Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עברתי לעיר ומכרתי את הרכב שלי (רכב משפחתי וארוך). אני מחפש רכב מיני/סופר מיני שיתאים בעיקר לנסיעות עירוניות (נסיעה יחסית איטית בבוקר), ופעם-פעמיים בשבוע בינעירוני.

בגדול לא מחפש לקנות חדש מהחברה כי כבר עשיתי זאת פעם אחת ואיבדתי המון מהערך.

מצד אחד הכי מפתה ללכת על הפיקנטו אבל הגיר הרובוטי שלה מפחיד אותי קצת.. ובנוסף חשוב לי טיפה זריזות של הרכב והדגם החדש פדלאה

על מה הייתם ממליצים?

תודה!

פורסם

שברולט ספארק, זריזה, גיר רציף, מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בתאריך 2.3.2023 בשעה 10:32, yulianx כתב:

שברולט ספארק, זריזה, גיר רציף, מאובזרת.

האמת שנהגתי על ספארק 3 שנים ומחפש לגוון קצת.. מה גם שהיא לא ממש מאובזרת, מחפש טיפה משהו כן מאובזר

מה אתה חושב על פולו או אופל קורסה?

עריכה אחרונה על ידי daley
פורסם

הקורסה בעלת מנוי חזק יותר, גיר אמין יותר, פחות מרווחת מהפולו.

מנגד רצועת טיימינג שדורשת החלפת שמן כול 10 אלף והחלפתה כול 4 שנים או 60 אלף על מנת להקטין סיכוי להתפוררות, ואז יכול להיגרם נזק.

הפולו איכותית יותר, מושבים טובים, מרווחת, אך יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...