Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות שיחה עם חברים ברילוקיישן, האם מדינת ישראל באמת הפכה למקום המסוכן ביותר עבור יהודים?

bobi

פוסטים מומלצים

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

מצד שני, הטילים יעצרו מתישהו, בעוד שמי שחי איתם עכשיו, יצטרך לסבול אותם עוד שנים רבות כנראה.

יש כאן שתי הנחות מובלעות באמירה הזו, כמובן שהן תלויות בכותב.

אפשר גם לרשום:

הם כנראה יתבגרו ויבינו שהעולם לא שחור ולבן ומצד שני, הטילים והמלחמה כאן לא תיפסק לעולם.

הכל תלוי בנקודת המבט...

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 575
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

בינתיים בארה"ב, באוניברסיטה קטנה בעיר רחוקה (קולומביה בניו יורק), נחסמה כניסתו של פרופסור ישראלי לשטח הקמפוס, מאילוצי "בטחון". במילים אחרות, מחלקת הבטחון לא יכלה להבטיח שהמון פרו-פלשתיני לא יבצע בו לינץ'.

יהודים שלא מורשים להיכנס לקמפוס, מאיפה זה מוכר?   אה כן, שנות ה-30 של המאה הקודמת, כשהשלטון הנאצי, ושותפיו, החלו להטיל הגבלות על סטודנטים ומרצים יהודים, ולבסוף אסרו לגמרי על כניסתם לאוניברסיטאות.

1938.jpg

אז נכון שמדובר, עדיין, בתופעה זניחה יחסית. עם זאת, אי אפשר להתעלם מהמגמה - אנטישמיות או אנטי-ציונות הולכת ועולה בקרב הדור הצעיר, גם בקרב הדור הצעיר וה"משכיל" בארה"ב, כולל באוניברסיטות העילית, שזה משהו שאמור להדאיג לא רק את הממשל האמריקאי, אלא גם את ההנהגה שלנו.

לדעתי, זה שילוב של בורות אמריקאית טיפוסית, גם של סטודנטים באוניברסיטאות המובילות, פרוגרסיביזם הולך ועולה, וכמובן השפעה "זרה", בין אם דרך מימון קטארי למשל, או באמצעות פעילים וסטודנטים פלשתינים/מוסלמים, שלא בוחלים באמצעים, כולל אלימות, כדי לדחוף ולקדם את האג'נדה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל שצירפת תמונה.

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

יהודים שלא מורשים להיכנס לקמפוס, מאיפה זה מוכר? 

וואו. תראה:

image.thumb.png.9098c6c9972a2344897ac6a042dba9c2.png

הפרופסור אוסר על כניסה של סטודנטים! יהודים!! ימנים!!! ציונים!!!.

מצרף תמונה דרמטית היסטורית לצורך המחשה, למקרה שלא הבנת לאן אנו הולכים:

image.thumb.png.503bcfeb7acd3416a67aa3a73910d01b.png

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב אתה לא מעמיק?

"הסרתי את השלט, ואני לא מצטער שתליתי אותו", אמר הראל ל-N12. "אני לא מונע משום סטודנט כניסה לחדר שלי, והיום ישב אצלי סטודנט מ'אם תרצו'. המטרה שלי הייתה לבטא תיעוב מהאידאולוגיה של הארגון, ואיסור הכניסה הוא יותר סימבולי - ותכליתו להבטיח שהארגון הזה לא ינהל טרור נגד מרצים.

אתה יודע מה משעשע?   שדווקא אתה, ההיסטרי שעושה מכל זבוב פיל, ומכל פלוץ או חוק של בן גביר/הממשלה הזאת סיפורים על סופה של מדינת ישראל או הדמוקרטיה, מנסה להגחיך את מה שקורה בארה"ב. הקישור לגרמניה של שנות ה-30 זה לא רעיון שלי, אלא הדברים שאותו פרופסור, שכניסתו נחסמה, אמר.

הוא כנראה מבין, ומרגיש את זה יותר טוב ממני, ממך ומשאר המגיבים כאן. אבל מה הוא מבין?   בסך הכל מאיימים להרוג אותו ואת הסטודנטים היהודים בקמפוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגמות יש גם בארץ:

https://www.ynet.co.il/news/article/bj7jwyofp

תנסה לדבר קצת עם סטודנטים ערביים שרצו לחזור ללמוד באוניברסיטאות אצלנו. על החששות שלהם ועל מה שהם עוברים במקומות כמו מכללת נתניה.

מי שמסתכל מחוץ לארץ על מה שקורה בארץ - רואה מה שאתה רואה כשאתה מסתכל על אוניברסיטת קולומביה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

שלשום חגגו בארה"ב את יום הזכרון שלהם (Memorial Day). בניגוד לישראל, בה מדובר על יום "עצוב", בארה"ב היום מוקדש לתהלוכות, פיקניקים ועל האש.

עם זאת, היום עצמו כן נועד לחלוק כבוד לחללי צבא ארה"ב, כולל טקסים בבתי עלמין צבאיים.

בפרינסטון, אחת האוניברסיטאות המובילות בארה"ב, מפגינים פרו-פלשתינים (ושאר אידיוטים שימושיים) פוצצו מצעד כזה, ברגע שהתקרבה אליהם השיירה עם דגלי ארה"ב.

אז אומנם זה לא קשור ישירות לרילוקיישן, אבל בהצלחה ארה"ב, עם דור צעיר כל כך מנותק ובור, שלא חולק כבוד לא לדגל, לא לזכר הנופלים ולא למדינה המערבית בה הוא חי בנוחות ובבטחון יחסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, gadik6 כתב:

פוצצו מצעד כזה

פוצצו..

הם עיכבו את המצעד דקה וחצי ואז קמו והתפנו. אני לא מסכים איתם כמובן, אבל זו מחאה לגיטימית.

והאינדוקציה שלך מ30 מפגינים ל״דור צעיר ומנותק״ זה משהו משהו.

זה כמו שאני אסיק מנערי הגבעות או מנוער לה פמיליה או משאר הנוער ששותה את החרא של ינון מגל וערוץ 14, לגבי כל הנוער בארץ.

• אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אבל זו מחאה לגיטימית

אני לא חושב שזה לגיטימי.

לא שזה סוף העולם או משהו, אבל מחאה לגיטימית זה לא.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

זה כמו שאני אסיק מנערי הגבעות או מנוער לה פמיליה או משאר הנוער ששותה את החרא של ינון מגל וערוץ 14, לגבי כל הנוער בארץ.

רק שאלו באמת אחוזים יותר גבוהים וסוג המחאה שחלקם עושים אלימה ולא חוקית באמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

אני לא חושב שזה לגיטימי.

יש פה התייחסות אחרת למילה לגיטימי אני מהמר - בראשון - זה חוקית - לפי הfirst amendment - זכותם להיות מטומטמים)  , ובשני - זה לגיטימית מוסרית.

יש לציין שזה היה אירוע מאוד יוצא דופן בנוף האירועים האחרונים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

פוצצו..

הם עיכבו את המצעד דקה וחצי ואז קמו והתפנו. אני לא מסכים איתם כמובן, אבל זו מחאה לגיטימית.

זה לגיטימי כמו ההם שצועקים מוות לאמריקה בהפגנות למען פלזטין חינם באוניברסיטאות בארה"ב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

פוצצו..

אבל אתה כן מסיק מסקנות מקומץ נערי גבעות לגבי שאר המתנחלים (לא אתה קראת להם מתנחבלים?).

וזה לא 30, זה אלפים בכל רחבי ארה"ב, שמעבר לשנאתם לישראל, יש בהם שנאה עמוקה גם כלפי ארה"ב. 

שזה אירוני, כי ארה"ב זאת בדיוק המדינה שנותנת להם את החופש והיכולת להתנהג ככה.

הרי חלק גדול מאותם מפגינים הם להט"ב, ליברלים/ווק או סתם ילדים נסחפים, שהיו פוחדים לפתוח את הפה אם היו חיים באותן ישויות/מדינות, בהן הם כל כך תומכים.

לגבי דור צעיר ומנותק - האמריקאי הממוצע הוא בור, ואצל הדור הצעיר שם זה בולט עוד יותר, עקב הצורך שלהם לייחד את עצמם בכל דרך, וחוסר היכולת להתמודד עם טיעונים שקצת סוטים ממה שהנפש העדינה שלהם מאמינה בו.

מספיק לראות סרטונים בהם המפגינים אפילו לא מסוגלים להסביר על מה הם מפגינים, על איזה נהר ואיזה ים מדובר או מה זה חמאס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...