Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לפי קילומטר איך עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר פרטים איך עושים את הדבר הזה?

הביטוח של הלפי קילומטר צריך להיות אותה חברה שהרכב מבוטח?

איזה חברה הכי מומלצת?

תודה רבה!

פורסם

ביטוח לפי נסועה הוא לא ביטוח נוסף על ביטוח קיים - זה הביטוח.

תבדוק אילו חברות מציעות אופציה כזאת. אני יודע שחברת הביטוח ליברה עושה ביטוח כזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, zvit כתב:

ביטוח לפי נסועה הוא לא ביטוח נוסף על ביטוח קיים - זה הביטוח.

תבדוק אילו חברות מציעות אופציה כזאת. אני יודע שחברת הביטוח ליברה עושה ביטוח כזה.

לא. אני לא מחפש שהביטוח של הרכב יהיה לפי הנוסעה אלה שאם אני ירצה להוסיף לדוגמא נהג חדש הבנתי שיש חברות שיש להם אופציה שדרך אפליקציה להוסיף ביטוח שעולים לרכב מפעלים את זה ושעוצרים מפסקים לוקחים על זה שקל לכול קילומטר (יכולה להיות שטעיתי?)

עריכה אחרונה על ידי Or l
פורסם

זה חייב להיות באותה חברת ביטוח בה מבוטח הרכב.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 2 דקות, zvit כתב:

זה חייב להיות באותה חברת ביטוח בה מבוטח הרכב.

תגיד אולי אתה יודע יש חברות ביטוח שעושות ביטוח ליום אחד? (פשוט הביטוח שלי זה מינימום שלוש ימים) ואני רוצה לעשות ביטוח ליום אחד 

פורסם

ביטוח ישיר מאפשרים רכישה של יום אחד של ביטוח נהג חדש אבל בכל מקרה זה רק לכלי רכב שכבר מבוטחים אצלם בחובה ומקיף

אף חברה לא תמכור לך הרחבת כיסוי לנהג חדש אם אתה לא מבוטח אצלם 

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...