Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, בשעה טובה ומוצלחת מוצלחת עקב עבודה חדשה וזה שנמאס לי לשרוף שעה לכיוון כל יום מחפש לעבור לתוך תל אביב.

עכשו מגיעה השאלה,לאיפה?

אני לא יודע מה מתאים לי וכדאי,רק יודע שאיזור המגדלים ליד עזריאלי נניח פחות מתאים לי והייתי רוצה לגור בתוך העיר.

העבודה בצפון תל אביב.

אם יש פה אנשים שיידעו לשאול את השאלות הנכונות ולהכיון אותי תבורכו :)

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם אתה עובר בגלל עבודה כדאי לציין גם איפה העבודה.

שלא תעבור לתוך תל אביב ובמקום שעה תיסע שעתיים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ה׳לב׳ הוא מהירקון בצפון עד, נגיד, הקו של אלנבי בדרום, ומערבית לאיילון. באיזור הזה תל אביב די נראית ומרגישה אותו דבר.

היו גם חברים שגרו מחוץ לתחום הזה כמו בכרם  התימנים, בנחלת יצחק, בביצרון וגם ביפו. יש לזה יתרונות משלו כמו דירות יותר גדולות ומתוחזקות, יותר חניה ומחיר כמובן, אבל הרוב גרו ברדיוס של ק״מ מכיכר רבין.

פורסם

אם העבודה בטווח הליכה מהרכבת אתה יכול לשכור גם מחוץ לעיר, באיזור שמקושר אליה. כמובן שזה פותר את עניין העבודה, פחות הבילויים, וכנראה גם יהיה חסכוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, Mech Morphix כתב:

שכחת להמליץ להכין סנדוויצים לשדה התעופה

בגלל שסגרו את שדה דב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, Mech Morphix כתב:

שכחת להמליץ להכין סנדוויצים לשדה התעופה

דווקא אפשר לאכול ברכבת. על הקורקינט זה מסוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה אתה מחפש?

להיות בצנטרום של המרכז עם פאבים/מסעדות מתחת לבית ו-7000 שקל לדירת חדר? (או 10000-12000 לדירת 3)

משהו באמצע שהוא קרוב לתחב"צ ובמרחק 15-25 דק הליכה מהצנטרום?  

לגור בצפון ליד העבודה ומקסימום אוטובוס/מונית כשצריך בילוי?

אם ניקח את צפון תל אביב, שקט, יש כל מה שצריך אבל בלי הרבה חיי לילה, יותר אווירה של סטודנטים מהאונ', משפחות צעירות וזקנים. בדירת שותפים יכול לנוע בין 2000 עד מעל 4000. תלוי בדירה וכו'.

אזור הצפון הישן יותר מזרחי, מדרך נמיר ועד אבן גבירול נגיד. דירות 3 חדרים הולכות באזור ה-8000 שקלים פלוס מינוס 2000 לפה או לשם כתלות בנכס וכו'. 

אם אתה רוצה ממש את הצנטרום אתה צריך את הצד המערבי של מרכז תל אביב, רוטשילד עד למטה לנווה צדק וכו'. המחירים הכי יקרים מן הסתם. 

אם אתה רוצה את הסטלנים, שמשלמים בזול אבל על דירות פח וגם גרים קרוב לפלורנטין, אז זה באמת האזור הדרומי יותר. יותר מזה אל תדרים, לא מאחל לאויביי לגור שם. 

אני גר באופציה ב'. אני ואשתי שוכרים דירת 3.5 חדרים, די גדולה 90 מ"ר, השכירות יחסית סבבה לאזור, חניה יש בשפע אבל לא פרטית. השכירות בבניין נעה בין 6.5 ל-8 כתלות במיקום. הבניין בן מיליון. 

נוח לי מאוד כי יש לי הכל 5 דקות הליכה, חוץ מהצנטרום של חיי הלילה. 

האזורים של הבילויים וחיי הלילה, בין 10 דק' לבין 35 דק הליכה (אם אני רוצה את הים שהכי רחוק ממני). כל השאר די בין לבין ויש הרבה מאוד תחב"צ נוח. 

אז יש יתרונות ויש חסרונות, אתה צריך לחשוב מתאים לך. 

• אהבתי 5

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לא פרטת בדיוק איפה העבודה, אם תגור ברוטשילד והעבודה ברמת החייל, לא בטוח כמה תחסוך לעומת השעה שאתה מבזבז היום, כי זה איזור שמאוד עמוס להכנס אליו בבוקר.

אבל מהצפון הישן תוכל להגיע בקלות עם כלי חשמלי כזה או אחר.

נסה לפרט קצת יותר על מיקום העבודה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, tzahico כתב:

שתי שאלות -

1.  מה המצב המשפחתי שלך?

2.  האם אתה רוכב על אופניים?

רווק,מחפש שותפים.

כן.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 דקות, Potato כתב:

רווק,מחפש שותפים.

כן.

אם כך חפש משהו במרכז העיר שקרוב לשבילי אופניים שחוצים את העיר מצפון לדרום - הירקון \ בן-יהודה \ אבן-גבירול.  ברגע שאתה מגיע לנחל הירקון יש לך שבילי אופניים עד האונברסיטה והלאה.  לפני עשור גרתי בבן-יהודה פינת גורדון ורכבתי עד לרמת החייל הלוך-חזור כל יום דרך בן-יהודה ירמיהו ואז שביל הירקון (28-35 דקות כל כיוון).  הייתה תקופה אש מכל הבחינות.

• אהבתי 1

No worries 8)

פורסם (נערך)
לפני שעה, tzahico כתב:

שתי שאלות -

1.  מה המצב המשפחתי שלך?

2.  האם אתה רוכב על אופניים?
3. האם אתה לובש מכנס קצר עם חור מאחורה לאיוורור ?

רק עוד שאלה קטנה ואתה בפנים :laugh:

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • מצחיק 7

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Potato כתב:

איזור האוניברסיטה.

אני לא יודע מה אני מחפש,מגיע ממושב.

במצב שאתה מתאר הייתי מחפש דווקא דירה/בית בשותפות סמוך למרכז הבינתחומי בהרצליה. מרחק נסיעה באופניים/קורקינט לתחנת הרכבת ומשם עוד עשר דקות לאוניברסיטה, אזור יותר שקט ומתומחר באופן הגיוני יחסית, מאגר מתחדש של סטודנטיות (או סטודנטים, מה שעושה לך את זה) ממשפחות טובות אם נהיה לך משעמם, וסביר להניח שיהיה קל יותר למצוא חניה.

תל אביב זה מקום לא פשוט וממש לא מתאים לכל אחד, כך שאם כל המוטיבציה שלך היא שיקולים פרקטיים (קרוב לעבודה וזה), יש מקומות שיתנו תמורה הרבה יותר טובה לאגרה. מה גם שעכשיו בגיל צעיר לגור שם ידחוף אותך בסבירות גבוהה להוציא עוד כסף על בילויים ואוכל במסעדות, שכנראה לא תרגיש את הצורך או החוסר בהם אם תגור בפרברים.

לשם הקונטקסט - בגיל 22 עברתי משכונת מצוקה בנתניה לברצלונה, כך שאני מבין את תחושת החופש שבאה עם עבודה חדשה והרבה כסף זמין. כאמור, העיר הגדולה לא מתאימה לכולם וזה שהיא בהישג יד לא אומר שחייבים לקפוץ על ההזדמנות. תמיד אפשר לנסות כמה חודשים במספר שכונות ופרברים סמוכים ואז להחליט מה יותר בכיוון שלך.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תוכן חדש...