Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם זה רכב ישן ויחסית גמור ולא כל כך אכפת לי ממנו חבר היה תקוע עם פיאט דובלו כבדה בעליה עם שיפוע גדול.

ידעתי שזה יגמור את הקלאץ אבל רציתי לעזור לו וגם לא היתה לנו רצועה אז דחפתי אותו טמבון לטמבון, ככה שלא רציתי לצבור מהירות כדי שלא יהיו בומים וישבר הטמבון. אז יצא מצב שהשתמשתי הרבה במצב חצי קלאץ.

(הרכב ידני)

בסיום הדחיפה היה הרבה עשן וריח מסריח כנראה מהקלאץ. אבל הכל נוסע כרגיל. 

חוץ מלתת לקלאץ להתקרר ולא לנסוע בזמן הקרוב ברכב כדאי לעשות עוד משהו, או שאין כבר מה לעשות בנידון עכשיו ולהמשיך כרגיל?

פורסם

אין מה לעשות עכשיו, הבלאי כבר נגרם. 

אם נוסע תקין אולי לא תצטרך להחליף קלאץ' בזמן הקרוב. 

פורסם

כן הרכב יחסית גמור, אבל הקלאץ חדש. לכן אני חושב שאפשר לסמוך על כך שהוא יחזיק עוד לפני המנוע.

הרכב עשה כבר 300000, מנוע עם שמן ישן והרבה נזילות. קירור עם המון חלודה. אבל מסרב למות כבר שנים 

פורסם

אני בטוח שהחבר שלך בדובולו היה עושה אותו דבר עבורך. 🙂

כל נהגי פיאט חברים. 

מה בעצם הייתה מטרת הדחיפה ?

האם זה הצליח?

האם מדובר ברכב שהתדרדר לתעלה? או שנתת דחיפה כדי שיניע. (במקום לתת כבלים ממצבר למצבר).

האם גם הפיאט דובולו של החבר עם גיר ידני ?

• מעניין 1
פורסם
לפני 18 שעות, חורך הגלגלים כתב:

כן הרכב יחסית גמור, אבל הקלאץ חדש. לכן אני חושב שאפשר לסמוך על כך שהוא יחזיק עוד לפני המנוע.

הרכב עשה כבר 300000, מנוע עם שמן ישן והרבה נזילות. קירור עם המון חלודה. אבל מסרב למות כבר שנים 

אתה זורק עליו ומספיד רכב שיכול להיות אחלה 

פורסם
לפני שעתיים, CiUiK כתב:

אתה זורק עליו ומספיד רכב שיכול להיות אחלה 

לא ראית את הרכב , הטמבון מלא ברגים, כל הפנסים מחוברים עם חוטים ברזל כי התושבות שלהם נשברו, בפנים הכל ריח מסריח כי אבא שלי היה מעביר צואת סוסים לקומפוסט לגינה, נזילות בכל מקום, נוזל קירור עם המון חלודה בראדיאטור, לא עשה טיפול המון זמן, פלסטיקים שבורים בתוך הרכב, המון קילומטראז, גיר מקרטע בהילוך ראשון, עוד מעט נגמר הטסט, כל הפח מהצדדים של המנוע עקום ובכללי כל האוטו שפשופים ושריטות, מזגן לא עובד, צופר לא עובד, דלוקה נורת מנוע, כל הבולמים חורקים כל באמפר, ואני בטוח שיש עוד הרבה דברים ששכחתי, אבל הרכב נוסע ככה כבר הרבה זמן , אנחנו דואגים רק למלות שמן בזמן וזה פשוט ממשיך לנסוע. 

• מבאס 2
  • מעניין 1
פורסם

ועוד חבר שמעביר ביטוח חובה.

וחבר אחר את הצד ג'.

ואם הכל משתבש, תמיד יהיה החבר בדובולו. (רק צריך  לסדר שיניע בלי להתכבות מיד)

🧐

• אהבתי 1
פורסם
לפני 26 דקות, חורך הגלגלים כתב:

יש לי חבר שמעביר אותו טסט

וואלה פרסם את שמו, הוא יהיה מיליונר!

ולך לא משנה לנסוע ברכב כזה לא בטיחותי, שהוא ברור סכנה לך ולסביבה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...