Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.11.2023 בשעה 10:54, amosbmw כתב:

אין לאנשים עכשיו (אלה שלא עסוקים ולא נמצאים בלחץ כלכלי בגלל המלחמה) חשק או שהם לא פנויים רגשית לעשות עכשיו קניות של רכבים

בדיוק איך שאני מרגיש. ואני בשני הצדדים: גם מחפש לקנות וגם למכור. אין אנרגיה להתעסק בזה. כבר הפסדתי רכב אחד שהמוכר, אחלה בנאדם ואחלה רכב, נמאס לו לחכות לי. 

מצד שני יש עדיין מוכרים שלא הפנימו את המצב ובטוחים שהקורולה 2008 עם 220K שלהם ורק דפיקה קטנה בצד בלי ירידת ערך היא אוצר משפחתי שתסדר להם משכנתא. והרכבים יושבים ונרקבים...

אני לא צופה איזו עליית מחירים של כל שוק הרכב בחמש אחרי המלחמה. המון אנשים נכנסו ועוד יכנסו לבורות כלכליים. אולי תהיה עליית מחירים של רכבים זולים ואמינים. ומיאטות. (זה תמיד נכון). 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...