזר (לפני שבועיים), היום קיבלתי הודעה מחברת השליחויות שהמוצר הגיע לארץ.

האם אני צריך להודיעה לאמזון?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חכה שתקבל אותו פיזית ותראה שהכל תקין,אחרי זה תעלה בצאט ותודיע,או שיוציאו לך וואוצ'ר ותחזיר,או שיגידו לך לשמור אותו (אמזון ארה"ב?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קרה לי מקרה דומה.

הם מעודכנים שאתה מקבל את החבילה האבודה ובמידה ואתה לא פונה אליהם תוך X זמן הם מחייבים אותך מחדש.

איציק

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, איציק נ. כתב:

קרה לי מקרה דומה.

הם מעודכנים שאתה מקבל את החבילה האבודה ובמידה ואתה לא פונה אליהם תוך X זמן הם מחייבים אותך מחדש.

איציק

אפילו שהחבילה תגיע באיחור של חודש?

לפני 43 דקות, ezuf כתב:

חכה שתקבל אותו פיזית ותראה שהכל תקין,אחרי זה תעלה בצאט ותודיע,או שיוציאו לך וואוצ'ר ותחזיר,או שיגידו לך לשמור אותו (אמזון ארה"ב?)

כן, אמזון ארה"ב

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

למדתי. 
החבילה שלי ככל הנראה גם אבדה להם, המתנתי שבוע נוסף מעבר לתאריך שבו הודיעו על אבדן ופניתי אלהם. קיבלתי החזר. מעניין אם החבילה תימצא ( נשלח עם געש).

חבילות שנשלחו עם הדאר אגב, תמיד הגיעו. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם חבילה קודמת שנשלחה עם געש ניזוקה עוד בארצות הברית ( כתבו לי damaged during shipmet)  וקיבלתי החזר עליה מיידית עם gift card.

ככל הנראה דרכי השילוח והמחסנים שונים עבור משלחים שונים. 

זה של געש ככל הנראה פחות מוצלח.🙄

ט.ל.ח

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

קרה לי כ-3 פעמים.

בכל פעם עליתי לצ'אט עם אמזון והתשובה הייתה זהה: אין בעיה אדוני, אתה לא צריך לעשות כלום, תיהנה מההחזר / המוצר שנשלח לך שוב...

פעם קרה לי עם מוכר פרטי שעבד דרך אמזון, החזרתי לו את הסכום בדרך אחרת.

בקיצור - תמיד ליצור קשר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, דניאל1983 כתב:

אפילו שהחבילה תגיע באיחור של חודש?

כן. כבר קיבלתי את הזיכוי ועבר זמן ופתאום משום מקום יום אחד קיבלתי הודעה שמשלוח אמאזון יגיע היום... אחרי שקיבלתי את המשלוח, במערכת אצלם זה התעדכן מיידית.

אמרתי לעצמי בסדר, נעלה מולם בהזדמנות ונשאל אם יש צורך בתשלום חוזר או שזה נשאר אצלי as is.

עברו כמה ימים וקיבלתי הודעה שאם  המוצר לא מוחזר לשלוח עד תאריך x, הם מחייבים עליו. כמובן שהשארתי אותו כי רציתי אותו ולכן נתתי לזמן לעבור עד למועד החיובי ואכן קיבלתי אס.אמ.אס על החיוב באשראי באותו היום שנקבע.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי דעתי, זה קצת לא בסדר, שלא אכפת להם שהמשלוח הגיע באיחור וחרג בחודש מהזמן שהם בעצמם התחיבו לספק אותו.

זה חוצפה לדרוש תשלום מלא בכזה מקרה.

אם הם לא מסוגלים לעמוד בזמנים זאות בעיה שלהם ואחריות שלהם.

פורסם

הם לא מתחייבים לעמוד בזמנים, זה תמיד זמן הגעה משוער. 

לא הגיע גם בזמן המעודכן שנשלח (package may be late) הם מזמינים אותך לפנות לקבלת החזר. 

פורסם
לפני 10 שעות, דניאל1983 כתב:

לפי דעתי, זה קצת לא בסדר, שלא אכפת להם שהמשלוח הגיע באיחור וחרג בחודש מהזמן שהם בעצמם התחיבו לספק אותו.

זה חוצפה לדרוש תשלום מלא בכזה מקרה.

אם הם לא מסוגלים לעמוד בזמנים זאות בעיה שלהם ואחריות שלהם.

תכל'ס הם ממש בסדר - ואם אתה פונה אליהם (אפילו בסתם שאלה) הם לרוב נותנים איזה צ'ופר של 10$ או יותר (תלוי בעלות החבילה) זיכוי לקניה הבאה.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

את האמת אתה גם יכול לא לקבל את החבילה במידה ואתה לא צריך אותה יותר.

אצלי געש והשלחים שלהם עושים בעיות באופן קבוע, עד שנוצר מצב שהזמנתי מוצר פעם שנייה אחרי שהראשון אבד ביקשתי זיכוי בGIFTCARD כי ידעתי שאני ממש חייב את המוצר אבל גם את השני איבדו בדרך, ונאלצתי להזמין כבר משהו אחר כי את הכסף אני לא הראה...ואיזה פלא עם החבילה השלישית מגיע גם החבילה השנייה שכבר זוכתי, אמרתי לעצמי שאחרי כל הסיפור עם געש שהם יחפסו אותי, ידרשו תשלום יקבלו,לא ידרשות לא יקבלו.

פורסם
לפני 14 שעות, hans כתב:

קרה לי כ-3 פעמים.

בכל פעם עליתי לצ'אט עם אמזון והתשובה הייתה זהה: אין בעיה אדוני, אתה לא צריך לעשות כלום, תיהנה מההחזר / המוצר שנשלח לך שוב...

פעם קרה לי עם מוכר פרטי שעבד דרך אמזון, החזרתי לו את הסכום בדרך אחרת.

בקיצור - תמיד ליצור קשר.

גם לי קרה מקרה כזה - אחד שזכור לי לפחות. הם אמרו תהנה, אין צורך לשלם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם לי בחודש שעבר אבדה חבילה מאמאזון, שנשלחה עם געש, 

המתנתי בערך חודש וחצי,

פניתי לשירות הלקוחות,  זיכו אותי על המשלוח המקורי, ונתנו לי שובר מתנה של 10 דולר.

אמרו לי להמתין עוד מספר ימים ולחזור אליהם, 

פניתי שוב, עקב הזיכוי של עלות המשלוח הראשון, הנציגה חשבה שקיבלתי זיכוי מלא, 

ואמרה שזיכו אותי, ושאני יכול לשמור את המוצר.

בסופו של דבר ביקשתי משירות הלקוחות שיוציאו לי הזמנה חדשה, ההזמנה הגיעה עם UPS תוך 3 ימים,

• תוכן חדש...