Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית לפני רכישת רכב.. מצ״ב תוצאות בדיקה 

נתונים:

אוריס סטיישן 2018

160,000 ק״מ

מבקש 69,000 שח

יד שניה פרטית

IMG_8999.jpeg

פורסם

כמה מבקשים בלוח יד2 על רכבים אחרים מאותו דגם, שאתה מוכן לשלם כ69 אלף על רכב ש:

- נסע 30 אלף קמ ממוצע בשנה

- עבר תיקוני פח וצבע, הוחלפה שמשה קדמית, ועבר תיקון גם מאחורה וגם מקדימה

- נשמע מוזנח מאוד (פגמים בכיסוי לוח שעונים, קפיציות לקויה, צמיגים בנוניים). 

מה לגבי דוח סליקה, עשית לפני שהלכתם לבדיקה?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

זה נראה רכב שעבר חיים לא קלים ויש לו בלאי גבוה יחד עם תאונות ועוד מבקשים עליו מחיר מוגזם לגמרי.

תחפש משהו אחר לדעתי.

פורסם

כנראה שעדיף יהיה לדלג לרכב הבא.

כדי שלא תבזבז זמן וכסף בבדיקות, תשתדל לסנן עד כמה שניתן רכבים שניתן לזהות מראש שמצבם לא מזהיר. אולי תשקול להיעזר במכר / בן משפחה שיודע לעשות זאת או אפילו לשכור בתשלום אדם שיאתר עבורך את הרכב המתאים. 

פורסם (נערך)

תודה לכולכם..

מבחינת מחיר, זה המחיר הממוצע בשוק לרכב עם נתונים כאלה..

הרכב נראה מאוד מרשים מבחוץ.. המוכר הוא אדם פרטי ולא סוחר.. אני מאמין שאפשר להסתדר איתו על המחיר.

השאלה שלי אם זה גרוע כל כך או שאפשר לעשות יישור קו בעוד כמה אלפי שקלים .. ואם כן, במה כדאי להשקיע??

נ.ב. יש הארכת אחריות יבואן וגם אחריות על הסוללה.

עריכה אחרונה על ידי Moshe120
פורסם (נערך)

אם זה לא מאוד דחוף לך הרכב להיום, אתה יכול לחכות עוד קצת ויש עוד מציאות ברכבים האלו,

לפני שבוע היה אוריס 2018 יד 1, עם 155 ק''מ, גג פנורמי, ב62000 ש''ח.

וכמובן עם אחריות לסוללה.

תחכה עוד קצת ותמצא דברים שוים יותר, בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי אוריס 2015
פורסם (נערך)

אני חוזר לשאלה של סליקת ביטוח. 

האם בדקת את העבר הביטוחי של הרכב? זו בדיקה שעולה 10 שח ודורשת שיהיה מולך דף רישיון הרכב (בשביל תז בעלים, תעריך בעלות נוכחית). 

אתה רץ קדימה לדיבורים על יישור קו, קודם כל בוא נראה אם יש לרכב ירידת ערך בעקבות התאונות וכמה קשות הן היו. 

דוח שמאי מאותן תאונות יש?

אני אישית לא הייתי רץ לקנות ואז לתקן רכב שעבר 2 תאונות, מקדימה ומאחורה, וניכר מאוד היה לראות שלבעלים פשוט לא היה אכפת מהרכב. 

אחרי טופס סליקת ביטוח ודוחות שמאי על התאונות אפשר לחשוב מה עושים הלאה. 

מרגיש לי שיש פה סיפור מאחורי הרכב, וברור שהרכב נראה מרשים מבחוץ, אולי כולו עבר תיקון / השבחה?

עריכה אחרונה על ידי iEminem
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...