Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתכנן לרכוש רכב יד2

כאמור סוזוקי סוויפט 1.2, אוטומט

עברה קרוב כ-78 אלף ק''מ

המכונית עברה טסט חודש שעבר, אחרי שהוחלף לה צינור בלמים לגלגל אחורי.

בנסיעת מבחן שערכתי הרכב עוצר כנדרש אך התחושה היא של דוושת בלם רך מאד מאד.

בעל הרכב גם אמר לי שהבלם רך אך לטענתו זה "בסדר". נוזל הבלמים נראה מלא ותקין.

האם יש סיכוי לנזילה פנימית?

אולי אויר שלא נוקז כראוי בעבודה על החלפת הצינור?

אולי יש בעיה בבלם האחורי עצמו...

מה יכול לגרום לדוושת בלם רכה?

תודה למייעצים,

דג

פורסם (נערך)

ברכבים שונים תחושת דוושת הבלם לא זהה.

אני לא יודע מאיזה רכב אתה עובר לסוויפט. יש רכבים שהבלמים בהם קשים כמו אבן וצריך ללחוץ ממש חזק, ויש רכבים שעוצרים בנגיעה רכה.

אי אפשר דרך המסך לקבוע האם זה מצב תקין או לא לגמרי ( הרכב עוצר כמו שצריך, וזה הכי חשוב ).

לכן הכתובת שלך - בדיקה במוסך מכונאות שמכיר את הדגם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי , תודה על התגובה.

אכן אני מודע לעניין שרכבים שונים מרגישים שונה.

אך אני מדבר על משהו אחר אולי קצת מאשר אופי הבלימה עצמה...

מרגיש שצריך ללחוץ על הדוושה לפחות "חצי דרך" עד שבכלל מתרחשת תגובת בלימה. מה שמרגיש לי כמו בעיה הידראולית. אך אינני מומחה.. אשמח אם למשהו יש דעה נוספת בעניין

פורסם

הרפידות והצלחות נבדקו?

ככל שהרפידות יותר שחוקות, מהלך "סרק" של דוושת הבלם יותר גדול, עד שמתחילים להרגיש את הבלימה.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

הרפידות והצלחות נבדקו?

ככל שהרפידות יותר שחוקות, מהלך "סרק" של דוושת הבלם יותר גדול, עד שמתחילים להרגיש את הבלימה.

בדיוק מה שקרה לי פעם עם שברולט ספארק קילומטראז' 19500, ששכרתי בחברת השכרה.

הייתי צריך ללחוץ כברת דרך מסויימת עד שהוא בכלל הגיב, אבל בהמשך הדרך בלם בסדר גמור.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

חברים הרכב נקנה.

הבעיה היתה כנראה אויר בשמן.

המוכר לקח את הרכב למוסך על חשבונו, הם ניקזו אויר מהמערכת כראוי והדוושה מגיבה טוב והאוטו עוצר יפה.

תודה

• תוכן חדש...