Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם לא אכפת להם איך נראה הרכב שלהם, תבקש מהם שישימו את הספוגים האלה על הדלתות שלהם. ואולי תציל עוד כמה נפשות בישראל

Screenshot_20230601-121557.png

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • אהבתי 1
פורסם

הזמנתי מגנטים לרכב שלי. כרגע אולי אוסיף עוד עמוד גמיש ונמוך במרכז.

דיברתי עם בעל הדירה שלהם והוא הבטיח שינסה לעזור גם. בנוסף שלחתי להם הודעה שהכל מתועד ואני אתבע אותם על הנזקים שהם גורמים. מקווה שזה יגרום להם לחשוב קצת לפני שהם פותחים דלתות.

רוב החניות שלהם עדיין עקומות והם נצמדים לרכב שלי, יש לי המון תמונות פשוט לא רואה טעם להמשיך להעלות אותן לפה.

החניות לא באמת צרות, יש מספיק מקום לצאת בזהירות. השכן שלי בצד השני מצליח לחנות בלי שום בעיה ולא פותח עליי דלתות and vice versa, אבל שם מדובר באנשים נורמלים ומחונכים ולא בפראי אדם.

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם

כמה עמודי ברזל נמוכים. הם ילמדו בדרך הקשה לחנות רחוק יותר ממך.

שקול החלפת החניה באופן זמני עם שכן אחר עם טרנטה שלא אכפת לו. לפעמים עדיף להיות יותר חכם ופחות צודק

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעה, tinoki כתב:

כמה עמודי ברזל נמוכים. הם ילמדו בדרך הקשה לחנות רחוק יותר ממך.

כזה - והם לא יפתחו עליך דלת יותר. ( אבל הנוסעים שלך ירדו מהרכב קודם)

https://www.traffic-safety.co.il/מחסום-הגנה-U-מברזל-150X40-סמ/p-204.htm

image.png.e3c5519c9d064b33b5d3e7a879801a52.png

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על זה הם יתלוננו עליו שזה לא מאפשר להם לפתוח את הדלתות.

אמרת שהם שוכרים, אולי בעתיד יתחלפו בשכנים נורמלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם ההתקנה היא על מחצית הקו המפריד, יבואו בטענות לעצמם.

יש ברחוב סמוך אלי אגרן שמחנה את הרכב הישן המלא ג׳אנק שלו בחניה הפרטית שלו. ככל שטענו שכנים שזה הפריע להם מכל סיבה הם נידחו שוב ושוב. כל עוד לא נפל כלום מגג הרכב הזה על רכבים שחנו לידו, לא יכלו לטעון כלום. חוץ מפעם אחת שמשהו שהיה קשור על הגג בלט מאחורי הרכב באופן מסוכן לעוברי אורח . אז פקח ושוטר הורו לו להסיר את זה כי זה מהווה סכנה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בישראל בכללית משתלם להיות עבריין.

גם אם אסור לך להתקין את העמודים האלו. הם יצטרכו להתאמץ הרבה מאוד בכדי לחייב אותך להוריד אותם.

אני הייתי הולך על אפשרות אמצעית. 

את העמודים הגמישים, הייתי מחליף בעמודי ברזל. (בהצלחה להם להתנגש בהם).

בין העמודים תמתח 2/3 שרשראות ברזל עטופים בצינור ספוגי. כך גם שהם יפתחו את הדלתות על הרכב שלך הוא לא ינזק. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

על זה הם יתלוננו עליו שזה לא מאפשר להם לפתוח את הדלתות.

הגובה של המוצר הזה רק 40 ס"מ כך שלא נראה שזה מספיק גבוה אפילו. לדעתי צריך כזה יותר גבוה.

פורסם

40 ס"מ אמור להיות מספיק כדי לעצור את הדלת מלהפתח ולפגוע לי ברכב.

אבל ככל הנראה אלך על עמוד מברזל מקדימה, את העמוד הגמיש מקדימה אשים באמצע. ככה הם לא יוכלו לדרוס אותו יותר וגם הוא ישמש כמחסום פיזי לדלת.

פורסם

עדויות ליכולות נהיגה גבוהות ניראות לא מעט בארצנו . מצטרף להמלצה על עמוד קשיח.

image.png.efc0a16d13237a7a90d65bd3d10771b6.png

image.png.ac7c5ea681747831ff907ea11b27da5b.png

אולי כשיגיעו למצב הזה , יבינו.

פורסם
בתאריך 12.3.2023 בשעה 08:28, ד ו ד כתב:

יש בארץ המונים ש"צריכים לדעת" בכללי, דרכי התנהלות במרחב הציבורי, בינתיים רובינו חווים ביום יום אירועים יזומים של רבים שלא שמים כלום- על- הכל, זה מה יש .

קוראים לזה חינוך מחדש

זה אגב אפשרי, ואם פעם חשבתי שזה מעשה ברברי, היום אני מאמין בכך הרבה פחות.

בתאריך 1.6.2023 בשעה 12:24, TheExplorer כתב:

דיברתי עם בעל הדירה שלהם והוא הבטיח שינסה לעזור גם. ב... אבל שם מדובר באנשים נורמלים ומחונכים ולא בפראי אדם.

האינטרס של בעל הדירה זה להימנע מאותם בבונים
אם הם משתינים עליך בקשת סביר להניח שכך גם הם מתייחסים לרכוש של בעל הדירה ועשוים להתנהל כל גם בתשלומים בשוטפים

אני, כבעל דירה, אם היו מגיעות אלי תלונות על התנהגות בריונית של השוכרים, בחידוש הבא הם היו בחוץ ואם אפשר, אפילו קודם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קודם כל, אתה מתעקש לקרוא להם בריונים למרות שפות"ש חוזר ואומר כמעט כל הודעה שזה לא נובע מבריונות.

דבר שני, לדבר זה "זול" מה שנקרא. אם יש לך שוכרים טובים, שלא מפספסים תשלומים, לא משמידים לך את הדירה ולא מציקים לך, אני בספק שתעיף אותם כי יש להם ביף(במקרה השרשור זה אפילו לא ביף אמיתי) עם אחד השכנים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, aviaviavi כתב:

קודם כל, אתה מתעקש לקרוא להם בריונים למרות שפות"ש חוזר ואומר כמעט כל הודעה שזה לא נובע מבריונות.

דבר שני, לדבר זה "זול" מה שנקרא. אם יש לך שוכרים טובים, שלא מפספסים תשלומים, לא משמידים לך את הדירה ולא מציקים לך, אני בספק שתעיף אותם כי יש להם ביף(במקרה השרשור זה אפילו לא ביף אמיתי) עם אחד השכנים.

אני יכול רק להניח שהדירה שלהם נראית כמו הרכב, הרוסה. אגב על הרכב שלהם יש סימני מכות חדשים ופנסים שבורים כמעט כל יום. עושה רושם שהם חושבים שהם ב-GTA, אבל אני מניח שזה נובע פשוט מהעובדה שהם לא מסוגלים לנהוג ולחנות כמו בני אדם.

וועד הבית טוען שבעל הדירה לא באמת ביקר פה מאז שהם נכנסו. לדעתי צפויות לו הפתעות לא נעימות כשיבקר. 

אני מדגיש שוב, לא מדובר בערסים או בריונים, אני לא יודע מה הבעיה שלהם, אבל מה שהם עושים כנראה לא נעשה בכוונה. לא שזה עוזר לי.

הפניה שלי לבעל הדירה שלהם נעשתה בעיקר כדי לקבל רשות להתקין עמודים ממתכת בין החניות. הוא אמר שאין לו התנגדות. את העמודים אני אתקין מעבר לקו בחניה שלי כדי שלא יהיו להם שום טענות. אחרי שהעמודים יותקנו הם מוזמנים לפתוח דלתות חופשי.

עריכה אחרונה על ידי TheExplorer
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, aviaviavi כתב:

קודם כל, אתה מתעקש לקרוא להם בריונים

לא בריונים... בבונים
אנשים שמדברים איתם ולא מבינים (כמו בעלי חיים, יונקים, חסרי חוליות, פרוקי רגלים וכד...)

הרי לא ביקשו מהם לעשות שפגט בחדר המדרגות או לעשות פנלים במקלט.
סה"כ ביקשו התחשבות, לא לחנות כמו @ונות ובטח לא לכסח את הרכב הצמוד להם
לא איזה בקשה לא הגיונית, אלא יותר בקטע של כבוד לזולת ורכושו

היות והיא נפתחה על פותח השרשור נראה לי סביר שיש לה לקות חברתית או קשיים בהבנת הנאמר, או חוסר חינוך ותרבות, או שהיא בבון

היה לי מפקד שאמר "לא תצחצחו נעלים יפלו מטוסים"
לכאורה מה הקשר?
בגיל מסויים אתה מתחיל להבין שהכל קשור. התרבות מתחילה מלמטה ואם היא לא קיימת הכל רקוב
אולי היום היא משלמת, אבל מחר אולי לא... וכמו שהיא שומרת על הרכוש של הזולת ככה היא שומרת לך על הבית.
אז לא תשכנע אותי שהיא דיירת טובה.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

@סולל הדרך אתה בעל יכולת ביטוי מעולה שבתגובתך אתה מתאר ומפורשן מקרה פרטי אחד, אותו סיפרתי לחבר. מגיב החבר ואומר, הלוואי היו עוד מאה כאלה-זה מה שאתה רוצה שאלתי-עונה החבר , נכון, הבעיה שיש אלפים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...