Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, Buki כתב:

לדעתי אחת המכוניות המעניינות בכל השירשור הזה, כן אני יודע שאני לא הכי שפוי אבל הרבה פה עם שריטה כזו או אחרת 😁 

IMG_20260403_213309.jpg

זו פנדה רגילה או 4×4?

פורסם
לפני 19 שעות, Golf_91 כתב:

גרתי שנה בקרית גת, וראיתי שם יותר רכבים מיוחדים ורכבי יוקרה מבכל עיר אחרת.

זה אחד מהם:

image.thumb.jpeg.34ec929ba81da890daf1a88ad6ef4f80.jpeg

כלי רכב

וכמובן שיחנה כך שיתפוס שתי חניות. מה שכמובן מגרה את החשק לחנות צמוד אליו ככל האפשר. במיוחד במקומות בהן חניה פנויה היא מוצר נדיר.

פורסם
לפני 32 דקות, פריג'י כתב:

זו פנדה רגילה או 4×4?

4X4 כמובן, אין סיבה לעלות לפה תמונה של פנדה רגילה.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

לגבי הפנדה,

בדרך כלל זה יותר בולט, זו ממש לא נראית ככה מלבד הגובה.

אז כמובן שיש לה מקום בשרשור, היא נדירה בארץ כמו בנטלי...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

Panda Climbing מודל 2007, אחת מתוך 8 יחידות שיובאו בשנה ההיא ואני לא יודע אם היו עוד. כמובן היא עוררה עניין רב אבל כנראה בשל המחיר הגבוה 100 אלף שקל רק יחידות מעטות נמכרו.

• אהבתי 1
  • מעניין 2

פורסם

לפני 21 שנים קניתי מסמל"ת פיאט פנדה חדשה שהייתה בתת דגם הכי יקר בהיצע של שנת מודל 2005 - רמת גימור דינאמיק עם פריטי איבזור  שלא היו בגירסא הנפוצה -  גג זכוכית כפול נפתח, ג'אנטים "מגנזיום" , צמיגים רחבים, פסי גגון מקוריים, פנסי ערפל קדמיים  ועוד תופינים של אותה תקופה ועם גיר אוטומטי (לא ממש...רובוטי חד מצמדי).  

אם זכורני נכונה היא עלתה כ- 86,000 - כך שאין ספק שבוקי צודק שתמחור ה - climbing ב- 100,000 היה מוגזם, מה גם שהייתה ידנית ועם רמת גימור פשוטה. 
WhatsAppImage2026-04-04at11_03_04.jpeg.bd884869ea7b881c22ad75e19a42b001.jpeg

• אהבתי 5
פורסם
לפני 4 דקות, orankohn כתב:

לפני 21 שנים קניתי מסמל"ת פיאט פנדה חדשה שהייתה בתת דגם הכי יקר בהיצע של שנת מודל 2005

והרכב היה אמין? כמה ק"מ עשית איתו עד למכירה?

לפני 4 דקות, orankohn כתב:

ג'אנטים "מגנזיום"

בהחלט מרכאות נדרשות פה... לפי המרצה שלימד אותי חומרים, אולי 5% מסך כל החומרים שהג'אנט מכיל הם מגנזיום. מתכת יקרה מאד.

• אהבתי 1
פורסם

אפילו בלי קשר לתמחר, אין ממש שימוש ביכולות של פנדה 4X4 בישראל. היו מיועדת לאיזורים כפריים עם כבישים בוציים בעונות מעבר ומושלגים בחורף, שבילים בשדות וכדומה. משהו שלא קיים בארץ כמעט וזו גם הסיבה שגרסאות 4X4 שקיימות ברוב הקרוסאוברים המודרניים, כמעט ולא נמכרות כאן. 

עדיין יש לפנדה הזו מקדם מגניבות גבוה מאוד והייתי שמח לקנות אחת כזה היום.

פורסם (נערך)

החזקתי את הרכב 5 שנים עד 2010 עת שלצערי הרב הושבת בתאונת דרכים עם רכב פלסטיני עת נהגתי למילואים בכביש הבקעה....
עד אז הרכב היה עם 65,000 ק"מ. היה מאוד חביב ומהנה והפגין צריכת דלק מצויינת והתנהגות כביש טובה מאוד. 
לאורך השנים אצלי טופלה רק במוסך סמל"ת בירושלים ("אוטודי" גבעת שאול). 
הפגין אמינות מושלמת למעט תקלה בודדה אך משמעותית - לאחר 3 שנים וחצי הגיר הרובוטי החליט לשבוק ונשאר בניוטרל וסירב לנסוע. 
מנהל המוסך דיבר עם היבואן וקיבלתי תיקון מלא חינם חצי שנה לאחר תום האחריות. 

תיקון קל: מצאתי את קבלת הרכישה - עלתה 87,014 ש"ח. 

WhatsAppImage2026-04-04at11_42_13.thumb.jpeg.4485013d7fefdb557fae35a4a3f289cc.jpeg

עריכה אחרונה על ידי orankohn
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, orankohn כתב:

תיקון קל: מצאתי את קבלת הרכישה - עלתה 87,014 ש"ח

אגב למייטב זכרוני לקראת סיום שיווק הדור השני ב 2011-2012 פנדה ידנית פשוטה נמכרה במבצעים ב 60 אלף שקל.

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

Panda Climbing מודל 2007, אחת מתוך 8 יחידות שיובאו בשנה ההיא ואני לא יודע אם היו עוד. כמובן היא עוררה עניין רב אבל כנראה בשל המחיר הגבוה 100 אלף שקל רק יחידות מעטות נמכרו.

השמועות מספרות שהגיעה גם יחידה אחת של פנדה קרוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ככל הנראה זו לא שמועה - ראה את פרטי הרכב. 
נתונים מאוד מעניינים - גם דיזל, גם ידנית, גם 4X4 , גם פעילה ! 
המחיר נראה ממש הזוי - 159,000 ש"ח ב- 2007....
WhatsAppImage2026-04-04at13_38_38.thumb.jpeg.de83c46b4448b1f47374daf5fe3bc094.jpegWhatsAppImage2026-04-04at13_40_34.thumb.jpeg.6dc0200fce24bcf29d1906564cc3223e.jpeg

• אהבתי 2
  • מעניין 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...