Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוכרים CX5 תוך שבועיים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

בשעה טובה הרכב שהזמנתי לפני מספר חודשים הגיע והם עדכנו אותי שבועיים לפני, כמסוכם.

כעת עליי למכור את הרכב בזמן הזה בכדי להשלים את הקנייה (רוכש בתשלום 1, לא מימון/הלוואה).

היבואן שרוכש מהם נותן לי מחיר מחירון על הרכב הישן. אבל יש הבדל של כמעט 8.5 אלף ש״ח בין מחיר מחירון למחיר משוקלל.

מדובר במאזדה cx5 שנת 2017, צורה חדשה, דגם לקצורי.

חבל לי לזרוק רכב עם 50 אלף קילומטר שטיפלתי בו באופן מיטבי במוסך מורשה בלבד מיום ההוצאה ממאזדה. 

האם ריאלי למכור את הרכב במחירון משוקלל בשוק של היום?

מחיר מחירון עומד על 121 אלף ש״ח.

משוקלל עומד על כ-130 אלף ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי Pmo1983
פורסם (נערך)

במקרה של מאזדה, בייחוד אם צבע הרכב לבן/שחור/אדום שווה לך לנסות ללכת על המשוקלל וצרף תמונת מסך מהאפליקציה של לוי יצחק עם המחיר. אם בזמן הזה הגיע מישהו שהיה מוכן לקנות לפי משוקלל, ניצחת. אם לא, זרום עם היבואן.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

למכור מהר = להוריד כסף.

אפשר לפרסם מודעה בכל הלוחות - יד 2, פייסבוק, אפילו כאן בפורום. 

אפשר להכניס פוסט בפייסבוק האישי שלך, ולקוות שזה ידבר למי מהחברים שלך. 

אם לא תצליח למכור - תמיד תוכל לעשות טרייד אין. 

מוזמן לפרסם מודעה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...