Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! יש לי היום טויוטה קורולה. האוטו מאוד ארוך, ואין לי צורך ברכב כזה. אני מחפשת רכב קצר יותר שייתן לפחות את אותה איכות נסיעה. תקציב לא יותר ממאה אלף שקלים לרכב בן שנתיים שלוש. לא מעוניינת ברכב חדש. בנזין בלבד. נסיעות בתוך העיר. תודה רבה

פורסם

לנסיעות בתוך העיר DSG פחות מומלץ. אני הייתי מחליף את הקורולה ביאריס.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יאריס או אייגו X. רכבים אמינים וסחירים שישמרו מצוין על ערכם - כמובן ההיברידיים.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אייגו X הוא לא הברידי ובוודאות לא יספק נוחות ברמת של קורולה - גם לא קרוב לזה.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לנסיעות בתוך העיר הוא פרפקט. אז גם לא היברידי. חייבים לוותר על משהו...

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

יש צורך בבגאז' גדול? העדפה לג'יפון או רכב נמוך?

אפשר למצוא מאזדה CX3 די חדשה בתקציב הזה ( בתנאי שאין צורך בבגאז' רציני ).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מיצובישי ASX קצרה בכ-20-30 ס"מ מהקורולה (תלוי בדור)

יונדאי קונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בקטגוריית הסופר מיני הייתי בודק יונדאי i20 מהדור האחרון, הנוחות שופרה וגם פעולת הגיר אם כימהוא רובוטי, מה שפחות מומלץ בעיר. אל מנגד בכזה תקציב אתה קונה רכב די חדש.

רכב נוסף הוא סיטרואן c3, נוחות מעולה,מעוצבת, גיר פשוט ואמין. אך רצועת טיימינג דורשת תשומת לב, המלצה היא החלפת שמן כול 10 אלף, אם כי מניח שבגלל שהרכב יסע בעיקר בעיר, את תחליפי לפני, ומומלץ להחליפ. כול 4 שנים או 60 אלף, לסיטרואן אחריות 5 שנים במידה וזה לא ליסינג.

היאריס אמינה וחסכונית כהיברידית, אך נוחות נסיעה ובעיקר המושב זה הצד הפחות חזק שלה.

עוד אופציה זה רנו קליאו, מנוע 1.0 טורבו עם גיר רציף מעולה לעיר, נוחות נסיעה טובה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא לא מעוניינת בסופר מיני פסלה את היאריס.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חשבתי שהיא פסלה ספציפית את היאריס בכלל נוחות שזה נכון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוקר טוב! לא יאריס, בבקשה לא צרפתיות. היה לי C3 עם מנוי חודשי חופשי במוסך. נכוותי מספיק לא מתקרבת. בנוחות אני מתכוונת גם לרעש ולרעידות לא רק למושב. תודה

פורסם

הייתי בודק מזדה 2 PURE WHITE, בגירסה הזאת המושבים די נוחים, מאובזרת עם סלון נעים, גיר אוטומטי פשוט ואמינות.

• רעיון טוב! 1

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 6.9.2023 בשעה 07:39, רינהפ כתב:

בוקר טוב! לא יאריס, בבקשה לא צרפתיות. היה לי C3 עם מנוי חודשי חופשי במוסך. נכוותי מספיק לא מתקרבת. בנוחות אני מתכוונת גם לרעש ולרעידות לא רק למושב. תודה

אילו תקלות היו ב c3? זה רכב ששקלתי לרכוש. 

• תוכן חדש...