Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה אוטו שנראה טוב או שנוסע טוב ? (בכל המובנים)

אם תשובה ב'... אז פג'ו 306 ידנית XT או XR (הראשונה יותר מאובזרת) שנת 2001 !

סוף סוף תתחיל לחייך...

אני מחפש אוטו שגם נוסע טוב וגם נראה טוב :-D

אמרתי כבר...אוטו שנראה טוב ונוסע סבבה...ובלי כל מיני מחלות מיוחדות

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מחפש אוטו שגם נוסע טוב וגם נראה טוב :grin:

אמרתי כבר...אוטו שנראה טוב ונוסע סבבה...ובלי כל מיני מחלות מיוחדות

איך אתה מסוגל להגיד שה 306 (שמורה כמובן ) לא נראת טוב ?

GTI או S16 או XSI יעשו את העבודה מכל הבחינות !

קצת פחות מבחינת אמינות אבל אם טיפלו בא במסירות ונאמנות אני חושב שהיא לא אמורה לעשות בעיות .

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_pic.php?pic_id=55

פורסם
איך אתה מסוגל להגיד שה 306 (שמורה כמובן ) לא נראת טוב ?

GTI או S16 או XSI יעשו את העבודה מכל הבחינות !

אמרתי במפורש שההורים נתנו לי תנאי...שלא יהיה אוטו קטן...

אז מבחינתם אוטו קטן זה גם ה 306....אני הייתי רוצה אבל לא בא בחשבון מבחינתם...

:?

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

מבחינת תא נוסעים , האוטו מרווח וגדול יחסית .

תסביר להם זאת .

זה לא 106 או 205 זהו הדגם היחסית יותר גדול של פאזו חוץ מה 406 וה 306 הארוכה.

בשביל מה הם צריכים אוטו ארוך ? (גדול או איך שתקרא לו) ?

פורסם

ה-306 לא קטנה יותר מהמגאן ואפילו מרווחת יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אחי אני יודע!

אבל אמא שלי בסרטים שאוטו עם פח זה אוטו יותר בטיחותי...

והיא עקשנית בעניין אז ירדתי כבר מפג'ו...

PIAGGO MP3 250LE

פורסם
אחי אני יודע!

אבל אמא שלי בסרטים שאוטו עם פח זה אוטו יותר בטיחותי...

והיא עקשנית בעניין אז ירדתי כבר מפג'ו...

גם את בפיז'ו שמו פח, האוטו לא עשוי מפלסטיק/עץ.

תעיר את ההורים שלך מהר, הם חושבים כמו בסבנטיז....

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גם את בפיז'ו שמו פח, האוטו לא עשוי מפלסטיק/עץ.

תעיר את ההורים שלך מהר, הם חושבים כמו בסבנטיז....

מה פג'ו זה לא מנייר?

אם אין לך מה להגיד אז שפוט אל תגיד!!

זה התנאי שהם רוצים זה מה שיהיה...ובשביל סזה שמתי הודעה בפורום "ייעוץ ברכישת רכב"

כי זה מה שאני צריך...ייעוץ...אז אם אין לך מה לייעץ פשוט אל!

PIAGGO MP3 250LE

פורסם
מה פג'ו זה לא מנייר?

אם אין לך מה להגיד אז שפוט אל תגיד!!

זה התנאי שהם רוצים זה מה שיהיה...ובשביל סזה שמתי הודעה בפורום "ייעוץ ברכישת רכב"

כי זה מה שאני צריך...ייעוץ...אז אם אין לך מה לייעץ פשוט אל!

1. אני אגיד מה שאני רוצה למי שאני רוצה כל עוד אני חושב שזה במקום ורלבנטי.

2. בכל מה שנוגע לעולם הרכב, ההורים שלך חיים בפלנטה אחרת, הם חיים על מושגים של לפני 20 שנה ולפי אמות המידה האלו הם בוחרים מכוניות (בטח הם בחרו באלרו כי זה אוטו אמריקאי וחזק ובגלל זה בטוח?).

3. אין שום קשר בין גודל המכונית לבטיחות הפאסיבית שלה. אם אתה מתאר תפיסה מוטעה של אמא שלך זכותי להעביר ביקורת עליה. לא מתאים לך? אל תכתוב פה.

4. אתה בעצמך לא מסכים עם אמא שלך וההשקפות המוטוריות שלה. אז אני סה"כ אומר בקול את מה שאתה מפחד להגיד לאמא שלך.

5. אם אתה רוצה עזרה, אני מוכן לדבר עם אמא שלך ולהעמיד אותה על טעותה (גם עם אבא שלך אני מוכן לדבר).

ד"א, פיז'ו 306 היא רכב גדול יותר מרנו מגאן קופה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
1. אני אגיד מה שאני רוצה למי שאני רוצה כל עוד אני חושב שזה במקום ורלבנטי.

2. בכל מה שנוגע לעולם הרכב, ההורים שלך חיים בפלנטה אחרת, הם חיים על מושגים של לפני 20 שנה ולפי אמות המידה האלו הם בוחרים מכוניות (בטח הם בחרו באלרו כי זה אוטו אמריקאי וחזק ובגלל זה בטוח?).

3. אין שום קשר בין גודל המכונית לבטיחות הפאסיבית שלה. אם אתה מתאר תפיסה מוטעה של אמא שלך זכותי להעביר ביקורת עליה. לא מתאים לך? אל תכתוב פה.

4. אתה בעצמך לא מסכים עם אמא שלך וההשקפות המוטוריות שלה. אז אני סה"כ אומר בקול את מה שאתה מפחד להגיד לאמא שלך.

5. אם אתה רוצה עזרה, אני מוכן לדבר עם אמא שלך ולהעמיד אותה על טעותה (גם עם אבא שלך אני מוכן לדבר).

ד"א, פיז'ו 306 היא רכב גדול יותר מרנו מגאן קופה.

טוב אז קודם כל ההורים שלי חיים בעולם מלפני 20 שנה כי הם מלפני 20 שנה...

וזכותם לחשוב מה שבא להם...

מה גם שהאמריקאיות הם גם ממש גדולות וגם ממש חזקות (רובן) ככה שלדעתי שזה נותן הרבה ביטחון.

אני אישית מכיר מישהו שעשה תאונה טוטלוס לקורסיקה ותאונה רצינית!! משאית העיפה אותו! ומשם הוא עף על אוטו אחר. ולא קרה לו כלום! אז אולי עם הוא היה עם פח אחר כמו של סוזוקי או ניסן (סתם דוגמה כי זה פח חלש כמו נייר) זה היה נגמר אחרת.

ואני יודע שיש הרבה שיגידו אחרת אבל אני באמת חושב שאוטו גדול אם פח חזק יכול להיות יותר בטיחותי...

אני אישית הייתי בתאונת שרשרת של 3 מכוניות, הראשונה הייתה מיציבושי גאלנט השניה ג'יפ של GMC והראשון אני...

הגאלנט נכנסה בג'יפ והלכה טוטל! הג'יפ לא קרה לו שום דבר רציני...רק מההדף הוא עף עלי וגם לי לא קרה כלום! (נשבר פנס ועוד שריטה קטנה)

ככה שלגודל יש יתרונות. ואולי לרנו מגאן יש אחלה של תוצאות במבחני ריסוק. אבל כמה כבר אתה נכנס בקיר חזיתית ב 100 קמ"ש?

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

וואוו כמה דברים לא נכונים בתשובה אחת, מרשים.

מישהו פה מהפורום התהפך עם סובארו ג'אסטי ולא קרה לו כלום. איפה אתה רוצה להיות במקרה תאונה, בג'אסטי (מקרה אמיתי, באמת לא קרה לו כלום) או במגאן II עם 6 כריות אוויר, אזורי קריסה, וציון של 5 כוכבי בטיחות? בתאונת יש גם אלמנט של מזל, זה לא אומר שצריך להתעלם מכל השאר.

קורסיקה זה רכב לא בטוח. לא פסיבית ולא אקטיבית. (לא במקרה תאונה, ולא ביכולת למניעתה) לגבי "פח אחר של סוזוקי או ניסן" שוב טעות. הכנפיים הקדמיות של הרנו מגאן עשוית מפלסטיק. אז? היא לא בטוחה? הפרמיירה עם 5 כוכבי ריסוק לא בטוחה? אבל הפח של אמריקאית ישנה עם ציון בטיחות אפסי חזק ויעצור ה-כ-ל? (ואולי בדרך גם יהרוג את הנוסעים שלו?)

ולסיום, מבחני הריסוק לא נערכבים ב100 קמ"ש אלא בהרבה פחות. אתה מזכיר את אלו שלא חוגרים בעיר, כי הם ליד הבית. אתה לא בוחר מתי לעשות את התאונות שלך, אפשר למות גם מתאונה ב50 קמ"ש.

אם הבטיחות חשובה לך, תבדוק במבחני הריסוק של EURO NCAP איזה רכב מקבל את הציון הגבוהה ביותר מבין אלו שנכנסים לך לתקציב.

שים לב שסה"כ מנסים לעזור לך פה, אין צורך לתקוף, אלא להבין שאתה פשוט טועה. אם אתה רוצה להמשיך לנהל דיון (לא ויכוח ברמה של כתה ג) בשמחה. ההורים שלך (כמו הרבה אחרים) לא מודעים להתקדמות התעשיה, והלבדלים בין פעם להיום. בדיוק כמו שלא מזמן ניהלתי שיחה של חצי שעה לשכנע הורים של חבר טוב שלי לבחון את היאריס, הם לא רצו כי מנוע 1.3 לא סוחב, והם לא יצליחו לעלות לירושלים, ממש במילים אלו. העובדה שהיאריס זריזה, ומהירה כמו האימפרזה 1.6 אוטומטית שיש לו כרגע נראתה לו פשוט לא הגיונית, בסוף הוא לקח נסיעת מבחן והזמין אחת.

גיא

פורסם

אני לא אמרתי שמכוניות אמריקאיות הם הרכב הכי בטוח...

ואני מחפש רנו מגאן שיש לה תוצאות טובות בEURO NCAP ואני מודע לזה שהתפיסה של ההורים שלי לא נכונה...אבל אני בכל זאת חושב שלהלמנט הגודל והחוזק נותן משהו...וזאת זכותי...

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אין ספק. השאלה האם זה נכון או לא... זה כבר סיפור אחר.

באופן כללי עדיף להיות ברכב גדול יותר עם ציון בטיחות גבוה מאשר ברכב קטן עם ציון בטיחות זהה.

גיא

• תוכן חדש...