Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פגו 207 שנת 2008  1.6עשתה 108000 ק"מ

יש לי תקלה לפעמים כשאני עוצר עצירה מוחלטת המנוע כבה 

מכונאי אמר לי שזה סעפת יניקה מלוכלכת הוא לא ראה את האוטו אשמח אם יש למשהו מידע  על התקלה ואיך לסדר את זה

פורסם

תנסה לנקות את בית המצערת (באנגלית - throttle body), ובאותו אזור - חיישן MAF/MAP. דרוש חומר מיוחד, כעקרון (שים לב, אם ינסו למכור לך ספריי לניקוי קרבורטורים - אז זה לא זה).

פורסם

תודה 

רציתי להוסיף על התקלה  גם בניוטרל נתתי כמה פעמים קצת גז והמנוע נכבה אבל סתם בניוטרל הטורים יציבים 

עוד משהו תוכל להסביר לי יותר איפה נמצאים החישנים

פורסם

תודה

ראיתי סרטון הוא נקה את גוף המצערת לדעתי כן בספריי קרבורטור ואחר כך נקה חיישן אחד ולא הבנתי האם חיישןMAF/MAP זה חישן אחד או שתיים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב 

בשתי חנויות שהייתי הציעו לי לקנות ספריי לניקוי בית מצערת שלliqui moly ןלא היה להם מוצר אחר ולא ידעו להגיד לי אם זה טוב גם לחיישן חמצן map  

עוד משהו דברתי עם מכונאים שאמרו לי עזוב את החישן זה לא קשור תנקה את הבית מצערת וגמרנו  אשמח לשמוע את דעתכם

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב 

לפני שבועיים ניקיתי את בית המצערת פרקתי אותה מהרכב ושטפתי בספריי קרבורטור היה עליה קצת משקעים שומניים בחלק התחתון   וזה לא עזר

יום שישי האחרון פרקתי את החיישן ושטפתי אותו עם הספריי המיוחד  אבל גם זה לא עזר

כשפרקתי את המצערת ראיתי שבהמשך הסעפת יש מלא משקעיים אולי זה קשור פחדתי לרסס לתוכה עם מנוע דלוק כי זה חומר מאוד דליק וגם בשביל לא להרוס את החיישן

אני צריך מומחים לפג"ו יש להם מחלות מוזרות

עוד משהו אני לא מכונאי אבל קראתי שיש צינור שמחזיר אדי שמן מאזור מכסה השסתומים לסעפת יניקה מה שיכול להסביר את כל המשקעיים אגב לכן המליצו  לא להשתמש בשמן שממליץ היצרן 5.30 שהוא פחות עמיד לחום ומיצר הרבה אדים אלא ב10.50 ככה קראתי בפורום צרפתי ואל תסמכו עלי עד שיאשרו פה את זה 

בכל מקרה תודה ואם יש למשהו רעיון אני אשמח

פורסם (נערך)
בתאריך 1.1.2024 בשעה 23:58, אליהו 2 כתב:

מכונאי אמר לי שזה סעפת יניקה מלוכלכת

לפני 5 שעות, אליהו 2 כתב:

עוד משהו אני לא מכונאי אבל קראתי שיש צינור שמחזיר אדי שמן מאזור מכסה השסתומים לסעפת יניקה

לפני 5 שעות, אליהו 2 כתב:

ראיתי שבהמשך הסעפת יש מלא משקעיים אולי זה קשור פחדתי לרסס לתוכה עם מנוע דלוק כי זה חומר מאוד דליק וגם בשביל לא להרוס את החיישן

הכל מוביל לכך שאתה צריך ללכת למכונאי. אולי המכונאי שאמר לך על ליכלוך בסעפת למרות שלא ראה את האוטו . אולי כדאי שיראה את האוטו ?

טוב מאוד שלא ניקית בספריי עם מנוע עובד את הסעפת.

ולא רק בגלל סכנת שריפה או הרס חיישן, כמו שרשמת.

אלא מהסיבה הפשוטה שכל הליכלוך שהיית מצליח לנקות, היה נשאב לתוך המנוע דרך השסתומים את חלל השריפה.

בכנות, נראה לי שמיצית את היכולות העצמיות שלך. (בבקשה לא להעלב).

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

שבוע טוב 

דבר ראשון לחברת liqui moly יש מוצר ספריי ניקוי בית מצערת בסרטון שלהם הם מנקים את המצערת והסעפת עם מנוע דולק כך שלא נראה לי שזה בעיה

לגבי מכונאי אני מירושלים ואני לא מכיר באזור מומחה לפגו סטרואן אני אשמח להמלצה 

ועוד נקודה אני שונא להכנס למוסך בלי לדעת מה התקלה להחליף חלקים סתם ועוד 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 2.1.2024 בשעה 10:18, chrono כתב:

תנסה לנקות את בית המצערת (באנגלית - throttle body), ובאותו אזור - חיישן MAF/MAP. דרוש חומר מיוחד, כעקרון (שים לב, אם ינסו למכור לך ספריי לניקוי קרבורטורים - אז זה לא זה).

פרפר מצערת לא משפיע בסרק😂

בתאריך 13.1.2024 בשעה 21:54, אליהו 2 כתב:

ערב טוב 

בשתי חנויות שהייתי הציעו לי לקנות ספריי לניקוי בית מצערת שלliqui moly ןלא היה להם מוצר אחר ולא ידעו להגיד לי אם זה טוב גם לחיישן חמצן map  

עוד משהו דברתי עם מכונאים שאמרו לי עזוב את החישן זה לא קשור תנקה את הבית מצערת וגמרנו  אשמח לשמוע את דעתכם

ליקוי מולי הם הכי טובים שיש בשוק הישראלי, לא תמצא יותר טוב מהם

כל מוצר שלהם פצצה

בתאריך 14.2.2024 בשעה 22:53, אליהו 2 כתב:

נו איפה המומחים לפגו?

"לפגו"
עקרון פעולת המנוע לא השתנה כבר 100 שנה חביבי

בוא נחזור לבית ספר

אוויר

הצתה

טיימנג

דלק
קומפרסיה

מרשה לך לשים קומפרסיה ודלק בצד

בבקשה, מיזערתי לך

אם אתה שואל אותי? סתם תחושה, או הזרקה של הדלק, אולי הצתה, ויש גם מעבר של אוויר לסרק כשהפרפר סגור, ניקית?

אל תחפש מומחים לפיגו, תחפש כמה אנשים בקבוצות בפייסבוק שסובבו ברגים והם יעזרו לך, פה פחות תמצא את זה,  אבל יש קהילות בפייסבוק שיש שם אנשים עם אחלה של ידע

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • תוכן חדש...