Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

השנה היא 2023 ואני מוצא את עצמי שוב מעתיק מספרים מחיפוש בלפטופ למכשיר האנדרואיד שלי. יש למישהו הצעה יותר טובה?

היה פתרון של גוגל שהופסק.. המכשיר הוא סמסונג

פורסם

למה אתה מצפה? אלה שני מכשירים נפרדים.

בצע את החיפוש בנייד. חלק גדול מהתוצאות יציגו קישור ישיר לחיוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עבד לי עם גוגל פעם, לא יודע עכשיו. 

יש את הפתרון הוותיק של pushbullet, אחלה פתרון למקרים כאלה. 

או ווצאפ ווב

פורסם

בתקופה האחרונה - אי אילו שנים - חלק גדול מהחיוגים שלי שלא מספר הטלפונים היה ישיר מתוצאות החיפוש בגוגל. יעיל ביותר. אבל מדובר בחיפוש בטלפון.

האמת היא שלמרות גילי (והשינויים בראיה בעקבותיו) חלק גדול מזמן המסך שלי עבר מהמחשב לטלפון, בין השאר כי הוא מרכז הרבה אלמנטים ומאפשר קישור נוח.

אגב, הרעיון של @pl7410 נשמע סביר - להעתיק את מספר לווטסאפ, לשלוח לעצמך ואז להקיש על הקישור הכחול בטלפון. חיפוש ישיר בטלפון יהיה פחותֶ מסורבל..

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בכרום אופציה לשלוח דף אינטרנט לנייד או לכל מכשיר אחר

תגגל 

chrome send page to phone

זה לשני הכיוונים, אפשר גם מהטלפון למחשב.

Miata ND2

פורסם

ניסיתי את זה תקופת מה, לא היה נוח במיוחד 

פורסם (נערך)

לא BT אלא WiFi

ה-BT נדרש לביצוע שיחות מהמחשב בלבד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 5 שעות, GTאי כתב:

אם יש את זה ל WIN די ברור שזה קיים לאפל.

באפל אתה יכול להתחיל שיחה על הפלאפון שלך ככה ישר מהדפדפן למחשב דרך הפלאפון או להעביר לפלאפון ... זה קיים כבר כמה שנים.

לא צריך שום תוסף.

אתה יכול גם בכיוון ההפוך לענות לשיחות בפלאפון ישר מהמחשב.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

לא ניסיתי בעצמי, אבל אולי אפליקציית Phone Link של מיקרוסופט תעזור להשיג את מבוקשך.

Phone Link אכן כוללת את הפונקציה (אבל היא כבויה בברירת מחדל). נח ועובד טוב.

החסרון הוא שזה דו כיווני וקבוע. יעני אם המחשב והטלפון מחוברים - ברגע שתעתיק למחשב זה יעבור ללוח של הטלפון, וברגע שתעתיק לטלפון זה יעבור ללוח של המחשב.

מצד הטלפון זה לא נורא כי יש זכרון, בצד המחשב אין זכרון ולכן הדריסה יכולה להציק

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 3.8.2023 בשעה 23:10, sperial כתב:

למה אתה מצפה? אלה שני מכשירים נפרדים.

לאפל...

אפשר להשתמש ב-Google Lens. האפליקציה תזהה בתמונה את המספר ואפשר יהיה לחייג אותו.

אצלי בפיקסל האופציה להקיש על Lens נמצאת בשורת החיפוש של גוגל. פותחים, בוחרים באופציית Text, מציגים את מסך המחשב על הסלולרי, ואפשר להקיש על המספר ולחייג אותו (או להעתיק), בלי שצריך ממש לעשות צילום של המסך.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...