Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי vs A6 וולוו S80 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הA6 2.4 מודל 99-00 או מנגד הS80 2.9 (לא הטורבו)באותם שנתונים.

ידוע שהרכבים הנ"ל לא זולים לאחזקה בכלל,אבל האם האחזקה של האאודי תהיה במעט פחות יקרה?(שמעתי שהS80 לא הכי אמינה מניסיון של אנשים ושהחלפים שלה יקרים משמעותית משל האאודי האם יש אמת בכך???)

איזה מהשניים הייתם בוחרים?, ואם אפשר נימוקים.....

מי מהשניים יותר טובה מרעותה??מבחינת התנהגות,אבזור,נוחות,פינוקים וכו' (חוץ מההיבט של הכח שהוא לטובת הוולוו)

פורסם

A6 יותר אמינה ונראה לי שהחלפים גם יותר זולים...

אבל אני הייתי נוקח את הS80

המנוע 2.9 של ה S80 יותר חזק מ2.4 של הA6

למרות שהA6 החדשה ממש ממש מפנקת מבפנים...ישבתי בא וזה ממש כמו חללית....עם הייתה אומר שאתה רוצה את הקוואטרו אז ללא ספק היה עדיף לך האאודי...אבל במקרה הזה אני הייתי לוקח את הוולוו

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

ה-A6 מנצת בכל מובן (היו אין סוף השוואות במגזינים) פרט לנוחות.

יתרון הכח מתבטל לחלוטין מאחר והתיבה באודי הרבה יותר מוצלחת ולא מסרסת את המנוע, להיפך.

מנסיון- הוולוו לא אמינה כלל.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

מניסיון, הA6 טובה יותר מהוולוו בכמה רמות באיכות, בעיצוב, בנוחות - לא, אבל האאודי לא ממש נוקשה.

הפלוס הגדול של האאודי היא שהיא חסכונית יותר מכל המכוניות בקצובה שלה, מנוע ה2.4 30 שסתומים שלה הוא חסוכני שקט וגמיש להפליא.

עצה שלי - קנה כהה בחוץ, בהיר בפנים, ותהנה גם מאחלה פוזה :) בהצלחה.

פורסם

כמה כוח סוס יש לאודי A6 שנת 2001,וכמה היא עושה מאפס למאה קמ"ש?

נפח מנוע 2400 סמ"ק.

מתלבט בין הA6 שנת 2001 ,לבין הונדה אקורד שנת 2003 בנפח 2000 סמ"ק.

תודה.

• תוכן חדש...