Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה באתר משומשת לפי מספר רכב. אולי זה מעודכן שם.

אם אתה יודע איפה הרכב טופל תבקש לשחזר חשבוניות כי שם אמור להיות כתוב הק"מ.

פורסם

בדיקת היסטוריית טיפולים - תוכלו לבקש מבעל הרכב את היסטוריית הטיפולים של הרכב. בכל הגעה של רכב למוסך - הקילומטראז' מתועד, וככה תוכלו לראות את התקדמות הקילומטראז' לאורך זמן וגם להשוות אם זה תואם לקילומטר שמוצג ברכב.

פורסם

אם אתה הבעלים של הרכב תוכל לקבל היסטוריית טיפולים מהמוסך המרכזי של החברה, אם טופל שם, או בכל מוסך שאתה יודע שטופל שם.

מניח שבפנייה מקוונת למשרד הרישוי ייתנו לך את המידע. עונים בדרך כלל בתוך כמה ימים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

שלחתי אתמול בשעה 12 בלילה פנייה למשרד הרישוי, אם אפשר לקבל את הרשיונות הקודמים של הרכב שלי 

היום בבוקר בשעה 8 שלחו לי תשובה שאפשר לבצע את זה רק במשרד הרישוי

עריכה אחרונה על ידי tan tan
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כשאני הייתי צריך משהו דומה, במשרד הרישוי אמרו לי שאי אפשר להוציא רישיון ישן של רכב.
אפשר להוציא אישור בעלות ואולי תוכל לקבל היסטוריית קילומטראז' אבל אופתע את תקבל רישיון

פורסם
בתאריך 26.6.2024 בשעה 17:40, tinoki כתב:

אם אתה הבעלים של הרכב תוכל לקבל היסטוריית טיפולים מהמוסך המרכזי של החברה, אם טופל שם, או בכל מוסך שאתה יודע שטופל שם.

מניח שבפנייה מקוונת למשרד הרישוי ייתנו לך את המידע. עונים בדרך כלל בתוך כמה ימים.

עם מוסך יש בעיה בנושא אמינות של רישום קילומטראז', כי מדובר על פקידה ששואלת את הלקוח במשרד מה הקילומטראז' ולפי זה רושמת. בכלל לא בטוח שמתבצעת בדיקת אמינות למה שהלקוח אמר. 

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 2 דקות, tinoki כתב:

אבל אין אינטרס ללקוח לשקר במוסך

זה אם הוא לא מתכנן לרמות.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...