Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

צמיגים 185 60 R 14 

קיבלתי מהצמיגייה 2 הצעות- או רביעיית Z-MAX סינית, עם רמת בלימה C (מקביל לגודייר איגל ספורט שיש לי היום) שזה יחסית איכותי לטענת המוכר- משאר הסיניות. במחיר של 800 ש''ח

או רביעיית קלבר (Kleber Dynaxer HP4 82H) ב 1000 ש''ח. 

הכיוון ברור לקלבר כי זה אירופי ולא סיני, אבל בכל אופן אם מישהו שמע על זי מקס סיני יעזור לי.

וגם אם מישהו התנסה על הקלבר יעזור לי לדעת.

תודה רבה!

משתדל לעזור

פורסם

זהו? כל הרשימה זה רק

סיני עלום שם או קלבר בתוספת של 50₪ לצמיג....

עזוב את האותיות, הסיני לא מקביל לשום גודייר.

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 22 דקות, vladclar כתב:

יני עלום שם

זה לא לגמרי סיני עלום שם, לטענת המוכר זה הכי טוב שלהם והלקוחות מרוצים.

אני יודע את הסטיגמה על הסיניות, ולכן שאלתי.

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, PASHUT כתב:

לטענת המוכר זה הכי טוב שלהם והלקוחות מרוצים.

כאשר אתה לא מכיר מותג כלשהו של צמיגים,  תכנס לאתר Tyrereviews.com ותראה מה חוות דעת של משתמשים ומבחנים השוואתיים בין הצמיגים.

Kleber קבוע נלקח למבחנים, מדרגים אותו לא מעט. יש שם מבחר גדול , גם של צמיגים סיניים שמקבלים דירוג/ציונים/ נבחנים.

על Z-Max אין שום אזכור באתר הזה, וגם לא ב Tyretest אין מדרגים.

כל זה מצביע על מותג עלום שם,  חוץ מכמובן למוכר שממליץ.  אבל ההמלצה שלו אולי קשורה לרווחיות יותר גדולה במכירה של הדבר הזה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...