Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג מונית מחוייב בדיווח על הכנסות. אם אין לך הכנסות או שהן אינן תואמות את ההוצאות (בכל זאת g class) עולה מיד החשד לעבירות בתחום המס/הלבנת הון. 

בכל מקרה זה ״ללכת על הקצה״ , לא נראה שזה מתאים לכל אחד. 

גם לא נראה שיש כאן חיסכון משמעותי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הגיוני שיעלה חשד, רק שואל מה באמת העבירה? 

נניח שמשטרת ישראל גילתה כי ה gקלאס שלי (תכף אני חושב שבאמת יש לי...)

אכן משמשת כרכבי הפרטי, איזה עבירת מס זה? 

אני יוצא מנקודת הנחה כי משטרת ישראל לא תתבע אותי על כך שלא העליתי את כבוד השוטר לנסיעה, וגם אם כן, ראינו שזה סך 10,000...

או שאני מפספס משהו? 

כלומר אני אומר לחוקר בלהב 433 (אם כבר לעוף, אז עד הסוף...)

כן, כבודו,  אכן רשמתי את כלי הרכב תחת רישוי מונית על מנת לחסוך מס.

תכנון מס הוא מותר, במגבלות החוק,  לא?

• מעניין 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

זה לא תכנון מס זו הונאה. וזה התחום של 433 😉

הבעיה היא לא הרישום כמונית החיסכון המתקבל מכך ברכישה הראשונית (בהנחה שיש לך רשיון הפעלה למונית וכל מה שכרוך בזה, שזה נאמר חד-פעמי), הבעיה היא שאינך מפעיל אותה כמונית ולכן ניכוי הוצאות עליה יבלוט לעיין.

אבל... לא הכל שחור כאן. אתה יכול לתת שירות vip למשל, לא חייב שירות לכל, רק לבעלי יכולת, ואז אתה יוצר הכנסה סבירה בלי לשבת כל היום על ההגה.

או לתת שירות קבוע נניח למשרד/חברת עורכי דין למשל (מכיר אחד כזה) . יש לך רכב מיוחד, והכנסה מסודרת. 
מכיר s classשחורה ומאובזרת בכל טוב ששירתה משרד גדול מאד בתל אביב. אבל רק את השותפים הבכירים. נסיעות מעטות בשעות היום לבתי המשפט ולמשרד, מידי פעם לנתב״ג. אחלה ג׳וב.  את מרבית היום הנהג בילה בבתי קפה ומסעדות.😀

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

והוא בטוח לקח נוסעים מזדמנים ככל ומישהו נפנף לו...

בצומת ליד הבית שלי, עוברת כמעט מדי יום מונית GLE 

ממה שאני מבין, אם אני מסמן לו לקחת אותי, הוא חייב לעצור,

שווה לנסות...

או לפחות לתבוע על סירוב 😜

זה יהיה מסובך,  צריך לעשות מעקב שהוא לא היה בדרך לנוסע 🤔🤔

עריכה אחרונה על ידי M H
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)

מכיוון שאין בארץ סימון חובה להפעלת שילוט ל״שרות״ או ״לא בשרות״ ( אמור להיות אור ״בשרות״ על המונה) לא תוכל לדעת אם לא עצר לך נהג מונית אם הוא מתעלם ממך או בדרכו לאסוף נוסע . ככל שקראתי אין חובה למונית לאסוף נוסעים מזדמנים, כלאמר אלו שמנופפים למונית ולא מזמינים דרך תחנה או אפליקציה.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 21 שעות, sperial כתב:

אם הוא אינו בנסיעה עם לקוח או אל לקוח הוא חייב לקחת כל מי שמבקש,את שירותיו.

וזה נאכף במידה זו או אחרת.

זה לא נכון. לנהג מונית אסור לסיים את יום העבודה ולנסוע הביתה או רק לצאת להפסקה?

• מעניין 1
  • תוכן חדש...