Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לבת 20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במה האלטו יותר טובה? הגיר? כן, בשאר הc1 מרגישה מודרנית יותר ובטיחותית יותר.

גם לאלטו פלסטיק פשוט וקשיח.

בנוסף מאובזרת מהאלטו משמעותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלטו לא יותר טובה, אבל ספלאש כן. גם לא מרגישה קופסת שימורים וגם עם 4 כוכבים במבחן הריסוק. 

והגיר אוטומטי ולא רובוטי חד מצמדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל לסיטרואן המדוברת יש יתרון על פני כול הרשימה, היא מגניבה בגלל הגג ולא משעממת.

ולמעט הגיר, אחלה מיני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 54 דקות, yulianx כתב:

אבל לסיטרואן המדוברת יש יתרון על פני כול הרשימה, היא מגניבה בגלל הגג ולא משעממת.

ולמעט הגיר, אחלה מיני.

לא מכיר את השיקולים שלך אבל כשאני קונה רכב פחות מעניין אותי שיהיה גג קטן נפתח ומכונית מגניבה אלא שאיכות הנסיעה שתלויה בגיר ובמנוע תהיה לי נעימה והאוטו לא יקפוץ לי ולא יתדרדר בעלייה גם ללא קשר לאמינות שגם היא עוד חסרון לעומת תיבות רגילות.  ראה ערך קורולה הרובוטית שהרבה אנשים שנאו והוחלפה מהר מאוד חזרה לאוטומט רגיל. לכן אם קראת עד הסוף יש גם הרבה דגמים אחרים טובים יותר. 

פורסם

הבעיה עם הקיה, היונדאי והאחרות היא שהן לא חסכוניות. האלטו לדעתי לא יותר בטיחותית, בעיניי מרגישה יותר כמו קופסת שימורים מהc1.

116000 קמ זה גבוה? הקלאץ לא הוחלף, אנסה להוריד על זה את המחיר. יש עם הדגם בעיות נוספות? גיר? 

עד עכשיו חיפשתי סקודה סיטיגו, והבנתי שיש לה הרבה בעיות עם הקלאץ והגיר. השאלה היא אם עם הc1 המצב שונה או שבגלל שמדובר גם פה בגיר רובוטי המצב זהה.

פורסם
לפני 11 דקות, nissan1211 כתב:

לא מכיר את השיקולים שלך אבל כשאני קונה רכב פחות מעניין אותי שיהיה גג קטן נפתח ומכונית מגניבה אלא שאיכות הנסיעה שתלויה בגיר ובמנוע תהיה לי נעימה והאוטו לא יקפוץ לי ולא יתדרדר בעלייה גם ללא קשר לאמינות שגם היא עוד חסרון לעומת תיבות רגילות.  ראה ערך קורולה הרובוטית שהרבה אנשים שנאו והוחלפה מהר מאוד חזרה לאוטומט רגיל. לכן אם קראת עד הסוף יש גם הרבה דגמים אחרים טובים יותר. 

אבל פה מדובר בנהגת צעירה בת 20. ולכן מובן למה רכב עם גג נפתח יעניין אותה הרבה יותר מאלטו ומייקרה או שאר הרכבים שהם רגילים.

פורסם
Just now, שאלה לי אליכם כתב:

הבעיה עם הקיה, היונדאי והאחרות היא שהן לא חסכוניות. האלטו לדעתי לא יותר בטיחותית, בעיניי מרגישה יותר כמו קופסת שימורים מהc1.

116000 קמ זה גבוה? הקלאץ לא הוחלף, אנסה להוריד על זה את המחיר. יש עם הדגם בעיות נוספות? גיר? 

עד עכשיו חיפשתי סקודה סיטיגו, והבנתי שיש לה הרבה בעיות עם הקלאץ והגיר. השאלה היא אם עם הc1 המצב שונה או שבגלל שמדובר גם פה בגיר רובוטי המצב זהה.

היא יותר אמינה מהסיטיגו, אין בעיות אמינות מיוחדות, תקחי לבדיקה או למוסך שאת סומכת עליו. 116 קמ זה לא הרבה אם טיפלו כמו שצריך למרות שיש הרבה c1 עם קמ נמוך יותר ברשת (לא בטוח הדגם עם הגג) , והכי חשוב תיעוד היסטוריית טיפולים וסיבוב על הרכב מראש כמובן לשמוע רעשים ולהרגיש את הרכב 

פורסם
לפני 8 דקות, yulianx כתב:

אבל פה מדובר בנהגת צעירה בת 20. ולכן מובן למה רכב עם גג נפתח יעניין אותה הרבה יותר מאלטו ומייקרה או שאר הרכבים שהם רגילים.

האמת שלא חיפשתי בכלל את הדגם עם הגג נפתח, ציינתי שזה הדגם כי הבנתי שזה יכול דווקא להוות חיסרון בטיחותי

לפני 8 דקות, nissan1211 כתב:

היא יותר אמינה מהסיטיגו, אין בעיות אמינות מיוחדות, תקחי לבדיקה או למוסך שאת סומכת עליו. 116 קמ זה לא הרבה אם טיפלו כמו שצריך למרות שיש הרבה c1 עם קמ נמוך יותר ברשת (לא בטוח הדגם עם הגג) , והכי חשוב תיעוד היסטוריית טיפולים וסיבוב על הרכב מראש כמובן לשמוע רעשים ולהרגיש את הרכב 

אפשר למצוא עם קמ נמוך יותר באותו טווח מחירים?

פורסם

רוב ה c1 נמכרו ללא הגג נפתח, לכן יש מבחר הרבה יותר גדול, לכן בהחלט טפשר למצוא עם ק״מ נמוך יותר.

פורסם

תבדוק גם פיגו 108.

פורסם

ממה שראיתי מחיר לרכב שמור הוא באזור ה 25-27 אלף.

לכן ה23 אלף שמבקשים על הגג נפתח אכן חשוד.

• תוכן חדש...