Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון חדש תקציב 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני נכה צה״ל ומחליף רכב כל 4 שנים. אני צריך להחליף רכב ואני מתלבט אם זה הזמן לקנות רכב חשמלי.

כיום אני נוהג על מאזדה cx5 שנת 2019.

התקציב שלי עומד על 200א׳.

חשוב לי שיהיה רכב גבוה ואמין וטווח נסיעה של מעל 350 ק״מ.

מכיוון שאני מחליף רכב כל 4 שנים, אני מעדיף רכב שבוודאות יהיה לו שוק בעוד 4 שנים.

אילו רכבים מומלץ לי לשקול לרכוש?

פורסם

תבדוק אם משתלם לך לרכוש רכב חשמלי שכן לאור שיעור המסים על רכב חשמלי הנמוך יותר מרכבים אחרים ייתכן שלא תמצה את הטבת המסים המגיעה לך.

לגבי ירידת ערך אני חושב שאין לך מה לדאוג כי משרד הבטחון מפצה עליה, תבדוק את זה גם.

פורסם

נכי צהל מקבלים מענק ללא קשר לגובה המיסים. לגבי רכב חשמלי יתכן שתהיה בעיה בשל נפח מנוע 0.

לו אני במקומך - במצב השוק הנתון הייתי רוכש עוד פעם CX-5.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אי אפשר באמת להמליץ על רכב חשמלי שבטוח יהיה לו שוק עוד 4 שנים

מה גם כרגע כדי לקנות רכב חשמלי עם שם זה יעלה מעל 200K תצטרך  להמתין הרבה זמן....

פורסם

אפשר לשאול כמה אתה נוסע בשנה?

והאם יש לך או יכול להתקין עמדה פרטית?

בגדול, בלי עמדה פרטית, לא ממליץ, לא חסרות סיבות לכך, 

בנוסף זה תלוי אם משתלם לך להוסיף כסף על רכב חשמלי כאשר את החיסכון אתה לא תמצא אם כמות הנסיעות שלך נמוכה.

• תוכן חדש...