Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

אח"כ אלבר יצאו מהשוק ועד 2019 הגיעו כמה עשרות יחידות בקושי.

מעניין אותי מאוד מהיכן הנתון הזה . 

ביד 2 בלבד ספרתי 6 רכבים בין השנתונים 2015 ל2019

בציבור החרדי יש כמויות מטורפות של סיינות , יש שכונות בירושלים (סורוצקין , רוממה , עזרת תורה ועוד ) שלא תראה בהם בנין אחד שאין מתחתיו סיינה אחת לפחות

פורסם

הנתונים הם ממאגרי משרד התחבורהה המפורסמים בציבור.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכולכם על התגובות! 

אתן תמונת רקע על הצורך שלי, אולי תוכלו לתת לי רעיונות שלא חשבתי עליהם. 

אנחנו משפחה ברוכת ילדים יש לנו היום 3 רכבים, מאזדה 3 ירושה מאבא שלי (ישנה אבל עם ערך רגשי גבוה, וגם כמעט ולא רואה מוסך), 

יונדאי איוניק, שקנינו לא מזמן (אמורה להחליף את המזדה) וטויטה הייאס שבה נכנסת כל המשפחה, אבל כמו שכתבו כאן זה רכב משא והובלה פחות מתאים לאנשים... מאחר ולא כל הילדים נוסעים איתנו אנחנו יכולים להחליף את הטיוטה ולרדת לרכב של 7-8 מקומות.. ישמש כרכב שני, בעיקר לנסיעה בסביבה + נסיעות ארוכות בחופשים (לא קורה הרבה, בסביבות 3-4 פעמים בשנה)

כאמור התקציב הוא בסביבות 100k

פורסם

מה קרה בשנה שחלפה מאז פרסום ההודעה המקורית?

אם אני מבין נכון את ההודעה אז אתם בהרכב מלא רק 3-4 פעמים בשנה. עד כמה שווה בשביל זה לחפש רכב 8 מושבים?

מה לגבי להשאר בהרכב הנוכחי?

ההייאס לנסיעות הבודדות שכולכם ביחד ולהמשיך אם האיוניק והמזדה 3 ליום יום?

פורסם
בתאריך 9.5.2024 בשעה 23:59, zvit כתב:

לא סתם ציינתי רק את הטראוורס והקרניבל בפוסט שלי.

הן הכי נופוצות פער, ויהיה קל יחסית למצוא רכב במצב טוב בתקציב.

הטראוורס לפחות לפי מה שידוע לי - הרבה פחות בעייתי ממה שחושבים.

יש לציין שהסיינה מעולם לא יובאה לכאן באופן סדיר, ולכן לעיתים נתקלים בבעיה כשנזקקים לחלקים.

במקרה של הסיינה השנים הן 2014-2015 בהן יובאו כ-350 יחידות ע"י אלבר. אח"כ אלבר יצאו מהשוק ועד 2019 הגיעו כמה עשרות יחידות בקושי.

ואני כותב שמנסיון של חברים האחזקה השוטפת של הטרווארס יקרה (חלפים לא זולים בכלל - משולשים, ברקסים וכו') עד מאוד וזה ללא קשר לדלק. 

פורסם
בתאריך 20.4.2025 בשעה 13:37, razi_pazi כתב:

מה קרה בשנה שחלפה מאז פרסום ההודעה המקורית?

אם אני מבין נכון את ההודעה אז אתם בהרכב מלא רק 3-4 פעמים בשנה. עד כמה שווה בשביל זה לחפש רכב 8 מושבים?

מה לגבי להשאר בהרכב הנוכחי?

ההייאס לנסיעות הבודדות שכולכם ביחד ולהמשיך אם האיוניק והמזדה 3 ליום יום?

בינתיים נשארנו עם ההייאס.. זה לא נוח בנסיעות. 

זה נכון שבשוטף מספיק לנו 2 מכוניות קטנות, אבל בחופשים יש הרבה גיחות עם מספר ילדים ורק נהג אחד... אני צריכה רכב אחד עם קצת יותר מ 5 מושבים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...