Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרי מה31.07.22 החוק שמחייב את כל בתי עסק לעבור למסוף חכם נכנס לתוקף, מדוע עדיין בכמעט כל תחנות הדלק שאני נתקל בהם חייב כרטיס פיזי? (לא זוכר האמת אם בכלל יצא לי לראות תחנת דלק עם מסוף חכם אבל אני לא נוטה לתדלק הרבה מחוץ לתחנת דלק שביישוב שלי ושם אין)

אני כבר תקופה לא מסתובב עם ארנק, משלם על כל מה שאפשר עם האפל פיי, אפילו בדרך לעבודה משתמש במוביט לשלם. מבאס שהמקום היחיד שלא תומך במעבר הזה לגמרי כרגע הוא תחנות דלק, דרך פנגו אפשר לשלם על סונול אז ניסיתי את זה היום וזה עובד אחלה אבל מה קורה במידה ואני נתקע במקום כלשהו ללא תחנת דלק סונול קרובה אליי? (יש גם את האפליקציה של yellow שמכסה את תחנות דלק פז וזהו למיטב ידיעתי)

image.thumb.png.67741cc437cfdd5333f09e0252931126.png

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם

שאלה שכל פעם הייתי שואל את עצמי..

גם בהרבה מחנויות הנוחות בתחנת הדלק הם דורשים כרטיס פיזי..

יש 3 אפליקציות תדלוק ממה שאני מכיר:

דלק - מנטה

סונול

פז - yellow

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 3 דקות, המהיר הזהיר כתב:

יש 3 אפליקציות תדלוק ממה שאני מכיר:

דלק - מנטה

סונול

פז - yellow

עזוב, למה אני צריך להתקין את האפליקציות העקומות שלהם ולא יכול להשתמש בגוגל פיי כמו בכל מקום אחר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

תחנות דלק קיבלו הקלה כי זו אופרציה בשבילם.

הם לא יכולים פשוט לשפצר מסופון ולהניח על המשאבה. האמת שאני לא מבין למה פנגו לא עושה שת״פ עם כל חברות התדלוק, היא תרוויח מזה מחזור רציני.

אם אתה מוריד את האפליקציות ומודאג שתתקע בלי דלק ליד תחנה של טן פשוט תסליק שטר של מאתיים ברכב.

במקום שלא מגיעים אליו בשטיפה.

דרך אגב, גם החלק הראשון לא יושם במלואו עד יולי שנה שעברה, קיבלו אז דחייה לדצמבר.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001378739

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

שאלה אחרת. איך מסתדר עניין התשלום באפליקציה עם האיסור להשתמש בנייד בתחנות דלק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה משתמש בו בתוך הרכב. בניגוד לאש גלויה החשש מטלפון (שאינו נוט 7) הוא ניצוץ - הסיכון אפסי.

הנה מאמר מ-howstuffworks שמסביר יפה מדוע אין להשתמש בטלפון בתחנת דלק - אמ;לק - כדי שתשאר ערני למה שקורה סביבך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ולא רק. אבל זה עניין זניח. 

בכל משאבה יש מחשב PC (ממש מחשב) עם מסך טאצ'. הוא כמובן ממוגן פיצוץ וכו' וכו', אבל להתאים את המשאבה עצמה (שלצורך העניין היא המארז) מבלי לפגוע באטימות זו חתיכת אופרציה. גם להתאים אותו מבלי לפגוע בעמידות המשאבה לונדליזם זו גם אופרציה. העלויות של ההתאמה + הציוד הנדרש היא מאוד גבוהה. צריך למצוא פתרון אחר, שיהיה לנו בהצלחה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

זה ייפתר בסופו של דבר באפליקציה, אני מניח.

גם אם הרגולטור ידרוש מהחברות אפליקציה משותפת לכולם עם חווית משתמש מהסרטים, זה עדיין ייצא לחברות יותר זול מלטפל בכל המשאבות.

אגב, זה אפשרי לבקש באינטרקום לשלם במזומן, ואז בקופה לשלם עם הטלפון?

פורסם (נערך)

ברוב התחנות גם בחנות הנוחות עוד אי אפשר לשלם בסלולאר.

עריכה: בכל התחנות יש קורא לדלקן. למה לא בונים מסופון שמתלבש חיצונית על המשאבה ומשתמש בקורא של הדלקן כדי להתממשק עם המשאבה?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

שאלה אחרת. איך מסתדר עניין התשלום באפליקציה עם האיסור להשתמש בנייד בתחנות דלק?

אתה בטוח שיש איסור חוקי כזה?
בכל מקרה, זו אגדה אורבנית שיש סיכון טכני כלשהו כתוצאה משימוש בטלפון נייד בזמן תידלוק. אין מקרה אחד מתועד בעולם לזה.
אגב, לו היה סיכון כזה, זה ממש לא היה משנה אם השימוש בתוך או מחוץ לרכב.
הסחת דעת כפי שמזכיר @sperial היא סיכון הרבה יותר רלוונטי.

פורסם (נערך)

פשוט עושים עמדת תשלום נפרדת מהמשאבות. כמו בחול. ואז אפשר לשלם בEMV בלי לשנות כלום במשאבות

אבל פה בארץ לא מתקדמים כנראה

סיפור שקשור לעניין - יום שישי האחרון הייתי עם הSTI ולא חישבתי נכון כמה דלק ילך, הייתי חייב לעצור לתדלק ולא היה עליי ארנק, כי אני כבר הרבה זמן בלי, 

הורדתי את האפליקציה של ילו, עובדת מצויין וגם קיבלתי נקודות זיכוי לשימוש בחנות. שווה.

עריכה אחרונה על ידי mh53

STI 2004

פורסם

עצרה אותי מישהי פעם בתחנת דלק ואמרה שהיא נתקעה בלי כרטיס אשראי או מזומן.

נתתי לה מזומן שהיה עלי והיא העבירה לי במקום בביט.

היום אם יש לך סוללה בטלפון (וכסף בבנק כמובן), קשה מאוד להיתקע.

פורסם

לי היה מקרה של שני צעירים דתיים במוצאי כיפור בתחנת דלק שאמרו שנתקעו בלי כסף ודלק וצריכים להגיע הביתה.

הפרצוף נראה לי מוכר אבל לא זכרתי מאיפה וביקשתי לראות כמה דלק יש להם. הוא התחיל לחרטט שהשעון תקוע וכמובן נפנפתי אותו והמשכתי לדרכי. אחרי כמה זמן נפל לי האסימון שראיתי אותם באילת בדיוק עם אותה השיטה אז הרמתי טלפון למשטרה ודיווחתי.

• תוכן חדש...