Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אשמח לעזרתכם.

הרכב שלנו הושבת עקב תאונה. 

בדוח סליקה נמצאו רשומות שתי תאונות שעבר הרכב בבעלותי . אני לא מכירה את התאונות האלו וגם ביטוח הרכב שלי לאותה התקופה (איילון) לא מכיר והגיש לי אישור היעדר תביעות לתאריכים אלו. 

כעת חברת ליברה (הביטוח הנוכחי) דורש שאגיש דוחות שמאי אודות התאונות המדוברות שאף אחד לא מכיר. 

האם תיתכן טעות בדוח סליקה???? 

בעניין התנהלות ליברה בטיפול בתיק... האם אני זאת שצריכה למצוא את הדוחות שמאי?? , הרי חתמנו כבר 3 פעמים על יפויי כוח. 

פורסם

את ראית את התביעות בדוח סליקה או שכך ליברה טוענים?

אם זה מה שהם טוענים, ייתכן שנפל אצלם איזשהו בלבול. מציע לך להוציא דוח סליקה, עולה 10 שח.

אם יש לך את הדוח סליקה והתביעות מופיעות, גם ייתכן שמדובר בטעות אבל קצת פחות סביר. את יכולה להעלות את הדוח בטשטוש פרטים מזהים.

פורסם

מצרפת את הפירוט, בטשטוש הפרטים. 

2 השורות התחתונות בטבלה הן האירועים שלא מוכרים לנו ולביטוח. 

IMG-20230223-WA0032.jpg

פורסם (נערך)

כמו שאת יכולה לראות, לפי המופיע בדוח החברה המשלמת היא איי די איי ולא איילון.

מאיילון קיבלת על התקופות הנ"ל היעדר תביעות רכב רכוש?

אם התשובה היא חיובית כמעט בוודאות מדובר בטעות של איי די איי. מי צריך ליצור איתם קשר, את או ליברה, אני לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי itzik123
פורסם

מצרפת את האישור היעדר תביעות. 

מבחינתנו תמיד ביטחנו מקיף + חובה. 

האם האישור משקף גם היעדר תביעות רכוש? איך אוכל לדעת?

IMG-20230223-WA0033.jpg

פורסם

להבנתי האישור הזה הוא רק על ביטוח חובה.

עשית את הביטוח דרך סוכן? לפעמים הם עושים את החובה בחברה אחת ואת המקיף בחברה אחרת. 

עוד מישהו נהג ברכב ואולי טיפל בענייני התביעות?

לפי הסכומים מדובר באירועים קלים כמו פנסים, פגושים, צבע וכדומה.

פורסם

@itzik123 זה דיווח על תביעות רכוש.

@Ron Poh

אם התשלום הוא מביטוח צד ג' של מישהו אחר הדבר יצויין (כמו בתביעה השלישית בטבלה).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...