Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח... איך שהזמן עובר. שהקטנה הייתה קטנה אז הבילוי יום ההולדת המועדף עליה היה יציאה משפחתית לפיצריה, אבל ככל שהתבגרה הטעם שלה הלך והתעדן כך שהיום היא רוצה הרבה בשר ומאוד הייתה רוצה לנסות בייקון (בחו"ל אף פעם לא הצלחנו כי אישתי מעדיפה לא להכנס למקומות שכאלה). בפעם האחרונה שהלכנו למסעדת בשר לפני מספר שנים ישבנו ב"מו -מו" ברחבות ומאוד נהננו.

הייתי שמח להמלצה למסעדת בשר איכותית באיזור המרכז (רצוי לא בתל אביב עצמה, קצת סולד מהעיר הזו) שמגישה בייקון איכותי במחיר שפוי. חשבתי על עד 400 ש"ח לשניים (בלי יין! היא עוד לא בת 18).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הכוונה בבייקון? אתה מתכוון חזיר בכלליות או החתיכות הדקות האלה שמגישים עם ארוחת הבוקר?

למיטב ידיעתי אף מקום לא מגיש בייקון כמנה עיקרית...

אם בחזיר עסקינן אז בארוחת הטעימות באלבמה (איזור תעשיה ישן נתניה) מגישים וזה גם מתאים מאוד לקרניבורים באופן כללי.

פורסם

בייקון זה בלאי. יש נתחים מעולים שאפשר להכין מחזיר - במיוחד סטייקים מהצוואר. אבל בייקון זה פשוט מלח ושמן מטוגן. כבר עדיף לנשנש ביף ג׳רקי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

בלי יין! היא עוד לא בת 18

קודם כל מותר לה לשתות. האיסור זה רק על מכירה.

שנית, ככה יישאר לך יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחזק, הסטייק היחידי שאני אוהב מחזיר זה צוואר.

בייקון זה מצויין כתוספת להמבורגר (מוסיף קראנצ'יות מלוחה טעימה) או בארוחת בוקר אנגלית, לא מכיר שימושים אחרים שלו.

פורסם
Just now, flytomars כתב:

בייקון זה מצויין כתוספת להמבורגר (מוסיף קראנצ'יות מלוחה טעימה) או בארוחת בוקר אנגלית, לא מכיר שימושים אחרים שלו.

בידיוק. אם כי גם ארוחת בוקר אנגלית זה בלאי. בייקון, שעוית, דייסת שיבולת שועל ובלאק פודינג עם רוטב HP. מי יכול לאכול את זה על הבוקר?!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, garicho כתב:

בידיוק. אם כי גם ארוחת בוקר אנגלית זה בלאי. בייקון, שעוית, דייסת שיבולת שועל ובלאק פודינג עם רוטב HP. מי יכול לאכול את זה על הבוקר?!

מה קרה לך, ארוחת בוקר אנגלית זה כל אבות המזון 🤣

רק תחליף את הדייסה בביצה, מה פתאום דייסת שיבולת שועל? זה בריא מידי!

אה ושכחת את הפטריות המטוגנות והעגבניה העצובה

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם
לפני 2 דקות, flytomars כתב:

מה קרה לך, ארוחת בוקר אנגלית זה כל אבות המזון 🤣

רק תחליף את הדייסה בביצה, מה פתאום דייסת שיבולת שועל? זה בריא מידי!

אה ושכחת את הפטריות המטוגנות והעגבניה העצובה

🤣

כל פעם שאני טס לאנגליה אני מתבאס על ארוחות הבוקר במלונות שם. בסוף מתביית על הכמה מלפפונים שהם שמים בתור קישוט בצלחת של הגבינות…

• אחראי פורום
פורסם
לפני 15 דקות, flytomars כתב:

קח נקניקייה טובה, תעטוף אותה עם בייקון, זרוק למנגל ותהנה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 27 דקות, elibaba כתב:

אם בייקון - אז אני די אוהב את הארוחת בוקר האנגלית של בנדיקט.
אם חזיר אז הצלעות עם מנצ'גו של הוטל מונטיפורי ממש מעולות

זו תשובה מעולה אבל ממש!

הייתי אומר בכלליות גם האגז בנדיקט על בריוש עם בייקון של בנדיקט אחלה אופציה!

• רעיון טוב! 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

1. BLT

2. יש לו מיליוני שימושים, רובם כתוספת/תבלין, אבל הטעם שלו משמעותית טוב יותר משל כל תחליף אחר, לרבות בקר.

3. PORK BELLY בכללי זו מנה מצוינת, וכתוצאה מכך גם ביירון :)

לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

אח... איך שהזמן עובר. שהקטנה הייתה קטנה אז הבילוי יום ההולדת המועדף עליה היה יציאה משפחתית לפיצריה, אבל ככל שהתבגרה הטעם שלה הלך והתעדן כך שהיום היא רוצה הרבה בשר ומאוד הייתה רוצה לנסות בייקון (בחו"ל אף פעם לא הצלחנו כי אישתי מעדיפה לא להכנס למקומות שכאלה). בפעם האחרונה שהלכנו למסעדת בשר לפני מספר שנים ישבנו ב"מו -מו" ברחבות ומאוד נהננו.

הייתי שמח להמלצה למסעדת בשר איכותית באיזור המרכז (רצוי לא בתל אביב עצמה, קצת סולד מהעיר הזו) שמגישה בייקון איכותי במחיר שפוי. חשבתי על עד 400 ש"ח לשניים (בלי יין! היא עוד לא בת 18).

מאיזה צד של המרכז? או תמקד בבקשה כי רחובות למשל והרצליה שתיהן במרכז, אך פער הנסיעה ביניהן ארוך. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

האיסור זה רק על מכירה.

האיסור הוא על מכירה והגשה.

זה נכון שמותר לה לשתות, כי האיסור הוא על מי שסיפק לה את המשקה :-)

פורסם
Just now, Be roo כתב:

אז אם היא מכינה מון שיין בבית מענבים שהיא מתסיסה לבד זה חוקי?

פורסם
לפני 2 דקות, Be roo כתב:

מקווה שהבת שלי לא תלשין עליי.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...