Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כיום מחזיק בספייס סטאר בציר 2015 עם 60 ק"מ לאחרונה חשבתי לשדרג לשנת 2020 שיש לה בלימה אוטונומית האם שווה לשקול את זה או שאין שום ערך מוסף בזה ? 

מציין שישבתי באחת מבציר 2020 ונראה ששינו את הכיסא ועכשיו הוא יותר נוח וגם הוסיפו משנת יד השאלה אם יש עוד הבדלים מהותיים או שלדעתכם אין טעם בזה?

פורסם

הבלימה האוטונומית היא עד 80 קמ"ש והוסיפו גם זיהוי סטיה מנתיב (מקורית) ואורות גבוהים אוטומטיים.

בגדול זו מתיחת פנים שלא מקדמת אותך בהרבה. משנה מסוימת אפילו המנוע חלש יותר ומאריך את התאוצה מ-0 ל-100 ביותר משתי שניות.

לדעתי השדרוג לא משמעותי. אם כבר הייתי מוציא סכום על שדרוג, הייתי מנסה להתקדם לרכב יותר מתקדם בעוד פרמטרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה מעריך מאוד את התשובה לגבי הסטייה מנתיב זה רכב מתריע? ולגבי הבלימה מעבר ל 80 זה פשוט לא בולם ?? חוץ מזה אין שום הבדל?

פורסם

רק התראה ללא תיקון. למען האמת ההתראה די חלשה ולא מצאתי שום דרך לגרום לה להיות בולטת.

לא יודע מה קורה מעבר ל-80 קמ"ש, אני יודע שזו המגבלה של המערכת.

יש הבדלים קלים כמו משענת היד וקצת שינויים בעיצוב, אבל בגדול זה אותו רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם אתה רוצה להרגיש שידרוג הייתי בוחר בספארק אחרי 2019, יש לה 10 כריות אוויר בלימה אוטונומית והתרעה על סטיה, אבל היא תהיה חזקה משמעותית ושקטה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש בשירותי GOTO, או בשמם הקודם CAR2GO במסגרת העבודה.

לאחרונה מתבצע מהלך הדרגתי של החלפת הצי משברולט ספארק למיצובישי ספייס סטאר.

בשבועות האחרונים יצא לי לנהוג כמה פעמים בספייס סטאר חדשות (מודל 2023 עם כ-2000 ק"מ על השעון). מה אומר ומה אגיד, רכב עלוב כזה לא זכור לי כבר הרבה זמן. איטי, רועש, לא נוח ועם התנהגות כביש של ספינת מפרש שמנסה לשוט דרך סופת הוריקן. לעומת הספארק זה שנמוך משמעותי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הספארק עדיפה בהחלט, לדעתי המיני הכי טובה בקטגוריה בהתחשב בכל הפרמטרים.

הפיקנטו וה-i10 מהדגמים החדשים היו יכולות להיות מצוינות אם היה להן גיר אחר (רציף\פלנטרי\דו מצמדי).

• תוכן חדש...