Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האכלת חתולי רחוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שרוב מאכילי חתולי הרחוב הם יוצאי רוסיה מבוגרים.

מבוגרים. אני יכול להבין. כנראה עודף זמן פנוי + חוסר בתחומי עניין ביום יום.

אבל יוצאי רוסיה. מה העניין?

יש איזה אמונה תפלה/מנהג?

תמיד עניין אותי.

ולא. אין לי שום עניין בפתיחת הדיון האם כדאי/לא להאכיל אותם.

תודה ליודעים והעונים.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

בסביבת המגורים שלי יש שתי נשים שמאכילות חתולים כדרך קבע, פעמיים ביום, שתיהן בגיל העמידה, ולא רוסיות.
אולי בראשון לציון הסטטיסטיקה שונה, למרות כמות מכובדת מאוד של עולים..

בכל מקרה, אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שהציבור המבוגר מדור העולים אלו אנשים עם חוג חברתי צר יותר, כלומר אנשים בודדים יותר, אולי בגלל זה..

יום טוב גם לך

פורסם

אני מצטער אם מישהו נפגע ממני.

זה לא גזעני או משהו. נטו מסקרנות אם יש עניין לזה.

ואולי המדגם שלי שונה 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

נראה לי זה חלק מתרבות של חיות בית יותר.

that said מההכירות שלי כשגרתי בארץ - ההתפלגות היתה בערך 50/50 (אבל תמיד מבוגרים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מבחינת הלמה, כי אין להם "מקום" בבית למרות שכל שאר הדברים הם נותנים או שמישהו אחד דואג לזה.

בין אם מדובר על מכסה, אוכל וחיסונים. זכור לי שבתחילת הקורונה, קמה קול זעקה על כך שיש חתולים במלון בים המלח שמתים מרעב, כי מי שבדר"כ האכיל אותם היו אלה העובדים של המלון.

והסגרים שנפלו עלינו משום מקום, די הרסו לחתולים את אוכל הקבוע שהם קיבלו מהעובדים.

לדעתי עדיף שלא יהיו מאכילים ויתנו לחיות הללו לשרוד בטבע האורבני/טבע הרגיל, מאשר לגדל חיות שהורסות את האקוסיסטם המקומי.

למרות שעכשיו עם כל הקיצוצים בצד החילוני, סביר להניח שפתאום לא יהיה מספיק אוכל לחתולים שהעיריות מספקות וגם חיסונים או עיקורים לתת להם. ככה שנראה הרבה יותר חתולים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, Igalz כתב:

בכל מקרה, אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שהציבור המבוגר מדור העולים אלו אנשים עם חוג חברתי צר יותר, כלומר אנשים בודדים יותר, אולי בגלל זה..

אני גם חושב שהתשובה הנכונה היא בכיוון הזה - קודם כול זאת קבוצה של בודדים, או ליתר דיוק בודדות.

מכאן אפשר לגזור את הקבוצה הבאה - איפה יש יותר מבוגרים בודדים - וזה כנראה משהו שאתה מוצא יותר בדור מבוגר שהיגר מאוחר, יענו עולים לשעבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ראיתי מאפיין מוצא כשלהו.

כן ראיתי חמלה כלפי בע"ח, וזו תכונה ראויה. 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אשתי מאכילה קבוע (מסתובבת עם אוכל לחתולים בתיק שלה). 

נולדה פה בארץ (וכך גם הוריה) ועדיין לא חגגה 30. 

גם יצא לה לקחת גורים במצב מחפיר לוטרינר והצילה יותר מאחד.

יש אנשים שפשוט אכפת להם, זה הכל.

• אהבתי 3
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, om2 כתב:

שמתי לב שרוב מאכילי חתולי הרחוב הם יוצאי רוסיה מבוגרים.

ומאיפה נראה לך שהחתולים עלו לארץ? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • מצחיק 6

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נו ברצינות.

ראית פעם חתול עם טרניג אדידס 3 פסים?

סנדלים וגרביים?

• מצחיק 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני גר באיזור שהוא "מוסקבה הקטנה" - מרכז ראשון לציון.
מכל מאכילות החתולים (זה רק נשים משום מה) בסביבה, אף לא אחת ממוצא רוסי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...