Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטאלון או שווארצנגר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

והרי כתוב:

"בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ  והארץ היתה תוהו ובוהו, וחשך על פני תהום, ורוח אלוהים מרחפת על-פני המים.

ויאמר אלוהים ויהי צ'אק נוריס.  ויהי צ'אק נוריס.  וירא אלוהים את הצ'אק כי טוב".

• מצחיק 1
פורסם

............ צ'אק  מאבד את הסבלנות ואומר לאלוהים - נו כבר, תמציא אותי..

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

.

.

שווארצנגר התחיל את הקריירה כבודי בילדר,   זכה בתחרויות עם גוף בנוי לתלפיות.

ה-Bullworker התחיל להמכר בארץ לקראת סוף שנות השישים,  ושווארצנגר היה הדוגמן הראשון בחוברת התרגילים של החברה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• אחראי פורום
פורסם

אם כבר סטיבן סיגל, זה ערוץ ששם לו למטרה להיטפל לכל כוכבי הטראש כמו סיגל ו-ואן דאם בצורה די משעשעת.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אך ורק שוורצי, אף פעם לא התחברתי לסרטים של סטלון.

זה הגיע לרמה כזאת שכל פעם שהיינו נפגשים עם החבר'ה מהתיכון כדי לצפות בסרט באחד הבתים, היינו שמים קטעים נבחרים מהסרט קומנדו כהקדמה לסרט כלשהו שרצינו לצפות בו, זה היה מעלה את המורל 🤣

בלי קשר, שוורצנגר הוא אחד מהאנשים הכי מעוררי השראה בעולם לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בתאריך 17.11.2023 בשעה 11:15, פינדר כתב:

אין לי מנצח ברור. רק מתגעגע לימים הנאיביים של שנות ה80 ולהתלהבות מסרטי פעולה פשוטים, שנגמרים אחרי 90 דקות ולא 3 שעות ובלי עלילות שצריך פרשנים שיסבירו לך מה לעזאזל ראית.

איך אני מתגעגע לטלוויזיה שבה גם משהו רציני יכול להיות קליל. צוות לעניין למשל. היום אי אפשר לעשות סדרה קרובה לזה בלי שהגיבור עם זקן וריבועים במצח או שחייבת להיות גיבורה שעוברת אפליה ואז היא יוצאת מזה חזקה. 

חלאס כברררר

פשוט סדרה פשוטה קלילה, עפ תסריט טוב ושחקנים טובים. 

אהה מבאס. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 36 דקות, ניקו פ. כתב:

פשוט סדרה פשוטה קלילה, עפ תסריט טוב ושחקנים טובים. 

בגלל זה אני רואה רק ריק ומורטי בלולאה.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

חייבת להיות גיבורה שעוברת אפליה ואז היא יוצאת מזה חזקה. 

כמה לא פרוגרסיבי מצידך. 

היום זה כבר גיבורה טרנסג'נרית שחורה, מוסלמית עם שיער קצוץ שחווה אפליה ומתגברת על זה. 

• מצחיק 3
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

אם כבר סטיבן סיגל, זה ערוץ ששם לו למטרה להיטפל לכל כוכבי הטראש כמו סיגל ו-ואן דאם בצורה די משעשעת.

הלו הלו! עד כאן עם ואן דאם!

לסיגל היה איזה מזל מטורף עם סרט מוצלח (מצור ימי או איך שקראו לו) וכל השאר - הצילו וייזמיר.

ואן דאם, להבדיל, עם כל הקבלות שצריך מבחינת אתלטיות ויותר מסרט אחד מוצלח. מחוץ למסך בלגן אטומי בחיים האישיים אבל ככה זה הוליווד ולא לכל אחד יש את יכולות הטפלון של שוורצנגר. חוץ מזה מבחינה גופנית הוא נראה הרבה יותר כמו מודל לחיקוי (נוציא את הקוקאין בצד) משני כוכבי השרשור. 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 דקות, davemustaine87 כתב:

כמה לא פרוגרסיבי מצידך. 

היום זה כבר גיבורה טרנסג'נרית שחורה, מוסלמית עם שיער קצוץ שחווה אפליה ומתגברת על זה. 

ששייכת לשבט של רוצחים קניבלים אבל את זה התסריט מצניע כי זה לא מאוד woke.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שניהם גדולים, אבל שוורצנגר יותר. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר שנות השמונים - הבלש קולומבו.

איך אני מתגעגע לימים שהיה את הערוץ AXN..

גם צוות לעניין, אחלה סדרה.

חבל שצריך להגיע לשימוש פיראטי בשביל לצפות בכאלה דברים..

עשיתם חשק לבינג'.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני כמה שנים אבא שלי ואני עשינו בינג׳ על צוות לעניין אבל לא מצאנו מעבר לעונה 2 כמדומני, יש דרך להגיע לשאר הפרקים?

• תוכן חדש...