Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מתכנן חופשה שכוללת ביקור במספר יעדים?

נגיד אני יודע שאני רוצה לבקר במספר יעדים אבל אני גמיש בתאריכים ורוצה להתאים את עצמי לפי הטיסות-עלויות.

יש דרך לתכנן את זה או שאני צריך למצוא  טיסה טיסה באופן פרטני?

פורסם

גוגל טיסות יודע לחפש לך טיסות גמישות. 

גם האתר טיסות סודיות. 

מעבר לכך גם ידני זה לא כזה מורכב. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

טיסה טיסה  זה לא מסובך, עשיתי.את זה מספר פעמים, כולל החופשה האחרונה שלי, בספטמבר האחרון.

מה שיותר מורכב לתכנון הוא חופשה נודדת, כשמחליפים מקום לינה כל 1-2 לילות. אבל גם זה ניתן לתכנון. בוקינג.קום אפילו יציעו לך את העיר הבאה אחרי שיראו ות תחילת המסלול.

שים לב שהטיסות יכולות להיות  נפרדות בחברות שונות, או עסקת multi city בחברה אחת (גם אם חלק מהטיסות הן בקודשייר או אינטרליין) - במקרה כזה ביטול טיסה אחת על ידי החברה מאפשר לקבל החזר כספי עבור כל הטיסות שאחריה, בעוד שכשהטיסות לא תלויות זו בזו הרי אם טיסה מתבטלת ואינך מוצא תחליף אתה מפסיד את הטיסות הבאות. זה בעייתי בעיקר כשמדובר ברצף טיסות, פחות אם יש לך מרווח זמן להגיע ליעד הבא בטיסה אחרת או הדרך אחרת (למשל רכבת).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גוגל טיסות או סקיי סקאנר. בזמנו בניתי ככה טיול שכלל טיסה לאירופה, עוד טיסת פנים, מעבורת למקום שלישי וטיסה לפה חזרה. לא היה מסובך מדי ואחרי שמצאתי את מה שהסתדר לי את הכרטיסים עצמם הזמנתי דרך אתרי החברות עצמן (שזה לרוב האופציה הזולה)

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עוד מה שיכול לעזור זה גם גוגל מפות ובוקינג. הנה לדוגמה, טיול למערב קנדה שארגנתי עצמאית כולל טיסות, טיסת פנים, כ-10 מלונות וצימרים, מעבורות, שכירת רכב וכל שאר מה שנדרש.  הצריך כמה ערבים של עבודה מול המחשב. זה המורכב ביותר שעשיתי, אבל לא היחיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב גוגל טיסות זה נחמד

הקטע שאני מאוד גמיש עם כל המועדי יציאה חזרה ורק שבוע אחד הוא נעול

אני לא רואה כל כך איך אפשר לשנות את זה שם כשאתה בוחר תאריך ספציפי

פורסם (נערך)

במקרה הזה הייתי קונה כרטיס ליעד הראשון וזהו.
מעדיף גמישות וספונטניות מאשר לחסוך כמה שקלים.
יש מקומות שתאהב יותר, ויש כאלה שפחות או שפשוט תחליט שזה עוד מאותו דבר. 
לא יודע לאן אתה טס אבל לעיתים יש פתאום אופציית מעבר בין יעדים אחרת מטיסה שלא חשבת אליה... 

בקיצור לא נידבת המון פרטים, אבל ממה שנידבת הייתי קונה כרטיס אחד וזהו למרות הסיכון בעליית מחיר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לקנות כרטיס בכיוון אחד זה לא רעיון טוב.

1. מחיר כיוון אחד בחברות שאינן לואו קוסט הוא בדרך כלל יקר מאוד.

2.בזמן ביקורת דרכונים לאחר הנחיתה, יש מדינות המבקשות לבדוק אם יש ברשותך כרטיס חזרה.

תייר "קונבנציונאלי" מחזיק בדרך כלל  כרטיס חזרה הביתה. במקרה שאין לך, הם יכולים לחשוד שמדובר במהגר,

או במחפש עבודה באופן לא חוקי, ועלולים לא לאשר את כניסתך ולהחזיר אותך חזרה ארצה.

סלע

פורסם (נערך)

צודק, יכול להיות יקר אבל מאוד תלוי בחברת התעופה והטיסה הספציפיים...
אפשר לקנות כרטיס ליעד הראשון והאחרון במקרה הזה אולי זה יוזיל.
מה שבין לבין לא הייתי קונה כרטיס אלה אם ממש יש לי תוכנית מסודרת ואני בטוח שאני רוצה לבקר בכל היעדים.

*לגבי כרטיס חזרה במדינות שמחייבים, פשוט קונים כרטיס בחברת תעופה שנותנת 24 שעות לביטול בחינם. עובד יופי במדינות מרכז אמריקה שדורשות לראות כרטיס טיסה חזור במעבר הגבול.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...