Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלא משום ש: 
א. בזמן מלחמה יהיה קשה למכור רכב משומש

ב. בהנחה של ירידה במסירות היבואנים ייתכן ויהיו הורדות מחירים בקרוב

ג. האם יש עדיין סיבה לחכות לשנת המודל הבאה?

במקרה שלי הקניה תהיה פורסטר חדש והמכירה תהיה C4 פיקאסו קצר.

לפיקאסו נתונים טובים:2016 ,  2 ידיים פרטיות, עבר בערך 70K ללא תאונות, טיפולים במורשה.

מצד שני הביקוש לסיטרואן לא מדהים גם בשגרה.

מה דעתכם, אולי זה בכל זאת סביר בעת הזאת?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

תשובות: 

א. אולי קצת. אבל עדיין אנשים זקוקים לרכב.

ב. מאידך יתכן שתהיה עליית מחירים בגלל פיחות השקל.

ג. תלוי בעסקה שתקבל מהיבואן.

שורה תחתונה: קשה לדעת.

נסה למכור - אם יבוא קונה במחיר טוב - סבבה. אם לא, חכה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעדיף קודם לקנות ואחר כך למכור 
אשתי משתמשת ברכב יום יום

וגם כמשפחה אנחנו רוצים מידי פעם להצפין בסופ"ש איפה ששקט יותר (טפו טפו, חמסה חמסה)
משום מה היא פחות אוהבת לנסוע בgti, לך תבין...

פורסם

אם תקבל עסקה טובה בסובארו עכשיו - אז תקנה. ממילא אם אם תקבל הנחה יפה זה כבר כמו חצי מהרכב המשומש שלך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לפני המלחמה הם אמרו שלא כדאי לבקש טרייד אין משום שההצעה תהיה עלובה ותבוא על חשבון הנחה ברכישה. 

פורסם
לפני 1 דקה, TZR84 כתב:

קיבלת הצעה לטרייד אין? לפעמים זה משתלם וככה תחסוך את הבעיה של להיות בלי רכב

טרייד-אין לרכב כזה יהיה שחיטה. ויפגע בהנחות שהוא יכול אולי לקבל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טרייד אין זה 15K בערך פחות ממה שתקבל בשוק. 

לפי מה ששמעתי המחירים הולכים רק לעלות (שוק היד השניה) בעקבות זה שנפגעו המון רכבים במלחמה ואנשים יחפשו לרכוש.

פורסם

מס' כלי הרכב שניזוקו הוא די זניח ומגרשי הרכב המשומש של חברות הליסינג מלאים. לכן זה לא בהכרח יקרה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אחרי המלחמה לדעתי תהיה עליית מחירים.

ההיצע של המשומשות ירד בגלל כל הרכבים שנפגעו באותה שבת שחורה ובכל השיגורים.

ייבואנים שלא צבר הזמנות גדול לחודשים הבאים יגרמו לנו לחזור לימים ה"יפים" של שנת 2022.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קניתי ומכרתי בתוך המלחמה. השוק הצטמצם זמנית כי הרבה מוכרים וקונים לא פנויים רגשית וטכנית לזה אבל בסופו של דבר מי שכן רוצה עובד לפי השוק הרגיל ובטח שלא עליית מחירים.

פורסם

כל הנסיונות לחזות מה יהיה השוק אחרי המלחמה, נדונו לכישלון.

יש לכם 50% סיכוי להצליח, ואז תוכלו לטפוח על השכם ולומר 'ידעתי'. אבל אין לכם מושג. לאף אחד אין מושג. 

תשננו את זה על כל תחזית כלכלית שאתם תקראו:

THE only function of economic forecasting is to make astrology look respectable,” John Kenneth Galbraith"

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא נביא ולא כלכלן אבל אני רואה מה הולך בציבור.

אין לאנשים עכשיו (אלה שלא עסוקים ולא נמצאים בלחץ כלכלי בגלל המלחמה) חשק או שהם לא פנויים רגשית לעשות עכשיו קניות של רכבים או נדל"ן. לכן בעצם כדאי לקנות עכשיו, כי אתה מתחרה מול פחות קונים אחרים.

למכור, עדיף לא עכשיו.

על פי רוב, אחרי תקופה של משבר באה תקופה של התאוששות ויש עליה בביקוש. גם הרכישות שנדחו בגלל המצב יצטרכו להתבצע בסוף. ואז תהיה עליית מחירים.

למזלי אני שמח שהצלחתי לקנות רכב ולמכור את הקודם בדיוק חודש לפני המלחמה, עכשיו באמת לא היה לי חשק להתעסק עם זה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 7.11.2023 בשעה 13:27, נתנאל מ כתב:

טרייד אין זה 15K בערך פחות ממה שתקבל בשוק. 

לפי מה ששמעתי המחירים הולכים רק לעלות (שוק היד השניה) בעקבות זה שנפגעו המון רכבים במלחמה ואנשים יחפשו לרכוש.

לא צריך להגזים נפגעו 500 רכבים בלחץ, בכבישי ישראל יש 4 מיליון כלי רכב.
האמת שכבר לפני המלחמה שמתי לב למגמת ירידה במחירי הרכבים, אני חושב שהכיוון הוא ירידה אחרי העליות המטורפות שהיו בשנתיים האחרונות.

פורסם (נערך)

מזמן למדתי שרכב מחליפים כאשר יש בכך צורך*. ניסיון ״לתזמן את השוק״ יהיה הימור.

קשה להמר על תמחור הרכב החדש, מבצעים מופיעים ונגמרים בלי התראה, וכמובן שליכולות המו״מ שלך תפקיד חשוב. אתה דיברת על ביקוש נמוך, אני לא בטוח שההיצע לא ייפגע, למשל, בגלל אי הגעת אוניות. חשוב על כטב״מים וטילים המשוגרים לאילת. זה גם הימור על תאריך המסירה. וכמובן התנודות החריפות בשערי המט״ח.

הערה לגבי סעיף ג׳: שנת המודל החדשה מזמן כאן. מה שישתנה בעוד חודשיים הוא שנת הרישום.

אגב את ה״הפסד״ על הסיטרואן צמצמת ביום בו קנית אותו. זה היה מתומחר במחירון היד השניה באותו זמן.

*״צורך״ זה דבר גמיש. מרכב שהושמד בתאונה עד צורך נפשי להתחדש. כמובן בתנאי שחשבון הבנק מאפשר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...