Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפסק לאטמור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היוש יפות ונכונות שלי, 

הותקן אצלי (אנגליה) אטמור במקלחת בהספק 10.5KWh (45A), ולפי התקן וההוראות שלו יש מפסק ניתוק אבל הוא הותקן במקום מחורבן שלא נגיש למי שרוצה להתקלח. להשאיר אותו פועל כל הזמן ולנתק אם צריך מלוח הנתיכים לא אופציה כי זה גומר לו את התצוגה. 

יש לי כבר מקום בו אני רוצה לשים את המתג ועומד בחוק החשמל המקומי מבחינת מרחק מהאזורים הרטובים. השאלה היא אם למתוח לשם כבל 10 מ"מ, או שמספיק לשים קונטקטור ולחבר אליו כבל דק בהרבה. 

רב תודות 

עריכה אחרונה על ידי nitch
כיני בושת

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למה לא להשתמש בקונטקטור אלחוטי, דמוי shelly?
תפעיל מהאפליקציה, בלי לסלול כלום

Shelly 2.5 getting hot to touch (63°C external case) - should I be worried?  - Hardware - Home Assistant Community

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש שלי בהספקים האלו? לא מצאתי יותר מ16 אמפר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

10 קילו וואט על 240 וולט זה 24 אמפר לא 45

יש מגענים של 32 אמפר נשלטים מרחוק

C9B1FDF2-1697-4847-A8B4-0626823BC300.png

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

המתח כאן (וגם בישראל) הוא 230 וולט, ואני לא חושב שאתה צודק לגבי הזרם.

image.png

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

10500/230=45.65

אכן כמעט 46 אמפר.

46 אמפר בפאזה אחת,

או דו/תלת פאזי?

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

הדרך שבה מערכת החשמל ב-UK עובדת שונה מישראל. מדובר על חיבורים מעגליים. לא הייתי מחפש פתרונות פה, אלא אולי בפורום בריטי בנושא.

פורסם

טעות שלי... אכן 45A
לא מכיר את רשת החשמל באנגליה ולכן מושך את המלצתי.

פורסם

פאזה אחת, לא חיבור מעגלי כמו השקעיםתאלא כבל ישיר מהלוח אל האטמור דרך מפסק עם ניתוק דו קוטבי. 

המפסקים החכמים נראים די מעניינים והייתי שמח לעבוד עם אחד, אבל אתם סומכים על חומרה סינית מדוד עלי לכאלו הספקים? 

יש כאלו ל63A, אבל לא בא לי לשרוף את הבית. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, nitch כתב:

היוש יפות ונכונות שלי, 

הותקן אצלי (אנגליה) אטמור במקלחת בהספק 10.5KWh (45A), ולפי התקן וההוראות שלו יש מפסק ניתוק אבל הוא הותקן במקום מחורבן שלא נגיש למי שרוצה להתקלח. להשאיר אותו פועל כל הזמן ולנתק אם צריך מלוח הנתיכים לא אופציה כי זה גומר לו את התצוגה

יש לי כבר מקום בו אני רוצה לשים את המתג ועומד בחוק החשמל המקומי מבחינת מרחק מהאזורים הרטובים. השאלה היא אם למתוח לשם כבל 10 מ"מ, או שמספיק לשים קונטקטור ולחבר אליו כבל דק בהרבה. 

רב תודות 

אני לא מצליח להבין משהו, מה ההבדל בין ניתוק במתג החדש שתחבר לבין ניתוק מלוח הנתיכים מבחינת התצוגה? אתה רוצה להוציא מתג שקיים על המכשיר עצמו החוצה?

אני לא מכיר את המוצר שברשותך, אבל אין אופציה לפיקוד מרוחק (כזה שזרם העבודה לא עובר דרכו ולכן לא מצריך מוליכים עבים)?

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם
לפני כשעה, nitch כתב:

פאזה אחת, לא חיבור מעגלי כמו השקעיםתאלא כבל ישיר מהלוח אל האטמור דרך מפסק עם ניתוק דו קוטבי. 

המפסקים החכמים נראים די מעניינים והייתי שמח לעבוד עם אחד, אבל אתם סומכים על חומרה סינית מדוד עלי לכאלו הספקים? 

אפשר לחווט כמגען ואז הוא לא נושא עומס, ואתה יכול ללכת על מוצר יותר זול על הדרך

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 6 שעות, innvision כתב:

אני לא מצליח להבין משהו, מה ההבדל בין ניתוק במתג החדש שתחבר לבין ניתוק מלוח הנתיכים מבחינת התצוגה? אתה רוצה להוציא מתג שקיים על המכשיר עצמו החוצה?

אני לא מכיר את המוצר שברשותך, אבל אין אופציה לפיקוד מרוחק (כזה שזרם העבודה לא עובר דרכו ולכן לא מצריך מוליכים עבים)?

הכוונה היא שאם הוא עובד על הזמן, התצוגה שלו נחלשת. בגלל זה צריך להיות מסוגלים להדליק אותו לפני השימוש ולכבות אחרי. ניתוק מלוח הנתיכים לא שימושי למשתמש שאינו אני, לא רוצה לשלוח את האישה והילדים לשם, לכן צריך מתג קרוב וזמין. 

אין אופציה לפיקוד מרוחק. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
לפני 7 שעות, nitch כתב:

אבל אתם סומכים על חומרה סינית מדוד עלי לכאלו הספקים? 

המגען חייב להיות של חברה איכותית והבקר שלו, תקנה באלי אקספרס ממסר עם שלט בשקל וחצי

פורסם
לפני 16 שעות, nitch כתב:

הכוונה היא שאם הוא עובד על הזמן, התצוגה שלו נחלשת. בגלל זה צריך להיות מסוגלים להדליק אותו לפני השימוש ולכבות אחרי. ניתוק מלוח הנתיכים לא שימושי למשתמש שאינו אני, לא רוצה לשלוח את האישה והילדים לשם, לכן צריך מתג קרוב וזמין. 

אין אופציה לפיקוד מרוחק. 

אז אם אני מבין אותך נכון ,המתג הקיים שאין אליו גישה נוחה, הוא פאקט שפשוט מנתק את ההזנה?

• תוכן חדש...