Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אהלן, הרכב שלי הוא Volvo s40 t5 2012, ובמהלך נסיעה איבדתי לחץ בדוושת הבלם וביכולת לבלום. הבלם כן הגיב יוצר טוב בלחיצה מהירה וחזקה, אבל בלחיצה איטית פשוט ירד עד למטה. הלכתי למוסך וסידרו לי קליפר אחורי שהיה לא תקין מתוך מחשבה שאולי זה יסדר איזו בעיית abs. חוץ מזה החליפו לי שמן ברקס ווידאו שאין אוויר וכו בברקסים. 

אתמול שוב הרכב לא בלם והדוושה ירדה עד הסוף, יכולתי לבלום עם ההנדברקס. בשני המקרים לאט הבלם חוזר לפעול. 

בשני המקרים מדובר ביום חם מאוד שהרכב עמד בשמש זמן רב, אני לא יודע להגיד אם זה קשור אבל מרגיש לי שכן, כי זה לא קרה או קורה בשום סיטואציה אחרת.

כרגע המוסך מציע להחליף מודולטור abs, אני יכול להביא כזה ממש בקלות אבל אני לא יודע להגיד אם זה יפתור לי את הבעיה ואני כבר לא ככ בטוח מה הגורם...

אם יש מישהו שי לו רעיון או כיוון אני אשמח לשמוע

תודה!

פורסם

המוסך שיחרר אותך עם בעיית בלימה

לפני 3 שעות, יאירבל כתב:

וסידרו לי קליפר אחורי שהיה לא תקין מתוך מחשבה שאולי זה יסדר איזו בעיית abs

ואתה עדיין רוצה לטפל שם?

מאיפה אתה בארץ, אולי ימליצו לך על מקום יותר אמין

כבר חתמתי...

פורסם

בתור בעלים לוולוו אחרת אני יכול לדווח על בעיה דומה .הברקסים לפעמים מרגישים "מלוכלכים" ז"א שלא יורדים למטה כמו שצריך אלא בכוח רב והאוטו מרגיש לרגע חסר בלימה עד שזה נלחץ כמו שצריך ואמייד אחרי זה נדלקת נורת הabs עד שנעלמת ומידי איזה חודשיים זה חוזר ונעלם שוב

פורסם
לפני שעתיים, yairw כתב:

המוסך שיחרר אותך עם בעיית בלימה

ואתה עדיין רוצה לטפל שם?

מאיפה אתה בארץ, אולי ימליצו לך על מקום יותר אמין

אני מתל אביב, אני פשוט באמת חושב שזה בעיה  שקשה לזהות כי היא לא בעיה שיש במערכת רוב הזמן. בנוגע לתיקון עצמו הקליפר באמת היה גמור. בכל אופן הוא אמר לי לבדוק אם זה חוזר ואם כן לדבר איתו כדי להמשיך את התיקון, ועכשיו עלה העניין של המודולטור.

אם יש למישהו מקום אחר שמממש מכיר את הרכב טוב וידע למצוא את הבעיה אני ממש אשמח לשמוע.

לפני כשעה, volvo s60 2009 כתב:

בתור בעלים לוולוו אחרת אני יכול לדווח על בעיה דומה .הברקסים לפעמים מרגישים "מלוכלכים" ז"א שלא יורדים למטה כמו שצריך אלא בכוח רב והאוטו מרגיש לרגע חסר בלימה עד שזה נלחץ כמו שצריך ואמייד אחרי זה נדלקת נורת הabs עד שנעלמת ומידי איזה חודשיים זה חוזר ונעלם שוב

אז זאת בערך הבעיה, שוב, זה קורה רק בימים חמים ממש. לחיצה מהירה וחזקה תבלום אבל זה סיטואציה מאוד לא סימפטית שהבלם לא מגיב טוב...

• אהבתי 1
פורסם

זה לדעתי קשור באיזשהו אופן לABS אני לא מכונאי אבל זה שם יש עוד כמה בעיות קטנות שקשורות לזה כמו שלפעמים האוטו כאילו בולם את עצמו קצת והטורים צריכים לעלות כדי בכל זאת לדחוף ....כמה רגעים ואז זה נפתח אבל אז נדלקת הנורה של הABS קיצר מפחיד אותי לבדוק כמה עולה הפיתרון אז אני חי עם זה 

פורסם
לפני 3 שעות, volvo s60 2009 כתב:

קיצר מפחיד אותי לבדוק כמה עולה הפיתרון אז אני חי עם זה

קיצר מפחיד אותי שמסתובבים בינינו אנשים עם בלמים לא תקינים ואני מקווה שאף אחד לא ימות מזה

*תיקנתי לך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יצא לי לנהוג בעוד כמה רכבים ולא התרשמתי שהברקסים האלו פחות טובים אדרבה הבלימה ממש טובה בוולוו,גם בסיטואציה המוזכרת של הקושי בלחיצה זה עדיין בולם טוב מאוד רק שהנהג צריך להתאמץ קצת... אני הייתי מייחל שיותר אנשים יסתובבו בינינו בוולוו מאשר בכל מיני סיניות 

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...