Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח להתייעצות.

אמא של הבת זוג שוקלת להחליף רכב, כרגע עם פלואנס 2010 שמצריך תיקון של כ-1500 שח, אולי יותר (נמצא במצב של תחזוקת שבר).

המוסך אומר שיש להחליף חיישני זיהום אוויר ובנוסף משאבת מים ולדעתו אחרי זה האוטו ימשוך עוד שנתיים.

היא הסתכלה קצת על מכוניות ושוקלת לקנות רכב יד שנייה, בתקציב של 40 לא כולל יישור קו.

בנתיים נתקלה בפריוס 2015 עם כ-290 אקמ שאמורה להיות חסכונית הרבה יותר מהפלואנס הנוכחית (נוסעת בשנה כ-15 אקמ כ-90 אחוז בינעירוני בכבישי הרי הצפון ומדי כמה זמן נסיעה למרכז). שוקלת אותה בחיוב, מה כדי לבדוק ברכב היברידי? 

ביקשה עזרה בלהחליט איזה רכבים בכלל לחפש בלוחות רכב, מה הייתם ממליצים? 

1) אמינות - אחרי הפלואנס היא רוצה רכב עם מוניטין טוב

2) נוח - החל מסופר מיני ועד קרוסאובר לא משנה, העיקר שהמושב יהיה בתנוחת ישיבה יחסית זקוף

3) אוטומט בלבד

מהסתכלות קצרה ראיתי שיש כמה סוזוקי קרוסאובר משנתונים 2014-2013 שנכנסים בטווח, זה אופציה טובה? או הפריוס שגם כן נכנסת בתקציב.

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי volo
פורסם

לא הייתי קונה רכב בן 8 (עוד מעט 9) עם 290 אלף ק"מ.

קח בחשבון שגם עוד מעט אי אפשר יהיה להאריך את האחריות על הסוללה בגלל גיל הרכב. כמה שאני זוכר זה עד גיל 10.

למה לא לחפש אוריס אוטומטית לא היברידית? לפני כמה חודשים חבר חיפש רכב באיזור ה-40-50 אלף ש"ח וראיתי אקזמפלרים מעולים בתקציב הזה, עם קילומטראז' סביר (10-12 אלף ק"מ בשנה בממוצע), יד ראשונה עד שניה, היסטוריית טיפולים מלאה וכו'. נחשב רכב אמין ויחסית חסכוני, אם כי לא ברמה של ההיברידית.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר לרכוש הארכת אחריות לסוללה עד 12 שנה, ולא גם לא הייתי רוכש רכב עם 290000 ק"מ. מה גם שאני מעריך שהנסועה שלה אינה גבוהה וצריך לזכור שחסכון בדלק אינו חזות הכל.

עוד אפשרות מעניינת יכולה להיות הטויוטה ספייס ורסו מ-2015 או 2016.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הרכב בטיפול של עד 2000 ש"ח יתן עוד שנתים של עבודה הייתי הולך על זה ולא מוציא 40 על רכב שאין לך מושג מה מצבו...

הפריוס אינה אופציה , הייתי מדלג.

אם בכל מקרה רוצים להחליף הקרוסאובר הינה אופציה טובה , הסכום יביא אותך למודל 2014.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בקרוסאובר יש גיר רציף שלא נחשב הכי אמין. כדאי לקחת בחשבון.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני כשעה, volo כתב:

אמינות - אחרי הפלואנס היא רוצה רכב עם מוניטין טוב

לפני כשעה, volo כתב:

(נמצא במצב של תחזוקת שבר)

אם ככה אז רק טויוטה

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

לכן יש להתמקד רק בכאלו שהוחלף גיר על ידי היבואן במסגרת הרחבת האחריות ויש הרבה כאלו 

בלי זה , הסיכון גבוה מדי

פורסם
לפני 21 שעות, dorsht כתב:

לא הייתי קונה רכב בן 8 (עוד מעט 9) עם 290 אלף ק"מ.

קח בחשבון שגם עוד מעט אי אפשר יהיה להאריך את האחריות על הסוללה בגלל גיל הרכב. כמה שאני זוכר זה עד גיל 10.

למה לא לחפש אוריס אוטומטית לא היברידית? לפני כמה חודשים חבר חיפש רכב באיזור ה-40-50 אלף ש"ח וראיתי אקזמפלרים מעולים בתקציב הזה, עם קילומטראז' סביר (10-12 אלף ק"מ בשנה בממוצע), יד ראשונה עד שניה, היסטוריית טיפולים מלאה וכו'. נחשב רכב אמין ויחסית חסכוני, אם כי לא ברמה של ההיברידית.

אני לא רואה כאלו בלוחות יכול להיות שזה באמת לא זמן טוב לחפש?

לפני 20 שעות, zvit כתב:

אפשר לרכוש הארכת אחריות לסוללה עד 12 שנה, ולא גם לא הייתי רוכש רכב עם 290000 ק"מ. מה גם שאני מעריך שהנסועה שלה אינה גבוהה וצריך לזכור שחסכון בדלק אינו חזות הכל.

עוד אפשרות מעניינת יכולה להיות הטויוטה ספייס ורסו מ-2015 או 2016.

תודה על המידע על הביטוח סוללה, אמרתי לה שזה המצב וככל הנראה היא ירדה מהאופציה.

לפני 20 שעות, CX25GTI כתב:

אם הרכב בטיפול של עד 2000 ש"ח יתן עוד שנתים של עבודה הייתי הולך על זה ולא מוציא 40 על רכב שאין לך מושג מה מצבו...

הפריוס אינה אופציה , הייתי מדלג.

אם בכל מקרה רוצים להחליף הקרוסאובר הינה אופציה טובה , הסכום יביא אותך למודל 2014.

לפני 20 שעות, dorsht כתב:

אכן מסתכלים על הקרוסאובר, אין יותר מדי בשוק. 

מחיפוש מורחב יותר קצת מצאתי בעיקר צרפתיות דוגמת רנו קפצ'ור ופיג'ו למינהם. האם יש מה להתסכל שם?

קפצו כמה אופציות אפשריות, בעיקר ניסן נוט דגמים 2015-2016 שמשאירים עודף מ40 אשח ועדיין לא עשו טיפול 100. איך המוניטין של הרכב?

בנוסף, כמה דאציה סנדרו משנתון 2019. המנוע 0.9 אבל על הנייר עם 90 סוסים זה אפשרי להרי הצפון, אבל האם הסיבה שהאוטו כלכך זול זה כי הוא לא טוב?

תודה רבה למגיבים

פורסם

קפצ'ור דיזל יכולה להיות אופציה לא רעה, מנוע K9K אמין וחסכוני, אבל משודך לגיר רובוטי כפול מצמדים שיש סיכוי שבמשמרת שלך יגרור החלפת קלאצ'ים ו\או מחשב גיר.

סנדרו עם גיר רובוטי חד מצמדי ופחות נעימה לנסיעה. המנוע 0.9T גם נחשב אמין.

פורסם

לייעץ לאמא של הבת זוג? זה יעלה לך ביוקר אלא אם היא קונה רכב חדש. הייתי מחפש את הרכב הכי חדש בתקציב שלה. משהו כמו: 

https://www.yad2.co.il/s/c/v4yslbqb

https://www.yad2.co.il/s/c/4zw7n6d6

https://www.yad2.co.il/s/c/5k0hicki

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

נראה שאפילו טרייד אין של כולמוביל מנפח את מחירי הרכב שהם מציעים...

רכבים למכירה: שנת 2023 SUV / 4X4, - כלמוביל טרייד אין (colmobil-tradein.co.il)

רכב הדגמה עם 1900 ק"מ... , מחיר מבוקש 130K  , מחירון לוי יצחק 120K ...

מתקשר לשאול האם יש נכונות להתכנס למחירון , התשובה כמובן שלילית ... הרכב נרשם על שם אחד העובדים ונמכר עם הפחתה של 8% בלבד...

מעדכן את המוכר שניתן לקנות את הרכב מודל 24 במחיר של 139K דרך מבצע חבר (ואו אם אתה לא עושה שימוש בטרייד אין \ מימון) ולכן 130K אינו מחיר ראלי לרכב...

לא מענין אותם, זה מה שאנו מבקשים על הרכב...

נמשיך לחפש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפעמים נראה שאנשים נתקעו בשנת 2021-2022 בתקופה של ביקוש השיא שבה הרבה רכבים נמכרו מעל המחירון.

• תוכן חדש...