Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אני מקווה שאתה משקיע בעבודה יותר מאמץ ושיש מי שקורא את הניתוחים שלך בעין ביקורתית. כי פה אתה לא מפגין יכולת מרשימה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 597
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 17 שעות, לירון .ה. כתב:

מה שהיה פה אתמול, יעשה ועשה הרבה נזק נפשי להמון אנשים וילדים. 

בוא, לחצי מדינה (כל מי שגר דרומית ליבנה או באיזור הצפון) זה פחות מזיקוקי יום העצמעות לעומת היום יום.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 שעות, oryo כתב:

כתבת ליבגני בשרשור מקביל להוציא את הראש מהתחת בהקשר לדעה פוליטית שלא מתיישבת עם שלך, אז אני ממש ממליץ לך להוציא את הראש מהתחת כשאתה מדבר על דברים בהם יש לך ליטרלי אפס נסיון מול אנשים שחיים ועוסקים בזה. זה מגוחך, גם אם אתה לא מודע לכך. 

אתה שבוי במטריקס מסוים, תשקול להשתמש בפלטפורמה בשביל להרחיב אופקים. יש בזה הרבה יותר ערך מאשר להשתמש בה לפורקן עצבים, לדעתי. 

נההה.. אין קשר.

אף פעם לא תקפתי את מי שעזב את הארץ באופן אישי, תעשה מה שבא לך. זה סתם מצחיק אותי שרושמים על הפקיסטני שאוהב אותכם בחו"ל, בזמן שאנחנו "בורים" וסתם נלחמים, כשכל יום יוצאים עוד ועוד סרטונים על תפילות המוניות באמצע הרחוב, הפגנות של מוסלמים עם קריאות נגד יהודים ועליה באנטישמיות.

ככל הנראה יש לכם איזה הטיה כי וואלה אתם בחברה טובה עם איזה בחור שהוא מתכנת על או משהו, אבל הרוב לא שם.

לא יודע, אם מישהו ממכם יהיה בפריז או בבלגיה והבת שלו תעלה לרכבת עם 600 מוסלמים שצועקים קריאות בערבית (יצא סרטון של זה לפני יומיים, רץ בטלגרם) לא נראה לי שהיא תרגיש כל כך בטוחה.

העיקר להגיד שאני "שבוי במטריקס". בוא תציל אותי עם גלולה אדומה.

פורסם (נערך)

נכון כי תמיד הייתה מדינת אויב ששולחת בו זמנית מאות טילים וכו לכיוון שלנו, וטילים גדולים, ןיצורים מעופפים אחרים.

מדינה שאין לנו מה לעשות נגדה ממש ברמה פרקטית, מדינה על סף גרעין עם נשק כימי, שהשתמשה בו בעבר. כל זה לא מעלה רמת לחץ.

זו בבואה לעתיד לא אופטימלי בלשון המעטה.

ורושם את זה אחד שגדל בגבול הצפון

נרשם ל @Night Driver

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 17 דקות, לירון .ה. כתב:

נכון כי תמיד הייתה מדינת אויב ששולחת בו זמנית מאות טילים וכו לכיוון שלנו, וטילים גדולים, ןיצורים מעופפים אחרים.

מדינה שאין לנו מה לעשות נגדה ממש ברמה פרקטית, מדינה על סף גרעין עם נשק כימי, שהשתמשה בו בעבר. כל זה לא מעלה רמת לחץ.

זו בבואה לעתיד לא אופטימלי בלשון המעטה.

ורושם את זה אחד שגדל בגבול הצפון

נרשם ל @Night Driver

קודם כל יש מה לעשות גם ברמה הפרקטית רק שצריך להיות מוכנים לשלם את המחיר.

סתם דוגמא, באותו הלילה שעה אחרי השיגורים ועוד לפני שהגיעו לפה טילים שלנו היו יכולים להחשיך את טהראן או להרים איזה מתקן גרעין (לא ידרום לדליפות אבל יחזיר אותם כמה שנים אחרוה).

אתה לא תשמיד אותם כמו שהם לא ישמידו אותנו ובניגוד לרוב אני ממש לא חושש מהנשק הגרעיני שלהם. זה נשק של תמות נפשי עם פלישתים ומהווה רק תעודת ביטוח למשטר. זה לא שלא נלך מכות רק שלא נהרוג אחד את השני.

ועתיד שבו גר זאב עם כבש קיים רק באגדות וזה נכון לכל מקום. בעולם האמיתי הכבש על המנגל ואת הזאב מרעילים.

פורסם
בתאריך 12.4.2024 בשעה 22:31, Liviur כתב:

לגמרי - בדיוק אני וחבר טוב פקיסטני מוסלמי שלי - כשמגיעים לזה קוראים לזה old motherland bullshit

מהניסיון שלי - התגובות היחידות הרעות שקיבלתי (וגם זה לפני שבריר שיחה שהתבדר חצי שניה אח״כ) - היו מאנשים שלא חיו באיזור ולו רבע שניה (אמריקאים אסלים -> לרוב גם לא מוסלמים בכלל שעסוקים בvirtue signaling או פשוט גזעניים ששונאים כל מי ששונה מהם בתור default)

בתאריך 12.4.2024 בשעה 23:01, לירון .ה. כתב:

ולי היה חבר אירני בנורווגיה שהייתה לו חנות המבורגרים, ועבדתי עם תורכים שבאו מגרמניה, וחברה שאבא שלה היה תורכי מוסלמי.

אבל זה לא סותר שיש עליה מאוד גדולה באנטישמיות כרגע בעולם, במיוחד באירפה ואמריקה.

יש לי בני דודים באמריקה, והילדים שלהם כרגע מחרישים את  היותם יהודיים. והם חילוניים גמורים ללא סממנים.

מוזמנים לדבר עם החברה עוד חודש במלאמו באורווזיון. נראה כמה אחדות תשיגו שם.

הרבה רוצים שקט ולהשאיר את הבולשיט מאחורה, והרבה רוצים את ההפך ושום דבר משותף איתך.

אני לא מכיר הרבה ישראלים בחול שיש להם חברים מוסלמים והם שרים קומביה מסביב למדורה בסופשים.

היי והיום הגשתי את המסמכים לדרכון האוסטרי!

בתאריך 12.4.2024 בשעה 23:04, Mech Morphix כתב:

יש לי שכן שמזדהה כפלסטיני וגדל בצרפת והוא אומר שאף פעם לא הייתה לו בעיה עם יהודים חוץ מחרדים בבית הספר שלו בצרפת שהיו מתנהגים אליו מאוד לא יפה. הסכמנו שהם חרא בכל מקום 

סיפורי ה"אני מכיר ערבי" לא אומרים כלום.

ברמה האישית גם מחבלים (ויעידו הרבה מקרים) ברמה האישית הם אנשים מאוד נחמדים

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

סיפורי ה"אני מכיר ערבי" לא אומרים כלום.

נכון אבל יחס הערבים-פיגועים נגד יהודים שם ופה כן אומר.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נההה.. אין קשר.

אף פעם לא תקפתי את מי שעזב את הארץ באופן אישי, תעשה מה שבא לך. זה סתם מצחיק אותי שרושמים על הפקיסטני שאוהב אותכם בחו"ל, בזמן שאנחנו "בורים" וסתם נלחמים, כשכל יום יוצאים עוד ועוד סרטונים על תפילות המוניות באמצע הרחוב, הפגנות של מוסלמים עם קריאות נגד יהודים ועליה באנטישמיות.

ככל הנראה יש לכם איזה הטיה כי וואלה אתם בחברה טובה עם איזה בחור שהוא מתכנת על או משהו, אבל הרוב לא שם.

לא יודע, אם מישהו ממכם יהיה בפריז או בבלגיה והבת שלו תעלה לרכבת עם 600 מוסלמים שצועקים קריאות בערבית (יצא סרטון של זה לפני יומיים, רץ בטלגרם) לא נראה לי שהיא תרגיש כל כך בטוחה.

העיקר להגיד שאני "שבוי במטריקס". בוא תציל אותי עם גלולה אדומה.

זה בגלל שחונכת שכולם שונאים אותך. זה לא באשמת אף אחד וכנראה קרה בגלל השואה.

בפועל, יש מלא מוסלמים שלא שונאים יהודים או לא עושים מהיותך יהודי עניין כל עוד אתה בנאדם.

ברור שיש אנטישמיות, ברור שיש מוסלמים ששונאים אותך, ויש גם נוצרים ששונאים אותך וגם אתאיסטים ששונאים אותך. שורה תחתונה יש הסתה ושנאה בעולם.

אבל תגיד לי אתה, אתה לא שונא מישהו? כולנו גזענים וכולנו שונאים מישהו (אולי חוץ מכל מיני מחבקי עצים 😄).

אתה צריך להבין שישראלים שגרים בחו"ל גרים במקומות טובים ב 99% מהמקרים, לכן הם פוגשים חומר אנושי ערבי\מוסלמי אחר ממה שאתה פוגש בג'נין. חוץ מזה הרבה מהמוסלמים\ערבים ה"נורמלים" מתיישרים במדינה מערבית, כי הם רואים שיש דרך אחרת, הם יכולים לחיות ולהתפרנס בכבוד ואחד מכבד את השני. הנה אפילו יש כתבה רלוונטית ב YNET.

אבל לא משנה כמה יגידו לך את זה, תמיד יהיה לך ספק. זכותך.
ממליץ לך ולמי שמעוניין לחפש בפייסבוק את Nimrod Dean Kuchel
הוא נווד דיגיטלי
, מהמקימים של הקהילה של נוודות דיגיטלית. הוא שנים מסתובב בעולם והרבה מהזמן הוא היה במדינות ערב ואפילו מדינות אויב, במצטבר לדעתי יש לו כמה שנים של לגור במדינות ערב (למשל כרגע הוא חי באינדונזיה בבאלי כבר כמה שנים ולמי שלא יודע בקרוב יש נרמול יחסים עם אינדונזיה). אני מניח שהוא יזעזע אותך בכל מיני פוסטים שהוא רושם, אבל אולי מישהו פה יוציא את הראש מהתחת אז מקווה ששווה.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בוא, לחצי מדינה (כל מי שגר דרומית ליבנה או באיזור הצפון) זה פחות מזיקוקי יום העצמעות לעומת היום יום.

זה לא חצי מדינה. וזה שאתה רגיל ולך זה לא מזיז, לא מבטל חוויות של אנשים אחרים.

אשתי חוותה התקף חרדה מהרגע שהודיעו שעשרות כטבמים בדרך לישראל. יש לזה מחיר נפשי.

הילדים שלי גדולים, אבל במשפחות עם ילדים יותר צעירים, זה ישפיע גם עליהם.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

לא הבנת את האבסורד.

כולם מתייחסים לכמה כטבמים כמגה אירוע כשחצי מדינה חיה בסיטואציות הרבה יותר חמורות כבר שנים בלי שזה מעניין מישהו.

הבעיה זה לא שלאנשי המרכז זה מזיז אלא שלאחרים זה כבר לא מזיז.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 21 שעות, פינדר כתב:

אני מניח (שוב לא יודע אבל...) שהתקף חרדה היה מגיע גם אם היא הייתה כרגע נניח בטורנטו ועוברת דרך הפגנה של "די לכיבוש בעזה" גם אם אין לה סממנים של יהודי\ישראלי ולכן המחיר לא קשור דווקא לארץ.
אני סוג של מאמין בדרך האמצע, מניח שישנם מקומות הרבה יותר רגועים ליהודים בעולם וישנם פחות (נניח בלגיה שהייתה פעם גן עדן היום בבריסל זה סיוט למי שמסתובב נניח עם כיפה ועוזב את "הרובע" היהודי).

בכל מקרה כיהודי דתי

א. החיים בישראל הכי נוחים לי מבחינת אוכל, סופרים ושאר צורכי היהדות וכו'.

ב. שוב מאמין שיש "קדושה" מיוחדת בארץ שלנו וגם מרגיש כך (טיילתי באמת בהרבה מקומות בעולם ועדיין שאני עולה לירושליים יש בי תחושה אחרת.

ג. בראייתי לאורך היסטוריה (כן גם בתקופת התנ"ך לא היה הרבה יותר מידי שקט) תמיד היה ליהודים קשה ובעיקר בחו"ל, ישבנו במדינות, נטמענו בתוך המדינה ומשום מקום קם איזה "צורר" שהחליט שאנחנו לא טובים וצריך לחסל אותנו, והמדהים הוא שלמרות שהיהודים כמעט בכל מקום רצו לקבל את התרבות המקומית (נניח בצרפת היהודים רצו להיות צרפתים להבדיל מההגירה המוסלמית שרוצה לעשות את הצרפתים מוסלמים) זה עדיין לאורך השנים לא עזר ובסוף נרדפנו...

פורסם
לפני 53 דקות, llaavvii כתב:

אני מניח (שוב לא יודע אבל...) שהתקף חרדה היה מגיע גם אם היא הייתה כרגע נניח בטורנטו ועוברת דרך הפגנה של "די לכיבוש בעזה" גם אם אין לה סממנים של יהודי\ישראלי ולכן המחיר לא קשור דווקא לארץ.

לא קשור דווקא לארץ?

אתה מכיר עוד מדינה מערבית שמצויה כבר חצי שנה במלחמה, התקפות טילים, חטופים וציפיה להודעות ליליות של דו״צ?

לפני 54 דקות, llaavvii כתב:

כיהודי דתי

אני מבין את השיקולים שלך כאדם דתי. עבורי הם פחות רלוונטיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

לא קשור דווקא לארץ?

אתה מכיר עוד מדינה מערבית שמצויה כבר חצי שנה במלחמה, התקפות טילים,

אנחנו חיים באותה המדינה?

כי במדינה שלי זה כבר יותר מ 20 שנה.

רק מזכיר שאשקלון חטפה בשיא יותר טילים ביום אחד מכל מה ששוגר מאירן (לא מה שהגיע לארץ אלא מה ששוגר) מטחים של 80-100 רקטות למטח לא היו יוצאי דופן אבל כשה לא במרכז זה לא מעניין אף אחד.

• אהבתי 2

פורסם

וגם יש לזה השפעה מוכחת על בריאות הנפש של ילדים ומבוגרים באיזור הדרום.

כך שהטענה של הבחור, שאפשר לקבל התקפי חרדה גם מהפגנה של מוסלמים בטורונטו, היא מגוחכת.

image.thumb.png.397b2b080598f3247495d5eb510d569d.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ברור שיש לזה השפעה.

אני ממש לא מזלזל בלחץ של אנשי המרכז אלא כועס על ההתעלמות מכל היתר.

שתבין, המפעל שלי נמצא 7 קילומטר ו 200 מטר מהגדר אז אני לא נחשב עוטף לצרכי הקלות והטבות למרות שאני קודם שומע את שריקת המיירט, האפליקציה מתריעה בערך עם הבום של היירוט ואם יש נפילה אפילו היא לפני האזעקה. בסבב הקודם הגג שלי הפך למסננת והוחלף כולו ובסבב הזה רק המה חורים וכמות רסיסים שיכולתי להרכיב גראד וכמה מיירטים (ולא מדבר על הבית שנשארנו 2 בתים ברחוב שלא נפגעו ישירות).

קבל סתם כמה תמונות מהמרפסת (וזה רק מדגם מאוד חלקי. היו עוד הרבה)

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.04.09(3).jpeg

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.04.09(2).jpeg

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.04.09(1).jpeg

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.04.08(1).jpeg

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.04.09.jpeg

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.04.09(5).jpeg

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.04.09(4).jpeg

• מבאס 1
  • מעניין 1

• תוכן חדש...