Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לבת 20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להתקשר לבדוק, לבקש דוח סליקה.

לשאול אם הגג תקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מה זה דוח סליקה?

יש לרכב כמה מכות ממש קטנות, אם ראית את המודעה ביד2 תוכל לראות אותם.

יכול להיות שבגלל זה הוא מבקש פחות מהמחירון?

עריכה אחרונה על ידי שאלה לי אליכם
פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 38 דקות, שאלה לי אליכם כתב:

מה זה דוח סליקה?

יש לרכב כמה מכות ממש קטנות, אם ראית את המודעה ביד2 תוכל לראות אותם.

יכול להיות שבגלל זה הוא מבקש פחות מהמחירון?

לא בהכרח, אולי הוא רוצה להיפטר מהרכב, זה לא מחיר כל כך מופרך, הדרך היחידה היא ללכת ולבדוק את כל הדברים שרשמתי למעלה (טיפולים ובדיקה במכון או מוסך) וגם לשאול אותו כמובן מראש על תקלות כמו מזגן עובד על חום קור , האם הגג נפתח עובד ואטום כפי שאמר מעליי yulianx , ואם אין פגמים אחרים עוד לפני הבדיקה

. דוח סליקה הוא דוח שמרכז את המידע מחברות הביטוח על תאונות במסמך מרוכז שעולה 10-13 שקל .

מה שכן אני רואה ביד 2 שכן יש עוד 2 מודעות, אחת c1 2014 ואחת פיגו 107 2014 גם היא במחירים זולים הרבה יותר , תסתכלי עליהם גם .

פורסם

אלו דגמי דור קודם, מאוד הייתי ממליץ להוסיף לרכוש מדור חדש של c1  ו 108.
הם נוחות יותר, שקטות יותר, מאובזרות, גיר מכיול טוב יותר.

• אהבתי 2

פורסם

כן, אני מחפשת רק את הדור החדש (הפיגו מ2014 והסיטרואן מ2015)

לפני 29 דקות, nissan1211 כתב:

לא בהכרח, אולי הוא רוצה להיפטר מהרכב, זה לא מחיר כל כך מופרך, הדרך היחידה היא ללכת ולבדוק את כל הדברים שרשמתי למעלה (טיפולים ובדיקה במכון או מוסך) וגם לשאול אותו כמובן מראש על תקלות כמו מזגן עובד על חום קור , האם הגג נפתח עובד ואטום כפי שאמר מעליי yulianx , ואם אין פגמים אחרים עוד לפני הבדיקה

. דוח סליקה הוא דוח שמרכז את המידע מחברות הביטוח על תאונות במסמך מרוכז שעולה 10-13 שקל .

מה שכן אני רואה ביד 2 שכן יש עוד 2 מודעות, אחת c1 2014 ואחת פיגו 107 2014 גם היא במחירים זולים הרבה יותר , תסתכלי עליהם גם .

אתה מדבר על זו?

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=38&model=1676&year=2014-2014&open-item-id=j70yexuu&viewPage=item-page-popup

הקילומטראז לא גבוה מדי? לדעתי כבר נמכר בכל מקרה כי המודעה לא עודכנה בימים האחרונים

פורסם
לפני 12 דקות, שאלה לי אליכם כתב:

כן, אני מחפשת רק את הדור החדש (הפיגו מ2014 והסיטרואן מ2015)

אתה מדבר על זו?

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=38&model=1676&year=2014-2014&open-item-id=j70yexuu&viewPage=item-page-popup

הקילומטראז לא גבוה מדי? לדעתי כבר נמכר בכל מקרה כי המודעה לא עודכנה בימים האחרונים

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=38,46&model=1676,1291,2537&year=2014--1&price=-1-23500&km=-1-130000&hand=-1-3&gearBox=1,9  בדף פה יש 2 עם מחיר , זה אולי כן לפני המתיחת פנים אבל גם זול משמעותית בהתאם, ויש שם כמה בלי מחיר שאולי שווה לשאול 

פורסם (נערך)

השניים שללא מחיר רחוקים ממני מאוד ולכן לא רלוונטיים.

וגם לאלו שלפני המתיחת פנים הקילומטראז לא נמוך ככ, והם אומנם זולים משמעותית אבל גם המחירון שלהם זול משמעותית 

פורסם
לפני 7 דקות, שאלה לי אליכם כתב:

השניים שללא מחיר רחוקים ממני מאוד ולכן לא רלוונטיים.

וגם לאלו שלפני המתיחת פנים הקילומטראז לא נמוך ככ, והם אומנם זולים משמעותית אבל גם המחירון שלהם זול משמעותית 

אם ככה תיצרי קשר עם האחד של הגג,  דרך אגב אפשר לבדוק גם ב ad ובפייסבוק לפעמים יש כאלה שמעדיפים להעלות לשם ולא ליד 2 

פורסם
לפני 4 דקות, שאלה לי אליכם כתב:

מלבד הקלאץ יש תקלה נפוצה נוספת באזור ה100k קמ?

ומצאתי גם פיגו 108 שנת 2016 עם 96k קמ באותו מחיר (יד רביעית). מה עדיף?

יש  כאלה שהופיעה להם תקלה במערכת היגוי אבל זה משהו שאפשר  לבדוק בנסיעת מבחן אם תקין רק לשים לב. וכמובן לראות שהרכב מחליף הילוכים ולא נתקע. 

לגבי האפשרות השניה היא נשמעת טובה, היד תקשה במכירה אחר כך כי הקונה יהיה יד 5, אבל זה לא בהכרח מעיד על האוטו, צריך לבדוק ולבחור את האחד השמור והמטופל יותר מביניהם. 

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, nissan1211 כתב:

יש  כאלה שהופיעה להם תקלה במערכת היגוי אבל זה משהו שאפשר  לבדוק בנסיעת מבחן אם תקין רק לשים לב. וכמובן לראות שהרכב מחליף הילוכים ולא נתקע. 

לגבי האפשרות השניה היא נשמעת טובה, היד תקשה במכירה אחר כך כי הקונה יהיה יד 5, אבל זה לא בהכרח מעיד על האוטו, צריך לבדוק ולבחור את האחד השמור והמטופל יותר מביניהם. 

המחירון הרבה מעל (6 אלף), לא נשמע קצת חשוד?

במקור נקנה מליסינג 0 קמ, אין היסטוריית טיפולים

פורסם
לפני 4 דקות, שאלה לי אליכם כתב:

המחירון הרבה מעל (6 אלף), לא נשמע קצת חשוד?

במקור נקנה מליסינג 0 קמ, אין היסטוריית טיפולים

מדובר על ה108 או על ה c1 ? היית מוותר אוטומטית אם אין תיעוד לטיפולים זה מראה שהרכב לא שמור ואולי גם הוזנח

פורסם

6 אלף מעל המחירון?? הייתי מוותר.

• תוכן חדש...