Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארזון - האותיות הקטנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות לגבי האתר החביב הזה.

נקודות חשובות:

לרכב היסטורית בעלות חריגה מאוד. אנו ממליצים לוודא אותה עם בעל הרכב
1 הרכב אצל סוחר רכב
2 מקוריות הרכב היא רכב ליסינג

האם נקודות 1+2 בעייתיות ?  במיוחד אם הרכב בבעלות כמעט ארוכת שנים של 2-3 שנים של ליסינג ..

היסטורית בעלות :

מאי 2017: יד 1, בעלות ליסינג. (משך בעלות: 4 שנים ו-10 חודשים)
מרץ 2022: עבר לסוחר / מגרש רכבים
מרץ 2022: יד 2, בעלות פרטית. (משך בעלות: שנה ו-חודש)
מאי 2023: עבר לסוחר / מגרש רכבים . (משך בעלות: 3 חודשים)
יולי 2023: עבר לסוחר / מגרש רכבים . (משך בעלות: חודש)
יולי 2023: עבר לסוחר / מגרש רכבים . (משך בעלות: 7 חודשים)

3 שורות אחרונות :

נראה כמו העברה בין סוחר לסוחר ..

זה כשלעצמו בסדר אם קורה פעם  1 למשך חודש חודשיים  ?

השורה האחרונה לא מבסרת טובות כי נראה שלא נמכר 7 חודשים ..

פורסם

באיזה רכב מדובר?

לגבי ה7 חודשים האחרונים - יש האטה משמעותית בקטגוריות מסוימות בשוק היד שניה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חברת ליסינג תנסה למכור את הרכב בעצמה אלא אם יש בו בעיות רציניות ואז היא תעביר אותו לסוחר רכבים.

עצם זה שבמרץ 2022 הרכב עבר לסוחר רכבים אומר שחברת הליסינג ראתה בעיות עם הרכב ורצתה להפטר ממנו בהקדם.

אני אפילו לא מתייחס להמשך. תעשה את השיקולים שלך לבד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

סיאט איביזה, 2017, סטייל 1.0 ליטר, אוטומטי, 110 כ"ס, 5 דלתות, 5 מקומות, כסף תכלת מטאלי

לפני 47 דקות, guya72 כתב:

חברת ליסינג תנסה למכור את הרכב בעצמה אלא אם יש בו בעיות רציניות ואז היא תעביר אותו לסוחר רכבים.

עצם זה שבמרץ 2022 הרכב עבר לסוחר רכבים אומר שחברת הליסינג ראתה בעיות עם הרכב ורצתה להפטר ממנו בהקדם.

מה ההמשך - יולי עד היום ?

פורסם
בתאריך 11.2.2024 בשעה 16:35, EliC25 כתב:

רכב מאוד נפוץ, למה להתעקש על עסקה שלא נראית ככה מלכתחילה?

נכון.

מטרת הפוסט ללמוד מה כתוב בקארזון לגבי אזהרות של הסטוריה או ליסינג וכו. 

פורסם (נערך)
בתאריך 11.2.2024 בשעה 14:31, guya72 כתב:

אתה צודק, אבל אתה מפספס פה משהו.

לפעמים יש מספר חברות בנות, למשל חברת ליסינג שהיא רק ליסינג. החברת מכירה היא רק מכירה ואז כשרכב יוצא מהליסינג, שמים עליו תו סוחר של החברת מכירה, הכל תחת אותו חברת גג, נדמה לי שבזמנו אויס עבדו ככה.

אז כל עוד אתה לא יודע באיזה קילומטרז הרכב נמכר ומי מכר אותו, אי אפשר לדעת פה כלום ךגבי מרץ 2022, מה גם שתאריך ההעברה לסוחר ותאריך המכירה קרובים.

ההמשך הרבה יותר בעייתי. מריח כמו תאונה רצינית אולי אפילו אובדן להלכה ושיקום. הייתי דורש רשיון רכב מעודכן של הבעלי הנוכחי (הסוחר הנוכחי, זה לא יעבוד עם רשיון לא מעודכן) ומוציא היסטוריה ביטוחית ב10 או 15 שח.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...