Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור לרכב

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 26.1.2024 בשעה 12:11, lolmit כתב:

יצא לשיאומי דגם חדש.

למשהו יש רשמים עליו?

יש לי את המדחס הנטען של שיאומי, הדגם הקודם (נרכש ב-2021 בעלי-אקספרס)

היה בשימוש מועט מאוד, בעיקר לאופניים בבית (כבד לי מדי לנשיאה קבועה על הגב).

לפני כחודש החלפתי צמיג וכשבאתי לנפח המדחס מת. סוללה גמורה.

הטענתי לילה ולמחרת ניסית שוב. ניפח חצי צמיג וכבה. סוללה נגמרה...

יצרתי קשר עם היבואן לברר אפשרות החלפת סוללה (בתשלום).

לא מוכנים לתת שירות למכשיר שלא יובא דרכם.

בשורה תחתונה = שווה לת@ת.

גאדג'ט חמוד אבל חסר תועלת בגלל סוללה עלובה.

אם בדגם החדש לא החליפו לסוללה איכותית שיודעת להחזיק שנים בלי לדעוך,

אז לא הייתי משקיע בזה אפילו שקל.

אם יש מישהו שיודע איך להחליף סוללה, או סתם מעוניין בשיאומי הזה למטרת פרוייקט או חלקים

מוזמן לשלוח ה.פ. ולקחת ללא תמורה (מרעננה).

נכון לעכשיו, עובד מספר דקות אחרי טעינה מלאה, ואז נכבה.

Untitl00ed.jpg

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 25.1.2024 בשעה 14:48, zaf כתב:

at long last  פרוייקט שידרוג הקומפרסור הושלם היום , לאחר שהגיעו המתאמים הנכונים (כי הנחת היסוד שלי הייתה שהסינים משתמשים במידות מקובלות פחחח...)

אז קודם כל ,התוצאה המוגמרת , הנה היא לפניכם:

IMG_1658.thumb.jpeg.b62e78e18c9d857bda85eb66268b3a89.jpeg

כל הכבוד ! נראה יפה ונוח לשימוש.

אצלי התפגר קומפרסור חד בוכנתי שקניתי ב-ACE לפני כמה שנים, לנפח 4 צמיגים ללחץ של 2.5 אטמוספרות היה לו קשה מדיי 🤕

קניתי משהו דומה , הגיע עם ראש לשקע מצית ומתאם ממנו לקרוקודילים, לא מצאתי מה צריכת הזרם שלו אבל בכבל יש פיוז של 30A כך שלא ניסיתי לחבר לשקע המצת וחיברתי עם המתאם ישירות למצבר.

הראש שהגיע איתו זה הצ'יקמוק הזה שמתחבר לוונטיל בהברגה מעצבנת ומד הלחץ לא ממש מדוייק. המדחס עצמו עובד יפה וניפח את הצמיגים בשקט ובמהירות (לפחות לא שמעתי הרבה רעש מעבר לצליל המנוע שהשארתי פועל 😀) ואני חושב על סוג של שדרוג.

יש לי צינור ספיראלי דומה מהמדחס הישן ז"ל שהמחבר המהיר של מתאים למחבר הזכר שעל הקומפרסור החדש וחשבתי לחתוך את הראש המתברג מהצד השני שלו ולהחליף אותו במחבר מהיר נקבה שאפשר יהיה לחבר אליו ראש עם מד לחץ וחיבור קפיצי (מעדיף מד לחץ אנלוגי, לפי מרפי, הסוללה של הדיגיטאלי תמות בזמן הכי פחות מתאים 🤥)

איזה מחבר אני צריך בשביל הצינור הצהוב הזה ?

יש מד לחץ עם חיבור ניפוח מהיר מומלץ ? צריך משהו מדוייק עם סימון באטמוספרות בנוסף ל-PSI.

ראש מדחס.png

פורסם

לפני או אחרי שידרוג?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא הבנתי את השאלה

הצינור הצהוב זה מה שהגיע עם הקומפרסור החדש, אני מעוניין לשדרג על בסיס הצינור ששייך לקומפרסור שהתפגר - בצד אחד יש ול מחבר מהיר שמתאים גם לקומפרסור החדש ובצד השני הברגה לוונטיל שאני רוצה להחליף בחיבור מהיר נקבה סטנדרטי

פורסם

הבנתי,
יש לי מתאמים (קניתי בזמנו קופסאות של 10 😃 באמזון במחיר יחידה כאן 😜)

מהיכן אתה בארץ?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מבין שהצינור הצהוב שלי הוא 1/4" וצריך מתאמים למידה הזו

באותו עניין, יש המלצה לאקדח ניפוח עם מודד לחץ (רצוי אנאלוגי), בביקורות למוצרים כאלו באמזון יש הרבה תלונות על מודדים לא מדוייקים או כאלו שהתפגרו אחרי כמה שנים.

מה המחיר הסביר לחלק כזה שיהיה מדוייק (פחות או יותר...) ואמין ?

פורסם

https://a.co/d/56DbROq

https://a.co/d/c2Jlj0w

https://a.co/d/2thfGjZ

מד לחץ לניפוח   https://a.co/d/aLpGmpk

אמין, מדויק, עובד אצלי כבר 3 שנים. (יש לי אחד לכל רכב😉)

יש גם אנלוגי כזה https://a.co/d/4kUn1m3

פורסם

תודה

נראה לי שאני צריך מתאם כזה M Type זה החיבור הסטנדרטי ? מניח שצריך גם באנד לחיזוק

מד הלחץ הדיגיטאלי ששלחת הוא של AstroAI , האנלוגי של Vondior 

ל-AstroAI  יש גם אנאלוגיים לדוגמה זה שיש לו דירוג סביר והרבה מדרגים באמזון

מישהו ממליץ על משהו אחר ? ראיתי שבארץ מוכרים ציוד של Roher בטווח מחירים של 100-400 ש"ח

איך הם ?

פורסם
לפני 3 שעות, winner כתב:

-AstroAI  יש גם אנאלוגיים לדוגמה זה שיש לו דירוג סביר והרבה מדרגים באמזון

image.thumb.png.97ccc808ec71ca359ed55318e1c991ae.png

לא נשלח ארצה

פורסם

שם פה שנקל - בארה"ב, בתחנות דלק, אין מד לחץ ושימוש בקופרסור מצריך מטבע. הקטע שאין מד לחץ לדעתי זה מסיבות משפטיות וכו וכו. בקיצור - לכל בעל רכב יש או מדיד לחץ או שעון לחץ שיושב על הצינור בדיוק כמו שפורסם פה למעלה.

נתקלתי בזה כשנדלקה לי נורת לחץ אוויר כי היה מממש ממש קר. הלכתי לפנצריה ושם ניפחו לי קצת בחינם. נתתי טיפ.

באירופה איכשהוא מעולם לא בדקתי לחץ אוויר.

רק שימו לב - לחץ מודדים באופן סטטי. מדידת לחץ דינמית רציפה לחלוטין היא מסובכת. קומפרסור יכול למדוד כשהוא לא מנפח.

• מעניין 1
פורסם

הבנתי שבשביל זה יש את הידית על אקדח הניפוח. כשהיא משוחררת המודד מראה את הלחץ בצמיג, כשלוחצים הקומפרסור מנפח את הצמיג.

השאלה איך הקומפרסור הזה יעמוד במצב שהוא דוחס אויר לצינור חסום, zaf , איך זה עובד אצלך ?

פורסם

זה בדיוק מה שיפה בקומפרסור של noco. אוטומטית עוצר את הניפוח, מודד, מנפח שוב, עוצר, מודד, שוב ומתקן סופית עד הלחץ המדויק ומפסיק.

הכל ללא התערבות המפעיל.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, winner כתב:

הקומפרסור הזה יעמוד במצב שהוא דוחס אויר לצינור חסום,

עובד מצויין, אמנם שומעים שהקומפרסור ״לוחץ״ כנגד השסתום הסגור, אבל זה לכמה שניות בסך הכל.

הקומפרסורים הקטנים לרכב הם ללא מיכל התפשטות ולכן אין בעיה אם תעצור אותו בזמן שאתה רוצה למדוד. הוא מיד ידחוס שתפעיל אותו ולא יהיה אבדן לחץ כלל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...