Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטאג 2018 1600 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן, הגיר הרובוטי עלול להתחמם בפקקים,  במיוחד כאשר יש עליה ארוכה.

זאת הנקודה החלשה של הרכב.

אני אישית הייתי מוותר על מנוע טורבו וקונה ספורטאז' אטמוספרית 2.0 עם גיר אוטומטי.

אם בכל זאת החלטת לרכוש את הדגם 1.6, טורבו, שים לב בבדיקה שהגיר מעביר חלק את ההילוכים הראשונים, במיוחד כאשר הרכב עוד קר. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעבר לגיר גם המנוע לא אמין במיוחד, מנועים רבים מסדרת 1.6 t-gdi מתחילים לאכול שמן והולכים עוד לפני שהגיעו ל100 אלף.

לנוכח המנוע והגיר הבעייתי בספורטאז' 1.6 טורבו, אני כמו ולד הייתי ממליץ לחפש אלטרנטיבות או יותר אמינות או יותר משתלמות.

פורסם

ממליץ לך ללכת על מנוע ה2.0 אטמוספירי בלבד, שגם משודך לגיר פלנטרי, זה מתכון אמין להרבה שנים של שקט,

ה1.6 מעבר לגיר הוא דורש החלפת שמן כל 10K ולא יותר, וגם זה עם היד על הדופק שמחייב בדיקת שמן תכופה, בקיצור רק 2.0,

אם בכל זאת תרצה טורבו, הייתי ממליץ לך לחפש רכב אחר, למשל פיג'ו 3008 1.6 טורבו שהרבה יותר אמין מהספורטאג' טורבו יהיה בחירה הרבה יותר טובה כאן.

פורסם

כמו שאמרו מעלה מעבר לגיר הרובוטי ואכילת השמן מעל 100K יש נטייה גם לסעפת להיסדק. מחלה מוכרת במנוע הזה ויש גם דוגמאות בפורום. סיפור די יקר.

פורסם
לפני 10 שעות, TZR84 כתב:

כמו שאמרו מעלה מעבר לגיר הרובוטי ואכילת השמן מעל 100K יש נטייה גם לסעפת להיסדק. מחלה מוכרת במנוע הזה ויש גם דוגמאות בפורום. סיפור די יקר.

תודה לך אח יקר 

האמת מדובר ברכב של אבא שלי והוא איש בן 64 

לא מעמיס על הרכב לא משתולל 

נוהג רגןע מטפל בזמן לא ניראה לי שתהיה בעה 

רכב נבדק במכון חוץ משני גלגלים קידמיים 

הכל בסדר 

מנוע וגיר במצב טוב 

פורסם

אז עכשיו  אתה יודע איך צריך להמשיך לנהוג ולטפל ברכב כדי שלא תהיה בעיה.

יש הבדל בין לרכוש רכב שמור ומטופל מאבא,  שאתה יודע מה עבר על הרכב, לבין לרכוש רכב בן 4-5 ממישהו זר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...