Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מעפן בסיטרואן קקטוס?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י avargel,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן קקטוס 2015  - הכל נראה תקין.

המזגן עובד - יוצא אוויר קר מהפתחים. 

אבל ביום של 35 מעלות - עם שמש ישירה על האוטו. הוא לא מצליח לקרר את חלל הרכב.

זו גזירת גורל וככה זה בקקטוס או שזה נשמע כמו בעיה מכנית?\חוסר גז?

תודה מראש לעונים

פורסם

גם אני לא מרגיש בעיה ביום שרבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדרך כלל על 2-2.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, koderius כתב:

אתם שמים את המזגן על 4 עלים כלומר על פול פוואר בשביל להרגיש קור ? או ככה על עלה אחד?

אני רוב הזמן נוסע בו לבד ובבין-עירוני אז אני נוסע עשרה חודשים מתוך שתיים-עשרה עם חלונות פתוחים עד הסוף.

בימים ממש חמים (או פקק) בתחילת הנסיעה המפוח על ארבע ואחרי כמה דקות מעביר לשתיים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 17.5.2023 בשעה 20:27, פריג'י כתב:

אולי המדחס מזייף, אני זוכר שדיברו על בעיה במדחסים. אני לפחות לא נתקלתי, ועד המכירה הוא עבד מצוין.

איך יודעים אם המדחס מזייף?
לקחתי למוסך אמרו הכל תקין

לקחתי לאיש מזגנים אמר הכל תקין חבל שתשים כסף

• פיתרון
פורסם

המזגן של הקקטוס מקפיא את הרכב אחרי כמה דקות, בכל הקקטוסים שנתקלתי בהם

אכן ישנה בעיה סדרתית של מדחס או מאייד דולפים, אבל כשהוא תקין - הוא מקפיא

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אתה יכול לארגן מדחום כזה? תמדוד את הטמפרטה בפתחי המזגן. האוטו עומד מונע במקם מוצל, טמפרטורה במזגן מכוונת להכי נמוכה ומהירות המפוח בינונית. 

אם אתה מקבל 5-6 מעלות או פחות - תקין. 

10383021_tn.png.thumb.webp.f5e6088d5fc7211e8ddca29734ca2264.webp

פורסם

נסה להרטיב את המעבה של המזגן.

אם הקירור משתנה דרסטית לטובה, יש סיכוי טוב שהשסתום ספיקה במדחס (מניח שיש אחד) לא תקין.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בוקר טוב,
הייתי בודק קודם מה מצב הפילטר מזגן, ומתי הוא הוחלף לאחרונה, אומנם לא בקקטוס, אבל באוטו אחר שהפילטר היה סתום לגמרי (אוטו ליסינג שכמובן לא החליפו פילטר בליסינג), ממזגן שעבד על הכי חזק ובקושי קירר, ולאחר החלפת הפילטר המזגן קירר במידה יותר טובה עם מאוורר על עוצמה הרבה יותר נמוכה. 
שווה לבדוק את זה לפני שבודקים גז ודברים אחרים.

• רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 24.5.2023 בשעה 08:22, Buki כתב:

אתה יכול לארגן מדחום כזה? תמדוד את הטמפרטה בפתחי המזגן. האוטו עומד מונע במקם מוצל, טמפרטורה במזגן מכוונת להכי נמוכה ומהירות המפוח בינונית. 

אם אתה מקבל 5-6 מעלות או פחות - תקין. 

10383021_tn.png.thumb.webp.f5e6088d5fc7211e8ddca29734ca2264.webp

תודה!

• תוכן חדש...