Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה על הרעיונות, אירועים זה יעשו לו הילדים, טיסה לחול יעשה עם בת הזוג וסימולטור טיסה פחות חוויתי מדריפטינג שעשה.

חשבתי על שעון אפל אבל מן הסתם הוא הולך בלי שעון אחרת היה לו ממזמן. טיסות לליגת האלופות כבר עשינו באנגליה בשנים קודמות (3 משחקים בשבוע).

אמשיך לשבור את הראש - אבל המון תודה. עוד רעיונות יתקבלו בברכה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

נשמע שקשה למצוא משהו. בכל זאת - לגבי נסיעות - יש ויש. כלומר - יכול להיות יעד סטנדרטי, יכול להיות גם יעד חווייתי ושונה. כמובן שצרי להתאים לתחומי העניין של האיש ולמה שכבר ראה. מבחינתי לראות עוד כנסיה ועוד מוזיאון באירופה זה בגדר נחמד, אבל לא מרגש אותי. מצד שני, יעד כמו לפלנד או איסלנד הם חוויות לחיים (ויש יעדים רבים רבים מפתיעים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נוסע לחו"ל בזמן הקרוב, מלחמה, עבודה, אי ודאות בטיסות, נראות. בקיצור חו"ל לא אופציה כרגע

פורסם

התייחסתי לכך בהודעה קודמת. גם אני הייתי רגיל לנסוע לחו"ל מספר פעמים בשנה, בכלל לא חושב על זה כרגע. האמת היא שאשתי לא מצליחה לשכנע אותי לצאת אפילו לוספ:ש מסובסד בארץ.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 שעות, Michazzz כתב:

לא נוסע לחו"ל בזמן הקרוב, מלחמה, עבודה, אי ודאות בטיסות, נראות. בקיצור חו"ל לא אופציה כרגע

לא מתערב בשיקולים אבל נראה שבחברות הישראליות הדברים די עובדים.

בעיקר אצל אלעל לא שמעתי על בעיות מיוחדות. גם מהחברות הזרות התחילו לחזור לפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחוץ לקופסא: נסיעה לאומן. חוויה שונה בתכלית, תרתי משמע. יש לך ישראייר לקישינב ומשם המרחק קצר, יחסית.

• רעיון גרוע 1
  • מבאס 1
  • מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תשמע, ברסלבים לא חסרים בארץ. גם לא מל״טים וטילים (טוב, לא קינזאלים). בשביל זה לנסוע?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

תשמע, ברסלבים לא חסרים בארץ. גם לא מל״טים וטילים (טוב, לא קינזאלים). בשביל זה לנסוע?

אוקראיניות.

פורסם

לגבי הספציפיות יש ביטוי מגעיל, אז נמנעתי.

פורסם

מדפסת תלת מימד - ה p1s של באמבולאב נכנסת בול בתקציב, רמה גבוהה מאוד ומתאימה למתחילים בתחום.

מכונת קפה מקצועית - אם הוא מאוד אוהב וקפה ויש לו כח להתעסק

Miata ND2

פורסם (נערך)

אם לשפוט לפי התגובות הקודמות, הבחור כנראה לא חובב קפה/ לא אוהב להתעסק, ולא מעניין אותו הדפסת 3D.

נשמע שהמתנה שהוא צריך זה יום חופש בבית...

הכותרת הזכירה לי את הסרט הזה, שהסלוגן שלו היה "מה תקנה לגבר שיש לו כבר הכל?"

https://he.wikipedia.org/wiki/המשחק_(סרט,_1997)

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • מעניין 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טלסקופ איכותי עם ציוד נלווה

כורסת ד"ר גב של הביוקר

גנרטור קטן מושתק איכותי

פגישה עם איש תרבות נערץ / זמר / אמן / וכד'

אתה מכיר אותו הכי טוב 

נסה לדמיין מה מצית אצלו את הברק בעיניים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 56 דקות, avargel כתב:

כורסת ד"ר גב של הביוקר

זרקת רעיון

לא אוהב כל מה שקשור לדת, שמאלני-מרכז, לא שותה קפה, עובד המון, נוסע בליסינג (cx5) מטייל בארץ בסופשים ונהנה מהמשפחה.

פורסם

׳צטערת - היו לי כמה מוצרים של המותג. לא שימושיים ומתקלקלים צ׳יק צ׳ק. כולל כורסת עיסוי, מכשיר עיסוי שמונח על הכורסה, מכסה כפות רגליים ועוד כהנה וכהנה.

• תוכן חדש...