Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לבת 20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בסיסי אבל נותן מה שצריך למי שלא צריך גודל. הוא חמוד וכיפי עם בטיחות סבבה ואמינות מושלמת.

יש אנשים עם דיעות קדומות מטופשות שנגד האוטו הזה בגלל דיעות על הסמל (לא רלוונטי כאן, זה טויוטה) ובגלל הגודל שלא מתאים להם (אבל האוטו לא לכם, יופי שלכם זה קטן) בגלל שנראה להם חלש (אני עם הc1 עוקף את כולם כל הזמן בכל מקום) 

בקיצור האמינות מושלמת, האוטו זול, הוא לא  גדול ולא שקט ולא למירוצים אבל למי אכפת? אבל אנשים כל הזמן ימצאו לך סיבות מטופשות למה לא בגלל הסטיגמות. 

תנצלי את הסטיגמות שבזכותם אוטו כזה עולה 20 אלף ואותו דבר רק של קיה יעלה בטח איזה 35 אלף.

• אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ליאור אכן נוהג באופן אחראי ועדיין עוקף את כולם כאילו היו קונוסים.

אני לא מבין בכלי רכב, אבל את צריכה לענות לעצמך על שתי שאלות לפחות:
1. מהי הנסועה של כלי הרכב? (אם הנסועה נמוכה, אז חיסכון בדלק הוא משני.)
2. האם את מודעת למחיר הביטוח עבור נהג צעיר (ו/או חדש)?

אם השימוש של הנהגת ברכב הוא מזדמן ולא יומיומי ואת מתגוררת בתל-אביב, יש לך שרות השכרת רכב  "שלמה זיקסט share " על בסיס שעתי+נסועה. בערים אחרות קיים שרות כנ"ל על בסיס יומי. ייתכן שזה יהיה יותר כלכלי מאשר להחזיק רכב ש"ירקב" בחניה במשך שבוע שלם בין שימוש לשימוש. בתמורה לדמי ההשכרה את מקבלת רכב חדש (i10 או פיקנטו) ובטיחותי יותר מכל רכב משומש שתקני ב-20 אש"ח.

פורסם
לפני 4 דקות, PelegOhel כתב:

ליאור אכן נוהג באופן אחראי ועדיין עוקף את כולם כאילו היו קונוסים.

אני לא מבין בכלי רכב, אבל את צריכה לענות לעצמך על שתי שאלות לפחות:
1. מהי הנסועה של כלי הרכב? (אם הנסועה נמוכה, אז חיסכון בדלק הוא משני.)
2. האם את מודעת למחיר הביטוח עבור נהג צעיר (ו/או חדש)?

אם השימוש של הנהגת ברכב הוא מזדמן ולא יומיומי ואת מתגוררת בתל-אביב, יש לך שרות השכרת רכב  "שלמה זיקסט share " על בסיס שעתי+נסועה. בערים אחרות קיים שרות כנ"ל על בסיס יומי. ייתכן שזה יהיה יותר כלכלי מאשר להחזיק רכב ש"ירקב" בחניה במשך שבוע שלם בין שימוש לשימוש. בתמורה לדמי ההשכרה את מקבלת רכב חדש (i10 או פיקנטו) ובטיחותי יותר מכל רכב משומש שתקני ב-20 אש"ח.

1. אני לא יודעת להגיד באופן מדויק מה הנסועה, אבל השימוש יומיומי. נניח ממוצע של 30 קמ ביום.

2. אכן, מודעת למחיר הביטוח לנהג צעיר. ככל הנראה אשתמש בעבר הביטוחי של אבא כדי להוזיל את הביטוח.

פורסם

אם כך, נראה שהנהגת זקוקה לרכב בבעלותה. 30 ק"מ ליום זו נסועה נמוכה מהממוצע. אם תדעי מה מתאר הנסיעה (עירוני או בינעירוני), תוכלי לחשב את ההפרש בין רכב חסכוני לחסכוני פחות.
אני לא רואה את  הקשר בין העבר הביטוחי של ההורים להוזלת הביטוח לנהג צעיר, אבל אני גם לא מבין בפוליסות. אצלי היה מדובר בתוספת של כמעט 3,000 ש"ח לשנה (חובה+צד ג') לנהג חדש +צעיר שזה בערך 150% יותר ממה ששלמתי לפני כן (והעבר הביטוחי שלי נקי.).

• תוכן חדש...