Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צילום מליד מרכז כלל

ברגע שבנו מגדל אחד אתה מבין לאיפה זה הולך-ירושלים העיר הכי יפה בעולם כיום אתה מסתכל מרחוק ורואה עוד מגדלים

ניראה לי זה התחיל מהולילנד ומשם פקלט 

מקו נחלאות רחביה אין אישור ליבנות מגדלים אבל מספיק מגדל פה מגדל שם וזה כבר לא זה-זה המצב

• מבאס 1
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, דובצע כתב:

צילום מליד מרכז כלל

בוודאות שזיהיתי שזה ליד מרכז כלל...

אני זוכר שהיה שם חניון של שוק מחנה יהודה מול בית הספר אליאנס, אבל כבר לא יודע אם יש שם את החניון ההוא. זיהיתי שצילמת לדעתי בערך משם.

הנוף השתנה. כבר לא מה שאני זוכר עם כל הנוסטלגיה שלי לעיר הזאת.

פורסם

החניון נהפך ל5 קומות חניון תת קרקעי-אפילו עשו מינהרה באמצע הכביש ליד איפה שצילמתי שתהיה כניסה לחניונים שם

ללא ספק ניצול מעולה של השטח-כמובן על חשבון היופי. בית אליאנס עצמו חלק מהפרויקט-שימרו את הבחוץ וניראה מה עשו בפנים

• אהבתי 1
פורסם

מעניין מתי יהרסו גם את מרכז כלל

המקום לא מנוצל בכלל 
אבל בהחלט כול האזור הזה נראה כמו אתר בנייה

• אהבתי 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

לוקחים את הבתים הקטנים והורסים אותם ובונים מיגדל

במרכז כלל יש 3 בניינים גבוהים אז לא יגעו בו

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

במרכז כלל יש גם בעיה של בעלויות.

חוץ מזה אם ירצו להרוס את זה יצטרכו לחפש את הגופה

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

12 שעות. הפסקה בין 12 ל12:30 שאני יושן על הריצפה. שאר הדברים משלב תוך כדי עבודה. עבודה נון סטופ-יתכן שאני ישאר באתר במנוף שישאר לגמר הבניין שאז יש עבודה אולי שעה מתוך ה12 ובשאר הזמן אתה עושה מה שבא לך—גמר זה אומר שהשלד גמור ונישאר  רק הקבלן בניין עם הפועלים שלו שהם משלימים את הבניין מבפנים אז מדיי פעם אתה מרים להם חבילת בלוקים ועוד כול מיני קטנות כאלה-

הגמר בדרך כלל הוא הבונוס של המנופאי הקבוע שעבד קשה על השלד אז נותנים לו לנוח כמה חודשים בגמר-כמובן יש יוצאים מן הכלל

היום הבאתי מתנה לקבלן השלד ולקבלן הבניין משקפי שמש

קבלן הבניין החזיר לי מתנה ויסקי

IMG_5928.jpeg

חחח. כול האקשן הזה בכלל שמראש החלטתי לא להיות מנופאי פסיבי. אם הייתי פסיבי כול הסיפור של המנופים היה לי אחרת

• אהבתי 5
פורסם
לפני 14 דקות, דובצע כתב:

12 שעות. הפסקה בין 12 ל12:30 שאני יושן על הריצפה

12 שעות עבודה ביום כל יום 5 ימים בשבוע?...

נשמע לא מעט. אבל אני רואה שאתה לוקח את זה בקלות יחסית וברוח טובה אז כל הכבוד.

בזכות אנשים כמוך המדינה שלנו ממשיכה לבנות ולהיבנות. ישר כח דובצע. תודה על מה שאתה עושה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, DAHUJI כתב:

ישר כח דובצע. תודה על מה שאתה עושה.

תודה רבה. אני תמיד שומר על ראש פתוח וחוש הומור ותשוקה למה שאני עושה

כבונוס-נירשמתי אחרון לקורס ורופא בודק נפשי לא אישר אותי - אבל בזכות הבוס שלי וחבר טוב הכניסו אותי לתחום אני לקחתי את הצ׳אנס ב100 אחוז וזה התוצאה- זה לא מיקרי

• אהבתי 3
פורסם

אין, להתגלגל מצחוק, ויסקי כזה מעולה (עזוב מחיר, למי אכפת, הוא פשוט טעים)

במרחק של 4 ס״מ מהשתן-סוסים הזה שנקרא קינג דיוויד עם חד״פ של דוסים 😂🤣

עלה והצלח!

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 56 דקות, BoazB11 כתב:

שווה!!  בקבוק של הביוקר...

מעיד על כך שבאמת מעריכים אותך, לא סתם לצאת ידי חובה.

הסיני שהוא קבלן בניין הוא אדם ברמה גבוהה-מדבר עיברית במילים ותאורים ושומר על מצב רוח טוב-תוך כמה ימים שהגעתי הוא קלט אותי שאני עובד טוב ונתן לי טיפ מראש

הקבלן שלד הוא פריק עבודה ורק דוחף עוד ועוד עבודה 

עכשיו הקבלן בניין לא רוצה שיחשבו על הסינים שהם חמורי עבודה כמו הקבלן שלד אלא שהם אנשים ברמה-מה שנכון בדרך כלל…..

מה שאני יודע שהסינים מגוונים מאוד-יש בינהם המון טיפוסים שונים יותר מגוון מאצלנו

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שלום חברים 

אז היום עבדתי חצי יום ואז עשיתי קשירה שלישית לבניין עם הצוות שעושה קשירות ומשם אני נח במנוף-כול שינוי משמעותי צריך אישור טסטר. מחר ישלימו את ההגבהה ויעשו טסט. כניראה עשו את ההגבהה בפעמיים בגלל הקשירה השלישית

העבודה כרגיל-קומה 26 לקראת סיום-ככה שעוד איזה חודש חודשיים יפרקו את המנוף. ואני יחפש מנוף חדש שעובד 50 עד 80 אחוז מהזמן. פה הוכחתי את עצמי המנופאי רציני ועכשיו אני רוצה לנוח 

מעבר לזה שאני צפוף בזמן ולא מספיק לישון הרבה-לעומת מנוף אחר שיש זמנים מתים ואפשר לישון במנוף. זה גם מצריך להתכופף הרבה ליראות מה קורה למטה-אז אני מעדיף לתמרן את עצמי ולשלב מנוחה במנוף שנח יחסית

כול טוב עד העידכון הבא

• אהבתי 3

• תוכן חדש...