Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בםך הכל אנו חייבים לקיים אימונים על מנת להכשיר..... מארשלים, מודדי זמן, שופטים,

מארגנים,מנהלי מירוץ ועוד....

מישל גדז"

לאנשים כמוני שאין להם מכוניות ראלי אבל מעוניינם לקחת חלק בספורט המדהים הזה.... איך ואיפה או למי צריך לפנות על מנת ללמוד להיות מארשל או מודד זמנים או שופט?

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פתרון לכם הרוצים לעזור בואו הצטרפו לעמותה, הקימו דרכינו מועדון מרשלים מקצועי, אנו מבטיחים קורס מקצועי,סיומו ע"י מרשלים מחו"ל, ובכיף נעזר בכם, בואו נרים את הספורט המוטורי לאן שהוא באמת צריך להיות

לשרותכם

דני לוי

פנו אלי

מירוצי מכוניות

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי

איך המכוניות הללו מגיעות לשם? הן כשירות לנסיעה בכבישי ישראל ? הכוונה האם נוסעים עליהם לשם עם לוחיות רישוי ומורידים אותם שם ?

או האם הרכב מגיע על גרר?.... הרי נשמע לא הגיוני שכל אדם יוכל להרשות להנהתו להוציא כחצי מליון שקל על STI משופרת כליל לגרסת ראלי ולהשתמש בה כרכב צעצוע לסופי שבוע בארצנו

ספונסרים? אני מניח שמעטים קיימים, אם בכלל.

סתם משהו שעניין אותי.

פורסם
שאלה שמסקרנת אותי

איך המכוניות הללו מגיעות לשם? הן כשירות לנסיעה בכבישי ישראל ? הכוונה האם נוסעים עליהם לשם עם לוחיות רישוי ומורידים אותם שם ?

או האם הרכב מגיע על גרר?.... הרי נשמע לא הגיוני שכל אדם יוכל להרשות להנהתו להוציא כחצי מליון שקל על STI משופרת כליל לגרסת ראלי ולהשתמש בה כרכב צעצוע לסופי שבוע בארצנו

ספונסרים? אני מניח שמעטים קיימים, אם בכלל.

סתם משהו שעניין אותי.

מגיעים על נגררים.

אין רישוי, והרכבים לא מתאימים לנסיעה על הכביש. חבל גם לשחוק את המכלולים שלהם לשווא.

אלון

פורסם

תיקון קל

יהיה רשוי מיוחד המגדיר את המכונית ככלי תחרותי והוא יוכל לנוע על כביש ציבורי בקטעי קישור במהלך מירוץ ראלי,

מירוצי מכוניות

פורסם
תיקון קל

יהיה רשוי מיוחד המגדיר את המכונית ככלי תחרותי והוא יוכל לנוע על כביש ציבורי בקטעי קישור במהלך מירוץ ראלי,

אבל בינתיים,כל אימון הופך לסרט להגיע עם הרכב ,לכמה נהגים!!!:roll:

נ.ב.

יש מיתנדבים ליגרור כמה רכבים לאימונים,עד שיעבור החוק!?!?!?:oops:

קובי כהן

פורסם
אבל בינתיים,כל אימון הופך לסרט להגיע עם הרכב ,לכמה נהגים!!!:roll:

נ.ב.

יש מיתנדבים ליגרור כמה רכבים לאימונים,עד שיעבור החוק!?!?!?:oops:

קובי כהן

שחכת לומר קובי, מתנדבים בתשלום, גרריסט אוהב ספורט מוטורי שיכול לקחת רכבים לאירוע וגם להנות בו זמנית, ולהרוויח מעט באותו יום שישי או שבת...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מר כהן במה אתה שונה מכל בעל רכב מירוץ בעולם?

איזה סרט בדיוק? מכיר נהגי ראלי שלא גוררים את רכבם למירוץ?

תחדש לי?

תתארגן עם חברים ותבוא עם גרר אחד וכמה רכבים לאימון הבא?

או שמא תמשיך ליילל על מר גורלך?

לא!!! אין לי בקטע הזה חוש הומור

מירוצי מכוניות

פורסם

דני היקר, הבעייה היא מימון וזה הכל!

לשלם לגרר 500 ש"ח כל כיוון + 700 ש"ח למארגן האירוע +100 ש"ח דלק לרכב ראלי + דלק לפרייבט יוצא 2000 ש"ח להשתתף באירוע לפני נזקים. זה יקר לאנשים פרטיים זה בדיוק הסרט, הנסיון לחסוך!

אגב, כמה אנשים מגיעים בגרר, רובם יש להם וונדורות או סוואנות ועגלות... קשה למצוא גרר שיבלה את היום באיזה חור בשטח :?

אבל מסתדרים, אין ברירה רוצים לנהוג לא? אני אישית לא חוויתי את בעיית הלוגיסטיקה הזו על בשרי אבל אני מתאר לעצמי שעוד מעט אני אלמד כמה זה קשה :cry:

הדבר היחידי שאני יכול לומר הוא:"הלוואי שיעבור כבר החוק, ואז לא רק שלא נצתרך לשלם כדי להשתתף באירוע, אלא ישלמו לנו כדי להגיע ולקחת חלק בפסטיבל מוטורי זה או אחר... הלוואי"

בברכה נדב (שמקווה להגיע לאירוע הבא עם רכב מוכן)

עריכה: שחכתי לציין, כל הכבוד לקובי שעם כל הקשיים מצליח להגיע להרבה אימונים ואירועים!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מר כהן במה אתה שונה מכל בעל רכב מירוץ בעולם?

איזה סרט בדיוק? מכיר נהגי ראלי שלא גוררים את רכבם למירוץ?

תחדש לי?

תתארגן עם חברים ותבוא עם גרר אחד וכמה רכבים לאימון הבא?

או שמא תמשיך ליילל על מר גורלך?

לא!!! אין לי בקטע הזה חוש הומור

מר לוי,

מה לעשות,שיש לי רצון לישתתף ולהצליך ואני חושב שאני יכול,

אבל אבא שלי לא רוטשילד(אולי יש כאלה שכן)

הכוונה היתה, שאם אין חוק אין ספונסרים !!!

אז לפחות יש חוש הומור.

קובי כהן:smile:

פורסם
נדב ראלי=דותן ?

נדב ראלי = נדב ק. (לא רוצה לזהות אותו) שהוא הנווט שלי בשנה האחרונה והחל מהחודש הבא נהג חדש צעיר וחצוף שעוד ישמעו עליו. (בימים אלו מסתיימת הכנת רכבו 106 ראלי 1.3).

אנחנו כבר מבוגרים מדיי - אבל מהדור שלו - אולי עוד יצא משהו...

אלון

פורסם

" הדבר היחידי שאני יכול לומר הוא:"הלוואי שיעבור כבר החוק, ואז לא רק שלא נצתרך לשלם כדי להשתתף באירוע, אלא ישלמו לנו כדי להגיע ולקחת חלק בפסטיבל מוטורי זה או אחר... הלוואי" "

בחלומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יובל מלמד

• תוכן חדש...