Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב יקיריי.

בהצצה לכמה אתרים לזיהוי רכב הכנסתי את פרטי הרכב שלי וראיתי את התאריך שבצעתי טסט וגם עוד תאריך של תוקף הרישוי/רשיון, מה זה אומר?

מצרף תמונות מסך.

Screenshot_20230705-012849_Chrome.thumb.jpg.a593fbf974d86bc145c648901ad574a8.jpg

Screenshot_20230705-013030_Chrome.thumb.jpg.c1ee8884d2138c1595b7c86b97ca9a71.jpg

Screenshot_20230705-013154_Chrome.thumb.jpg.3fa60f45d768f64cc402022c4ad74294.jpg

Screenshot_20230705-012626_Chrome.thumb.jpg.0c148384123fa41ba7d5f0125b9fc386.jpg

בתודה מראש כמובן וחלמות נעימים😴.(אם זה חלומות טובים אז שיתגשמו לכם בעזרת ה')

פורסם (נערך)

אולי הרכב היה בלי טסט תקופה ואח"כ עבר טסט ומקבל שנה מהתוקף האחרון (=פחות משנה מהטסט האחרון)

עריכה- ויתכן שזה אומר דרשני למה הרכב היה 8 חודשים בלי טסט.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

תאריך טסט אחרון - היום בו עברת את הטסט בפועל.

תוקף רישיון - היום בו פג תוקפו של רישיון הרכב. אם לא עשית טסט עד אותו יום אז הרכב ללא טסט מאותו יום.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 2 דקות, FROGIE כתב:

יש כאן כ8 חודשים. (כי התוקף הקודם היה 9.22 ועשה טסט ב4.23)

איה ראית את התוקף הקודם?

לפני 11 דקות, FROGIE כתב:

אולי הרכב היה בלי טסט תקופה ואח"כ עבר טסט ומקבל שנה מהתוקף האחרון (=פחות משנה מהטסט האחרון)

עריכה- ויתכן שזה אומר דרשני למה הרכב היה 8 חודשים בלי טסט.

לפני 9 דקות, shilo_v כתב:

תאריך טסט אחרון - היום בו עברת את הטסט בפועל.

תוקף רישיון - היום בו פג תוקפו של רישיון הרכב. אם לא עשית טסט עד אותו יום אז הרכב ללא טסט מאותו יום.

באמת שלא הבנתי, אפשר הסבר יותר מפורט? אני אשמח.

פ*

לא הצלחתי להבין איך הבנת שהוא היה 8 חודשים בל טסט, תוכל לפרט לי?

פורסם

אם התוקף עכשיו הוא עד 9.23, זאת אומרת שהטסט הקודם היה שנה שעברה. אלא שהוא התעכב בביצוע הטסט עד 4.23 ואז ניתן לי שנה מהתוקף הקודם ולא מעת ביצוע הטסט.

פורסם
לפני 7 דקות, cohen motor 377 כתב:

באמת שלא הבנתי, אפשר הסבר יותר מפורט? אני אשמח.

תוקף רישיון הרכב נשאר קבוע.

ממועד המבחן עצמו יהיה לרכב טסט עד לתאריך הקבוע הבא.

במקרה הזה, הרכב היה ללא טסט מתאריך פקיעת תוקף רישיון הרכב שהוא: 06/09/22

ועד לתאריך: 14/04/23 שבו נעשה המבחן בפועל, מרגע זה יש לרכב טסט עד לתאריך פקיעת הרישיון הקבוע (06/09 בכל שנה)

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 1 דקה, shilo_v כתב:

תוקף רישיון הרכב נשאר קבוע.

ממועד המבחן עצמו יהיה לרכב טסט עד לתאריך הקבוע הבא.

במקרה הזה, הרכב היה ללא טסט מתאריך פקיעת תוקף רישיון הרכב שהוא: 06/09/22

ועד לתאריך: 14/04/23 שבו נעשה המבחן בפועל, מרגע זה יש לרכב טסט עד לתאריך פקיעת הרישיון הקבוע (06/09 בכל שנה)

וזה אומר שבשבי לסנכרן את המצב אני צריך לעשו לו עוד טסט ב 6.9.23?

פורסם (נערך)

אכן, 

עד לתאריך הזה.

אם תחרוג ממנו מבלי לעשות את טסט נניח במשך חצי שנה ואז תלך לעשות את הטסט, זה אומר שהרכב היה ללא טסט חצי שנה ויהיה לך טסט בדיוק לחצי שנה שנותרה (עד ל-06/09 הבא) 

לשם המחשה, אם לא תעביר את הרכב טסט כמעט שנה שלמה, ויום לפני מועד פקיעת הרישיון (הקבוע) תעביר את הרכב טסט, זה אומר שיהיה לך טסט רק ליום אחד ולמחרת כבר תהיה שוב ללא טסט.

עריכה אחרונה על ידי shilo_v

פורסם
לפני שעתיים, shilo_v כתב:

לשם המחשה, אם לא תעביר את הרכב טסט כמעט שנה שלמה, ויום לפני מועד פקיעת הרישיון (הקבוע) תעביר את הרכב טסט, זה אומר שיהיה לך טסט רק ליום אחד ולמחרת כבר תהיה שוב ללא טסט.

נכון אולי תאורטית.

באופן מעשי, המכון לא יקבל אותך לביצוע מבחן תקופתי. תתבקש להוציא ולשלם את האגרה לשנה הבאה, כך שבפועל יהיה רישוי ל-366 ימים.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 4 שעות, cohen motor 377 כתב:

וזה אומר שבשבי לסנכרן את המצב אני צריך לעשו לו עוד טסט ב 6.9.23?

תוקף הרישיון הוא ל-12 חודשים, כאשר התאריך הראשון הוא יום הרישוי הראשון (אירוע שהתרחש ב-7.9.2010).

בכל שנה, עד 2030, יהיה עליך לבצע את מבחן הרישוי עד 6.9 (ועד בכלל). מ-2030 תצטרך לבצע את מבחן הרישוי מדי 6 חודשים, בהתאם לכך גם האגרה תתחלק לשתי מנות. את אגרת הרישוי תוכל לשלם החל מכ-2-3 חודשים לפני התאריך הקובע, ומרגע שתשלם אותה תוכל לגשת למבחן. למעשה אם תשלם היום את האגרה ותיגש לטסט, יהיה לך רישוי בתוקף עד 6.9.2024.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב חברה סליחה הייתה לי טעות נדירה ביותר ובלי להשים לב טעיתי בספרה אחת

במספר של הרכב וזה בכלל לא הרכב שלי🙈.

הייתי במיטה ונורא עייף וכנראה זה מה שהביא לטעות(למדתי מזה יותר לא לכתוב כשעייפים בשביל שלא יצא שטויות)

הקטע שלא שמתי לב כי זה אותו רכב כמו שלי בדיוק😆.

בכל זאת תודה רבה לכם🥰.

• מצחיק 2
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 1
  • תוכן חדש...