Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובי

קודם כל ביקורת שהיא נכונה, לגיטימית בהחלט וממנה אפשר רק להחכים וללמוד,

שמחה לאיד לא! ריב או סכסוך בין חברי עמותה לא בפורום אלא בבית.

חלווה

אתה רשאי לא להסכים עם דרכי לגיטימי שוב, אבל כשהעמותה בתנאים הבלתי אפשרים מבצעת אימון

אני מצפה מימך ומחבריך, אלה שבחרו לא להשתתף ולא חשובה הסיבה לבוא ולתת כתף, לעזור בניהול,

לעזור בהפקת האירוע,

דרך אגב אני אישית לא מסכים עם המון דברים שאתה עשית, שמעת אותי פעם כותב את זה בפורום?

גם לא תשמע.

מירוצי מכוניות

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני,

אני מוכן לקבל כל ביקורת על דברים שאתה חושב שעשיתי, גם פה בפורום - אין לי מה להסתיר!

לגבי האירוע, אני לא בחרתי לא להגיע - לא יכולתי להגיע.

הטיסה שלי נחתה בחמישי לפנות בוקר ורק ב 0600 בבוקר הגעתי הבייתה אחרי שבוע בחו"ל - אין מצב שיכולתי לנהוג באירוע. לכן גם לא יכולתי לסייע. חוץ מזה, את הסיוע שלי לספורט המוטורי אני מעדיף לעשות בדרכים אחרות ולא באירגון אירועים (יש מספיק אנשים שיכולים להעיד על העזרה שלי בתחום) - אם אני אארגן פעם משהו - זה יהיה ליגה ולא אימון בודד.

אם זה היה תלוי בי - הייתה ליגה כזו ממזמן.

דבר אחרון, כמו ששמת לב - אומנם כתבתי שיש לי ביקורת עליך - אבל הביקורת עצמה לא נכתבה פה - היא נאמרה בצורה גלוייה בישיבות העמותה בהם נכחתי בעבר. עוד אוסיף, שלמרות הביקורת שלי - גם אני לא מוכן להחליף אותך! אז אין צורך לכעוס... או להפגע...

אלון

פורסם
דובי

קודם כל ביקורת שהיא נכונה, לגיטימית בהחלט וממנה אפשר רק להחכים וללמוד,

שמחה לאיד לא! ריב או סכסוך בין חברי עמותה לא בפורום אלא בבית.

.

דני

שמחה לאיד או ריבים אישיים מקומם לא בספורט המוטורי של ימינו

שבענו מזה די באשקלון

יחד נשנס כולנו מותניים ונצעיד את הספורט שכולנו אוהבים קדימה

כל אחד בדרכו הוא

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

תאמין לי לא כועס! אם הייתי צריך לכעוס על כל דבר הייתי זורק מזמן את המפתחות,

אני שוב חוזר ואומר האירוע הבא קרב, אני באמת מצפה מאלה שיחליטו וסיבותיהם איתם לא להשתתף

לבוא לעזור.

אז גם תהיה אפשרות לבקר על הנעשה מראייה אובייקטיבית ולא משמועות שאולי בחלקם לא נכונות?

מה אתה אומר?

עדיין העמותה ללא גזבר כך שגם דו"ח על התשלומים לספק הארוע לא רלוונטי, לכן שמדברים על

סכום פנטסטי על מה בדיוק זה מבוסס? כשאין חסויות? לזה אני קורא ביקורת לא מבוססת!!!

אתה הבנת דובי מילר? עידן אינטרנט או עידן חלל, ביקורת צריכה להיות מבוססת על נתונים, ולא "סא"ל שמועתי".

אמרתי ש ביום שני הבא יש דיון נוסף בועדת הכלכלה? מה יהיה, שואלים? הלואי ויכולתי לדעת

מה שכן היכונו לקרב על השבת. מקווה שנתבדה.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני, לא נכנס לוויכוחים על מחירים - כי זה לא המקום - אני רק יזכיר לך כמה סרוגו ואחרים תקפו את מישל בעבר על _____ ש"ח לאירוע (מחיר האירוע צונזר על ידי - א.ח.) - אז מחיר של ______ ש"ח לאירוע (מחיר האירוע צונזר על ידי - א.ח.) זה בעיניי יקר מאוד (לנהג מתחיל ללא ספונסר שבא לאימון בסך הכל) - עם או בלי חסויות!

אלון

פורסם
ממש טלנובלה מה שהולך פה, יש לזה שם אחר כי זה בפורום באינטרנט?

בלי דם חם - אתה כנראה לא יכול להיות נהג מירוץ. כמו על המסלול כך גם מחוצה לו - כולנו רוצים לחשוב שאנחנו יודעים הכי טוב... (לנהוג ובכלל...)

קללת נהגי המירוצים! אבל, הפעם יש תחושה שמצליחים להתעלות על המחלוקות ואוטוטו זה מגיע...

הלוואי!

אלון

פורסם

טעית שוב ,לא בדקת נתונים ,שמעת רק צד אחד, לגבי סכומים? אי אפשר בפחות כשאין חסויות,

רוצה כיום זול יותר? סע בספרינט, לוגיסטיקה פשוטה, פחות סגירות ,פחות הוצאות, פחות מלהיב.

תשאל כל מפיק כולל מישל כמה עולה להפיק 12 ק"מ סטייג ראלי, תחלק במספר המשתתפים כמה יצא?

עכשיו תבקר!!!

מירוצי מכוניות

פורסם
טעית שוב ,לא בדקת נתונים ,שמעת רק צד אחד, לגבי סכומים? אי אפשר בפחות כשאין חסויות,

רוצה כיום זול יותר? סע בספרינט, לוגיסטיקה פשוטה, פחות סגירות ,פחות הוצאות, פחות מלהיב.

תשאל כל מפיק כולל מישל כמה עולה להפיק 12 ק"מ סטייג ראלי, תחלק במספר המשתתפים כמה יצא?

עכשיו תבקר!!!

דני - רק בגלל שביקשת אחרת לא הייתי מגיב פה....

שנינו יודעים כמה משתתפים היו וכמה מרשלים היו אתה בטח יודע - אני אפילו לא מעיז לרשום את זה פה!

את החשבון כבר עשיתי ולכן הביקורת (ד"א לא חייבים לעשות 12 ק"מ - עד עכשיו אף מארגן לא סגר שטח כזה כמו שצריך - למעט מישל בראלי בתדהר עם 30!!! מרשלים - באירוע האחרון וזה רק לפי מה שאמרו הנהגים עצמם, לא היו חצי מזה!).

חוץ מזה דומני שסוכם בזמנו שחצי מהאירועים יהיו אירועי ספרינט שיותר מתאימים גם לקטנות....

אני (ועוד הרבה אחרים) עדיין מחכים שהסכמה זו (מהישיבה האחרונה בנורדיה) תתקיים.

אלון

פורסם
ותודה על הפירגון אני באמת מתכוון לזה (לתודה)

כמו שאמרתי קודם אני אומר שוב למען הסר ספק! זה שלא מסכימים על הרבה דברים - לא אומר שלא מעריכים את המאמצים שאתה עושה. וזה אומנם דברים שלי - אבל הם מייצגים הרבה מהנהגים שלא אומרים את זה ובשל כך אתה אתה אולי חושב לפעמים שהם "אויביך" (שים לב ששמתי מרכאות כפולות!) - אבל הם ממש לא.

לילה טוב....

אלון

• תוכן חדש...