Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור לסוזוקי בלנו 2002

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש רכב 2002

קניתי רדיאטור מחברה טובה ב500 ש"ח

לא נראה לי שיש מה לחפש יד 2 וגם לא מקורי.

יכול להיות שהמקורי מיוצר בחברה מוכרת רק עם שם אחר, לא נראה לי שסוזוקי מייצרת רדיאטורים...

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Camaro 92 כתב:

מה עם להביא משומש מפירוק בעיקרון עם הוא נקי ושלם ולא סדוק כמו שלי איזה עוד בעיות יכולות לצוץ אפרופו סדוק כל הבעיה מלכתחילה הייתה שהתפוצץ צינור שבין המנוע לתוך הרכב תיקנתי הוספתי מים נסעתי עלה החום מנוע הוספתי שוב ונסעתי בסוף התברר שהוונטה לא עבדה היה לה סוג של מגע סידרתי את זה וגיליתי תסדק חוץ מהרדיאטור איך אני יכול לדעת שהמנוע לא ניזוק מהחום שעלה הוא עלה כמעט עד הסוף אולי ל20-30 שניות עד שקלטתי שזה הוונטה 

עריכה אחרונה על ידי נהוראי תימני מתימן
  • פיתרון
פורסם

רדיאטור מפירוק סיכוי גדול גם כן חלוד וסתום באבנית, ממש לא מומלץ. 

שים חדש תחליפי, המחירים כפי שאתה רואה לא גבוהים. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 דקות, Buki כתב:

רדיאטור מפירוק סיכוי גדול גם כן חלוד וסתום באבנית, ממש לא מומלץ. 

שים חדש תחליפי, המחירים כפי שאתה רואה לא גבוהים. 

אין חשש בתחליפי של אי התאמה או בלאי מהיר ? רדיאטור סיני בכל זאת ( שאלה מבורות בנושא : אין אפשרות לסדר סוג של ריתוך או משהו כזה ? ) 

פורסם

יש חשש בחלק סיני.

אבל לדעתי זה עדיין עדיף על מקורי משומש שאולי נסע 20 שנה עם מי ברז בפנים. ומקורי חדש אתה לא תקנה כי רוב הסיכויים שכבר אין אצל היבואן וגם אם יש המחיר יכול להיות  כ 1500 ש"ח אם לא יותר.

פורסם (נערך)

במחירון של סוזוקי המחיר מופרך לחלוטין (מעל ל-5000 ש"ח), וממילא לא במלאי.

image.thumb.png.ea3f9b31841fd613b0d7b12e66eb5d23.png

בחו"ל לפחות ניתן להשיג חליפיים מאהלה, דנסו ועוד במחירים שפויים בהרבה (פחות מ-150 יורו).

השאלה היא אם מישהו בארץ מייבא כאלו ולא רק סיני.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, Buki כתב:

יש חשש בחלק סיני.

אבל לדעתי זה עדיין עדיף על מקורי משומש שאולי נסע 20 שנה עם מי ברז בפנים. ומקורי חדש אתה לא תקנה כי רוב הסיכויים שכבר אין אצל היבואן וגם אם יש המחיר יכול להיות  כ 1500 ש"ח אם לא יותר.

טוב תודה הבהרת לי תעיניין מעולה נרשמתי היום ואני שמח שנרשמתי👍🏽יש משהו שאני צריך לדעת חוצמזה על הפורום חוקים וכאלה ?

עריכה אחרונה על ידי נהוראי תימני מתימן
  • תוכן חדש...