Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בכותרת.

לא חשבתי על בכלל לבדוק את עניין הדרכון זר וישר התחלתי לתכנן את הנושא של הוצאת דרכון זמני לאחר שכבר הוצאתי דרכון ביומטרי שעושה את דרכו (אני מקווה) בדואר ישראל.

לאחר התשלום עבור הדרכון הזמני גיליתי את הנושא של הדרכון הזר שניתן לצאת איתו עד לתאריך 30.6.23. מאחר ו410 שקל זה לא מה בכך בזמן האחרון אצלי, אני רוצה לחסוך את העניין של נסיעה עד ללשכה ולבטל את התשלום אז ביטלתי כמו ששילמתי בערך חצי שעה בין לבין. מה הסיכויים לביטול התשלום? ומה הסיכויים לקבל תשובה מהירה (תוך פחות משבוע)?

אחרת אני אצטרך אשכרה לרוץ ללשכה ולהוציא דרכון זמני שהכסף לא ילך לפח סתם ככה.

אני אמור לקבל את התשובה להחזר על ידי בן אנוש? או שזה אוטומטי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ביטול התשלום קבלת והחזר כספי אך ורק דרך האתר התשלומים הממשלתי.

בלשכה שבה הוצאת אין להם שום אפשרות לבטל את העסקה ולהחזיר לך את הכסף.

אל דאגה בסוף תקבל את הכסף ואל תוציא דרכון זמני ללא צורך אמיתי.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 1 דקה, מרק10 כתב:

ביטול התשלום קבלת והחזר כספי אך ורק דרך האתר התשלומים הממשלתי.

בלשכה שבה הוצאת אין להם שום אפשרות לבטל את העסקה ולהחזיר לך את הכסף.

אל דאגה בסוף תקבל את הכסף ואל תוציא דרכון זמני ללא צורך אמיתי.

השאלה הזו בת'כלס מגיעה כי יש באתר התשלומים, משפטים מנוגדים/אזהרות שלא יתנו החזר אם זה לא עומד בסיבות מוצדקות בלבד. 

מאחל שאני לא אצטרך עכשיו לרוץ להוציא עוד דרכון מיותר..

מעניין אם אפשר להשאיר את הכסף ולאחר מכן לקבל אותו בחזרה או להשמיש אותו לאגרה אחרת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 5 דקות, מרק10 כתב:

אני אבדוק ומחר תקבל תשובה מדויי'קת עד כמה שניתן.

תודה 🙏🙏

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

איך עלה בדעתך שאולי תקבל תשובה תוך שבוע, אולי אם תרצה, תסתייע באיפוס ציפיות על סמך הנסיון שלי. מזה למעלה מ 6 שבועות אני מנסה לברר בכל דרך אפשרית בעניין תשלום שגוי לרשות האוכלוסין ונאדה.  לא שונה מבקשות ושאלות ששלחתי כל פעם שראיתי כוכב נופל . מדהים שכל אתרי התשלומים מלאים באיך לשלם (והרבה) ובקושי רב אפשר לאתר מילה או שתיים על החזר עמלות, לפחות מנסיוני. על פי הקלישאה שילך ל(תקציב) התרופות ולא לטיולים במטוסים חכורים

פורסם

כידוע אני באותה סירה, וזה מה שכתוב בטופס שמלאתי היום.

image.thumb.jpeg.406ebaa18490b1fe6b84bd26c7ece1f1.jpeg

בכל מקרה, עלה על דעתי עכשיו חשש נוסף:

מה קורה אם גם הדרכון הזמני לא מגיע בזמן?

אפשר בכלל לבקש דרכון שלישי 48 שעות לפני הטיסה, בנתב"ג?

הטיסה שלנו שבועיים וחצי. אם מחר נגיש את הבקשה, ותוך שבוע באמת הדרכון ישלח בדואר, יש סיכוי לא רע שגם הוא לא יגיע.

(הדרכון הביומטרי כבר חודש בסטטוס "נשלח להפקה". עליו אני לא בונה).

לתפוס את המודיעין של רשות ההגירה בטלפון זו פשוט משימה בלתי אפשרית.

הם אומרים שההמתנה מעל חצי שעה, ואז מנתקים לך בפרצוף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

בלהט הדיונים בכנסת בעניין מרכיבי הרפורמה-אשלח הצעה להוסיף רפורמה קטנה שענינה שרות לאזרח-אם יבינו בכלל מה זה , כי שכחו  מזמן את המושג  משרת ציבור, פשוט  לא קיים המון שנים למעט חריגים שבחריגים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 37 דקות, ד ו ד כתב:

איך עלה בדעתך שאולי תקבל תשובה תוך שבוע,

רשום היה באתר ששלחתי את הבקשה להחזר כספי שתהיה לי תשובה עד 10 ימים.

לפני 32 דקות, natco כתב:

כידוע אני באותה סירה, וזה מה שכתוב בטופס שמלאתי היום.

image.thumb.jpeg.406ebaa18490b1fe6b84bd26c7ece1f1.jpeg

בכל מקרה, עלה על דעתי עכשיו חשש נוסף:

מה קורה אם גם הדרכון הזמני לא מגיע בזמן?

אפשר בכלל לבקש דרכון שלישי 48 שעות לפני הטיסה, בנתב"ג?

הטיסה שלנו שבועיים וחצי. אם מחר נגיש את הבקשה, ותוך שבוע באמת הדרכון ישלח בדואר, יש סיכוי לא רע שגם הוא לא יגיע.

(הדרכון הביומטרי כבר חודש בסטטוס "נשלח להפקה". עליו אני לא בונה).

לתפוס את המודיעין של רשות ההגירה בטלפון זו פשוט משימה בלתי אפשרית.

הם אומרים שההמתנה מעל חצי שעה, ואז מנתקים לך בפרצוף.

קיבלתי עכשיו חום מכל העניין, מבאס ומטלטל כל העניין.

כנראה נוציא שבוע הבא דרכון זמני שהכסף לא ילך לפח או משהו..

הכל במדינה הזו מטומטם, וזה נהיה יותר מטומטם מרגע לרגע

ומה ההיגיון לבטל את התחנה של הדרכונים הזמניים בבני ברק?

או שיהיה מרכז ייעודי לדרכונים בלבד?

עזבו שהדרכון נועד בשביל לטוס לחו"ל וכו' אבל עדיין הדבר הזה יכול לשמש בתור תעודה לשימוש באתר הממשלתי המרכזי הזדהות לאומי

שלצערי אני צריך כמה מסמכים חשובים ועוד כמה פרטים שחסרים לי בשביל להשלים תהליך מסוים.

שאלה - אם אני מכחיש את התשלום, תהיה לי בעיה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 4 שעות, ד ו ד כתב:

לא שונה מבקשות ושאלות ששלחתי כל פעם שראיתי כוכב נופל

יש מצב שביקשתי דרך הטופס הזה? ולמען הדורות הבאים להלן הלינק שממנו ביקשתי את ההחזר

https://www.gov.il/he/service/request_credit_card_refund

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, DareDevil כתב:

רשום היה באתר ששלחתי את הבקשה להחזר כספי שתהיה לי תשובה עד 10 ימים.

קיבלתי עכשיו חום מכל העניין, מבאס ומטלטל כל העניין.

כנראה נוציא שבוע הבא דרכון זמני שהכסף לא ילך לפח או משהו..

בכדי לקבל החזר כספי אתה יכול לציין את האמת קרי שמת לב שהדרכון הזר שלך בתוקף ותקבל החזר תוך 10 ימים בדרך כלל. 

בתאריך 12.3.2023 בשעה 13:37, DareDevil כתב:

מעניין אם אפשר להשאיר את הכסף ולאחר מכן לקבל אותו בחזרה או להשמיש אותו לאגרה אחרת.

אתה לא יכול להשתמש עם הכסף ששילמת עבור דרכון זמני למטרות אחרות אלא אך ורק להוצאת דרכון זמני בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

בכדי לקבל החזר כספי אתה יכול לציין את האמת קרי שמת לב שהדרכון הזר שלך בתוקף ותקבל החזר תוך 10 ימים בדרך כלל. 

רשמתי משהו בסגנון של המילים הללו

לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

אתה לא יכול להשתמש עם הכסף ששילמת עבור דרכון זמני למטרות אחרות אלא אך ורק להוצאת דרכון זמני בעתיד.

מגניב, אז הכסף לא נשרף לי..

מפה אני מוותר על הכסף, אם יחזירו מה טוב ואם לא אז הלכו לי 400 שקל.

וכמובן איחולי רפואה שלמה לאחראים של האתר התשלומים, כי זה ממש היה מעיק למצוא לינק עבור קבלת החזר כספי מאשר שזה יופיע בדף הראשי עם הדגשה.

וכמובן תודה רבה על העזרה שלך

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

עדכון. כדי מעט להרגיע, פניתי לרשות  3450* וחיכיתי על-הקו של הרשות כמעט 50 ד' ואז הנס אירע-דיברתי עם פקיד. תארתי את הבעיה של העדר זיכוי על סמך טופס שהוגש וקבלתו אושרה, זיכוי לו אני ממתין כחודש. בהמשך הועברתי לפקיד אחר, מאוד מעשי שהבטיח לשלוח מייל למשרד הפנים-חשבות, להמשך טיפול,  כי לו אין סמכות בענייני כספים. לא יודע ולא בטוח שיהיה המשך לסיפור, לפחות מעט תקוות חדשות אחרי חודש חיכיון, זה גם משהו.

פורסם

אוקיי בלהט העניין פניתי לרשות האוכלוסין וההגירה דרך לינק כלשהוא פנייה לרשות האוכלוסין וההגירה.

קיצור - קיבלתי היום מייל

ציטוט

שלום,

ניתן להגיש בקשה לקבלת החזר כספי בקישור המצורף:

https://www.gov.il/he/service/request_credit_card_refund

לתשומת ליבך, ההחזר מתבצע עד 3 חודשים מיום הבקשה להחזר.

בברכה,

יותר מבולבל עם עוד תאריכים שעומדים בניגוד למה שרשום בטופס עצמו.

אני הרמתי ידיים בעניין, אני אצא עם הדרכון הזר אבל הסכום של הזמני. אללה ירחמו

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

אני הרמתי ידיים בעניין, אני אצא עם הדרכון הזר אבל הסכום של הזמני. אללה ירחמו

לא מדובר כאן על חנות בגדים או עסק פרטי עם קשיי נזילות, הסר דאגה מליבך הכסף יוחזר לך.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...