Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נסיון טוב עם HANKOOK החלפתי 4 צמיגים לפני חודש מדגם K125

שקטים ונוחים ביבש וגם ברטוב אחיזה ובלימה מצוינת

לפי מה שקראתי ברשת המישלין פרימסי 4 נותנים את "החבילה" הטובה ביותר אם כי יקרים יותר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון - הגברת "החליטה בשבילי" . 

היא כנראה שפשפה את צמיג המישלין הקדמי במדרכה וממש ירדה חתיכת גומי.

מכיוון שכך , החלטתי להחליף כבר גם את הדאנלופ האחוריים . 

אין צורך להחליף את הקדמי השני כי הוא במצב ממש חדש , עשה כ18000 ק"מ בקצת יותר משנה והמחיר גבוה.

לאחר בחינת המחירים, קודי העומס והמהירות הזמינים נבחר מישלין פרימאסי 4 פלוס במקום זה שהיה וזוג קלבר במקום הדאנלופ .

נראה לי להעביר את המישלין לאחור 

פורסם

לא הבנתי. אתה משאיר שמירים שונים על אותו סרן? אתה משאיר מציג באמצע החיים. מו״ל צמיג חדש?

אלה תהיות, לא חוות דעת. בוא נמתין למומחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מחליף זוג דאנלופ בני 5 בזוג קלבר.

מישלין אחד נפגם ובן הזוג שנה ו 18000 ק"מ  על הכביש ונראה כמעט חדש.

זה ממש לא "אמצע החיים" וכבר בעבר היו לי מצבים דומים ואמרו לי בפנצ'רייה שאפשר להחליף אחד.

לא חובה במצב זה להחליף זוג .

כן יהיו שניים מאותו יצרן בכל סרן.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

היה רעיון יותר טוב להעביר את הצמיג בן ה18000 ק"מ לרענן את הרזרבי ולשים זוג זהה.

ואם כבר קנית 3 צמיגים חדשים, היית לפחות קונה 4 זהים.

תמדוד את הצמיג בן ה18000 ק"מ עם מד עומק פרופיל ותשווה לחדש ותראה שיש הבדל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הרזרבי הוא לא מאותו סוג אלא צהוב בייגלה עם לחץ אוויר 60 .

מישלין במידה הזו מראש היה יקר והתייקר עוד יותר לאחרונה. 

אין שום הכרח למיטב ידיעתי שכל ה 4 מאותו יצרן.

אם באמת ההוא עם ה 18000 נשחק באופן ניכר , אשקול שוב

פורסם

אם הרזרבי הוא בייגלה אז בכלל כדאי להחליף אותו. כמובן צריך גם לקנות עוד ג'אנט אבל אפשר למצוא בפנצ'ריות.

ולא, אין הכרח שכל ה4 יהיו מאותו יצרן אבל אתה כבר בקנייה של 3 או 4 צמיגים אז זה עדיף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא בדקתי, אבל נראה לי ש-4 קלברים חדשים יעלו רק טיפה יותר מ-2 קלברים + 1 מישלן. 

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...